tehnikonline.ro articole,comunicat de presa AGON by AOC continuă parteneriatul de lungă durată cu echipa G2 Esports

AGON by AOC continuă parteneriatul de lungă durată cu echipa G2 Esports

Amsterdam, 1 februarie 2022 – AGON by AOC anunță continuarea parteneriatului cu G2 Esports, una dintre cele mai de succes și renumite organizații de esports din întreaga lume. Din 2018, echipele G2 Esports se antrenează și concurează folosind cele mai performante monitoare de gaming din gama AGON PRO. Prin acest parteneriat, AOC si G2 Esports colaborează în mod activ pentru a dezvolta și a îmbunătăți produsele AGON by AOC.

AGON by AOC a lansat recent câteva monitoare și periferice de gaming din gama sa AGON PRO, destinate jucătorilor și pasionaților de esports. Echiparea G2 cu tehnologii de ultimă oră, precum monitoarele cu rată de refresh de 360 Hz, timp de răspuns de 1 ms GtG, precum și funcții avansate precum Nvidia Reflex Latency Analyzer, monitoarele AGON PRO oferă un set excelent de funcții care duc esport-ul la următorul nivel.

image007

G2 Esports a devenit un lider incontenstabil în aproape toate competițiile esports importante de League of Legends, CS:GO, Rocket League, Valorant și Rainbow Six Siege, având echipe și de Sim Racing, Apex Legends, Fortnite și Halo Infinite. G2 continuă să concureze la cel mai înalt nivel în majoritatea jocurilor competitive. Sprijinind varietatea și diversitatea în gaming, G2 a format prima lor echipă feminină de Valorant, G2 Gozen.

Recent, G2 Esports s-a aventurat cu succes în sectorul divertismentului, cu prima lansare muzicală,„Our Way”, o piesă de power metal, interpretată cu fondatorul și CEO-ul G2, Carlos „ocelote” Rodríguez, alături de muzicieni renumiți și nominalizați la Grammy. G2 Esports a lansat primele obiecte de colecție în formatul NFT, oferind fanilor posibilitatea de a avea piese cu adevărat speciale. G2 a devenit cea mai mare organizație din Europa de Vest de esports care și-a creat propriul proiect Profile Picture (PFP) NFT, lansând o nouă comunitate NFT, concepută pentru a oferi valoare imediată gamerilor.

image006

Astăzi, modelele de top AGON PRO sunt dezvoltate cu ajutorul feedback-ului și cunoștințelor echipelor și atleților esports ai G2. Acest parteneriat a dus la crearea noului monitor cu specificații de esports de 24,5 inchi AGON PRO AG254FG, care oferă o rată de refresh de 360 Hz la rezoluție Full HD cu un panou IPS ce dispune de Nvidia G-SYNC, precum și Nvidia Reflex Latency Analyzer, astfel încât jucătorii își pot măsura exact latența sistemului și se pot asigura că joacă la cel mai înalt nivel.

În plus, AOC a dezvoltat monitorul AGON PRO AG274QG, ce vine echipat un panou IPS de 27” cu o rată de refresh de 240 Hz la rezoluție QHD. Acest monitor vine cu suport pentru Nvidia G-SYNC și HDR 600, combinând o experiență de gaming rapidă și competitivă cu o imagine excelentă. În pachetul monitorului este inclus un Screen Shields, un parasolar care protejează ecranul monitorului de reflexiile provocate de lumina proiectoarelor de pe scena competițiilor de esports, în turneele offline sau în cadrul evenimentelor de gaming.

Carlos ‘ocelote’ Rodríguez, CEO-ul organizației G2 Esports, declară: „Suntem în al 5-lea an de parteneriat cu AGON by AOC. Acest lucru este incredibil, având în vedere cât de repede se mișcă totul în esports. Calitatea monitoarelor AOC este de neegalat și acest lucru este esențial pentru a putea să ne asigurăm că jucătorii noștri au la dispoziție cel mai bun hardware pentru a performa. 20G2 este anul nostru și suntem mândri că AGON by AOC ne este alături în această călătorie.”

„Cu o organizație ca G2 Esports de partea noastră, dorința de a aduce pe piață monitoare de gaming care sa răspundă nevoilor celor mai mari atleților esports de talie mondiala a devenit realitate, prin succesul dovedit al echipelor G2 Esports care ne folosesc monitoarele. Acest parteneriat ne-a inspirat și ne-a ajutat să identificăm care sunt nevoile jucătorilor profesioniști, astfel încât să putem veni în întâmpinarea acestora ci cele mai noi inovații și tehnologii. Pentru a-I ajuta să devină câștigători.”, adaugă Stefan Sommer, Global Head of Marketing & Business Management la AOC International Europe.

Despre AOC

Fondată în 1967, AOC este un brand lider la nivel mondial de monitoare și accesorii IT și o subsidiară a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri din lume. Portofoliul cuprinzător de produse AOC oferă soluții inovatoare, ergonomice, ecologice și elegante, atât pentru aplicații profesionale, cât și personale.

Sub-brand-ul AOC, AGON by AOC, oferă unul dintre cele mai puternice portofolii de monitoare de gaming de înaltă performanță din lume și un ecosistem complet de accesorii de joc grupate în trei categorii: AOC GAMING pentru jucătorii de casual, AGON pentru jucătorii competitivi și AGON PRO pentru entuziaști și jucătorii profesioniști de esports. Din 2020, AGON by AOC este una dintre cele mai importante brand-uri de monitoare de gaming și o alegere de top pentru jucătorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați site-ul oficial AGON by AOC sau să urmați AGON by AOC pe Facebook, Twitter sau Instagram.

Despre G2

 

G2 este una dintre cele mai importante organizații de esports si divertisment. G2 a fost co-fondat în 2015 de Carlos „ocelote” Rodríguez, jucător de League of Legends legendar devenit proprietar al echipei și Jens Hilgers, antreprenor și investitor veteran în esporturi,

În ultimii cinci ani, G2 a adunat o bază globală de peste 35 de milioane de fani din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia Pacific. Brand-urile internaționale recunosc din ce în ce mai mult oportunitățile pe care esports-ul le pot oferi pentru a accesa un public tanar si implicat. În prezent, G2 numără printre partenerii săi comerciali strategici precum BMW, Logitech G, Philips, Red Bull, Twitch, Pringles și Mastercard.

G2 are o comunitate loială care urmărește fiecare competitive in care este implicata organizația de-a lungul calendarului mondial de esports. Mai multe informații sunt disponibile la: https://g2esports.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *