tehnikonline.ro articole,comunicat de presa BenQ anunță primul proiector de gaming 4LED 4K HDR, capabil să ofere o experiență de joc ultra realistică

BenQ anunță primul proiector de gaming 4LED 4K HDR, capabil să ofere o experiență de joc ultra realistică

X3000i oferă un input lag de 4ms, spectru de culoare DCI-P3 și sistem audio treVolo

 

București, România – Februarie 2022 – BenQ, lider mondial pe piața de videoproiectoare, anunţă modelul X3000i, oferind cea mai bună experiență audiovizuală în acest segment. Pasionaţii de gaming din întreaga lumea se pot bucura de un proiector ce furnizează un spectru de culoare DCI-P3 în proporție de 100%, tehnologie CinematicColor, sistem audio avansat de la treVolo și un input lag de doar 4ms, totul pentru o experiență cât mai realistă.

„Vârf de gamă pentru seria X, care oferă o combinație incomparabilă de calitate a imaginii cu un sunet realist, împreună cu un control fără lag datorat unui timp de răspuns de doar 4ms şi a unei rate de refresh la 240 de cadre pe secundă” a declarat Conway Lee, President of BenQ Corporation. “X3000i invită gamerii să extindă universuri infinite și să își realizeze întregul potenţial.”

x1300-special-stand-1

Pentru o experiență de joc cât mai captivantă, X3000i oferă culori atent calibrate, o rezoluție 4K UHD și o luminozitate de 3000 lumeni. Contrastul ridicat de 500.000:1 este optimizat cu algoritmi Dynamic Black, putând afișa astfel conținut HDR.

Cu suport pentru conținut HDR10/HLG, X3000i asigură performanțe vizuale ce pot reprezenta un etalon de calitate chiar și peste câțiva ani, în timp ce sursa de lumină 4LED cu calibrare automată a culorii garantează ani buni de utilizare.

x1300-left45

Pe lângă imaginea de bună calitate pe care X3000i o oferă prin tehnologiile folosite, jucătorii pot experimenta și sistemul audio treVolo format din 2 difuzoare de 5W fiecare și îmbunătățite de Bongiovi DSP (procesor de semnal digital) printr-un algoritm stereo dinamic, oferind detalii mai bogate pe cele trei canale audio. De asemenea, sunetul poate fi transmis şi către un sistem audio extern prin HDMI eARC.

x1300-special-stand-2

X3000i oferă moduri prestabilite de gaming, concepute special pentru fiecare tip de joc. Astfel, gamerii se pot bucura de o experiență de joc avansată, fiind înconjurați simultan de o imagine dedicată profilului de gaming, dar și de un sunet  bogat și plin de detalii, diferit în funcție de modul ales. Aceste setări atent calibrate sunt disponibile pe modelele TK700STI și TK700, precum şi pe seria TK sau TH, completând o gamă de proiectoare dedicate jocurilor.

x1300-front

Cu un design dinamic, proiectorul completează decorul oricărui gamer, având și un zoom reglabil de până la 1.3x, keystone 2D și o conectivitate bogată. Sursa de lumină 3LED oferă peste 30.000 de ore sau 10 ani de funcționare, oferind culori vibrante și o calitate superbă a jocurilor, fără costuri suplimentare pentru înlocuirea lămpii.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: https://www.benq.eu/ro-ro/projector/home-entertainment/x3000i.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *