tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Cele mai recente VM Google Cloud C2D sunt echipate cu procesoarele AMD

Cele mai recente VM Google Cloud C2D sunt echipate cu procesoarele AMD

AMD a anunțat că Google Cloud și-a extins serviciul ce va integra procesoarele AMD EPYC. Astfel, noile versiuni Google Cloud C2D echipate vor fi alimentare de procesoarele AMD EPYC din a treia generație.

Concomitent cu cea de de-a treia generație de procesoare AMD EPYC, Google Cloud C2D marchează, de asemenea, a treia generație de mașini virtuale, alăturându-se instanțelor Google Google T2D și N2D.

img

Câteva aspecte cheie:

  • Potrivit Google Cloud, VM-urile C2D pot oferi cu până la 30% mai multă  performanță pentru sarcinile de lucru vizate în comparație cu VM-urile bazate pe EPYC din generația precedentă.
  • Folosind densitatea mare de nuclee a procesoarelor AMD EPYC, VM-urile C2D vor oferi cele mai mari dimensiuni din acest a segment a VM-urile, fiind optimizate pentru serviciile Google Cloud.
  • Noile instanțe C2D vor aduce utilizatorilor performanțe majore pentru sarcinile de lucru dedicate centrelor de cercetare științifică, cum ar fi automatizarea designului electronic (EDA) și dinamica fluidelor computaționale (CFD).

În plus, Google a lansat recent informații noi care arată performanța impresionantă a VM-urilor T2D în rândul clienților care folosesc EPYC, inclusiv Ascend, (performanță mai mare cu 125%); Nylas, (cu 40%+ pret-performanță mai mare); și OpenX, (preț-performanță cu 40% mai bună, reducere cu 62% a latenței). Numeroși furnizori de top și-au extins ofertele bazate pe produsele AMD, cu peste 130 de noi instanțe publice care se lansează în Q4 2021.

Puteți descoperi mai multe accesând blogul Google Cloud. De asemenea, puteți accesa comunicatul de presă AMD cu informații suplimentare disponibil aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *