tehnikonline.ro articole,comunicat de presa URAGUN intră în faza de Early Access pe 30 martie

URAGUN intră în faza de Early Access pe 30 martie

Versiunea demo a debutat în cadrul Steam Next Fest

BUCUREȘTI, 22 februarie 2022 – Jocul de acțiune dezvoltat de Kool2Play, Uragun va fi lansat în fază Early Access pe 30 martie 2022. Jucătorii pot vedea cum e să devii un Mech pe cât letal, pe atât de carismatic, aflat în căutarea pilotului său pierdut într-o lume subjugată de mașinării ostile încercând versiunea demo care s-a lansat în cadrul Steam Next Fest, pe 21 februarie.

După mai mulți ani de dezvoltare și o schimbare fundamentală a gameplay-ului în 2021 sub noul Game Director, Fran Avilés (Deep Rock Galactic), Kool2Play este pregătit să dezvăluie mai multe detalii despre Uragun, top-down shooter-ul futurist.

În Uragun jucătorii vor controla un Mech deopotrivă letal și carismatic, care se trezește într-o lume cucerită de un AI corupt. Pornit în căutarea pilotului său, robotul va explora diferite locuri, care mai de care mai spectaculoase inclusiv Barcelona complet abandonată, un Hong Kong recucerit de natură sau munții înzăpeziți ai Americii de Nord. Pentru a supraviețui jucătorii vor trebui să învețe și să adopte stilul de luptă caracterizat de ritmul alert. Odată cu progresia în joc ei vor dobândi acces la noi arme, precum shotguns, auto-rifles sau plasma boomerangs, dar și lansatoare de rachetă, toate upgrade-urile venind la pachet cu nenumărate opțiuni de personalizare.

ss_85317b00a22aab25a706e94849d41e2662cdc071.1920x1080 (1)

Iată caracteristicile cheie:

  • Lupte cu ritm alert, care pun la încercare reflexele și abilitățile jucătorilor
  • Niveluri cu design unic, proiectate pentru un nivel crescut de provocare
  • Arme letale și upgrade-uri variate deblocate de progresia în joc
  • Un mech deosebit de detaliat și de letal într-o lume

Trailer-il poate fi urmărit la această adredă: https://www.youtube.com/watch?v=yYUjX9ziS4w

Demo-ul include pe lângă tutorial și patru misiuni care transportă jucătorii în două biomuri complet diferite.  Astfel, este ce mai bună metodă de a te familiariza cu mecanicele de bază ale jocului, să învețe cum să controleze mech-ul și să guste puțin din povestea campaniei.

Versiunea demo este deja disponibilă pe pagina de Steam a jocului: https://store.steampowered.com/app/724000/Uragun/

Mai multe informații despre joc vă așteaptă pe pagina de Steam a jocului sau pe pagina oficială Kool2Play. Fragmente de gameplay, trailere și alt conținut video pot fă găsite pe canalul de YouTube a jocului.

Canalele social media oficiale:

Uragun

Facebook

Twitter

Kool2Play studio

Facebook

Twitter

Instagram.

Dezvoltatorii îi invită pe toți cei interesați de joc să li se alăture și pe serverul oficial de Uragun de pe Discord. Pe lângă posibilitatea de a întâlni alți membri ai comunității, acest canal oferă psoibilitatea de a discuta direct cu oamenii care dezvoltă jocul și de a lăsa feedback prețios. Fiecare comentariu este luat în seamă.

Despre Kool2Play:

Kool2Play este un developer și publisher de jocuri video, care se concentrează pe o plată largă de genuri de joc. Dezvoltăm jocuri care în primul rând sunt distractive și ușor de jucat, scop-ul nostru fiind să livrăm cea mai înaltă calitate. În paralel cu dezvoltarea Uragun, studioul lucrează și la alte două proiecte planificate pentru anii următori  purtând numele de cod Project X și Project Y. Kool2Play include de asemenea și Kool Things, agenția cu experiență semnificativă în promovarea jocurilor video la nivel internațional, implicat în dezvoltarea aplicației Buffmaker, folosit pentru procese automatizate, procesare și analiză de date de marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *