tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa HUAWEI Sound Joy redefinește experiența audio a utilizatorilor

HUAWEI Sound Joy redefinește experiența audio a utilizatorilor

București 23 decembrie 2021- Huawei Consumer Business Group a lansat anul acesta prima boxă portabilă – HUAWEI Sound Joy, realizată în colaborare cu Devialet, la timp pentru cei care își completează acum lista cadourilor de Crăciun. Sound Joy oferă 26 de ore de redare audio, este rezistentă la praf și apă și are un design ultra-portabil. Boxa este disponibilă pe www.huaweistore.ro și în rețelele partenere de retail, la prețul recomandat de vânzare de 599 lei, în două variante de culoare: Graphite Black și Spruce Green.

 HUAWEI Sound Joy (3)

Boxa HUAWEI Sound Joy este un cadou perfect pentru iubitorii de muzică, iar pentru cei care își doresc mai mult, Huawei a lansat campania #UnboxYourChristmas, pe www.huaweistore.ro, care vine cu oferte pentru consumatori. Astfel, smartphone-urile nova 9 și nova 8i fac echipă cu WATCH FIT Elegant și cu Band 6, tableta HUAWEI MatePad 11 este disponibilă într-un bundle cu boxa Sound, în timp ce tabletele MatePad T8, T10s și MediaPad T5 au prețurile reduse cu până la 150 de lei. De reduceri de până la 500 de lei beneficiază și laptop-urile MateBook X Pro, MateBook 14 și D14. Oferta este disponibilă în magazinul online www.huaweistore.ro până pe 3 ianuarie 2022.

HUAWEI Sound Joy (2)

În plus, în cadrul campaniei, cei care achiziționează pachetele de Crăciun pentru femei, bărbați sau familie disponibile în magazinul online sau alte produse, precum HUAWEI nova 8i, FreeBuds 4i, Watch 3 Elite, MatePad 11, MateBook D 14 i3 sau MateView GT 27, beneficiază de o serie de cadouri și surprize. Cadourile includ produse promoționale precum boxe bluetooth, termosuri, lămpi de birou cu suport de încărcare wireless, rucsaci, huse pentru produse sau suporturi pentru a ține telefonul pe birou în poziție verticală.

HUAWEI Sound Joy (1)

HUAWEI Sound Joy are un model compact, elegant, portabil, fiind concepută pentru utilizarea zilnică, oferind un confort extraordinar și o experiență audio de înaltă calitate, indiferent de locație. Noul design din material de țesătură are un rating IP67 pentru rezistență la praf și apă și o suprafață anti-alunecare, oferind o durabilitate crescută în diferite scenarii de utilizare. HUAWEI Sound Joy are o autonomie ridicată de până la 26 de ore de redare audio și suport pentru încărcare rapidă, fiind boxa ideală care însuflețește orice petrecere, fie ea în aer liber sau în interior.

 

Boxa HUAWEI Sound Joy este alegerea ideală pentru orice scenariu, fie că este vorba de o seară cu prietenii, o sesiune de studiu sau o zi prelungită la job. Unul dintre cele mai bune moduri pentru a îmbunătăți starea de spirit este, desigur, muzica preferată pe fundal, fie că este vorba despre o seară de jocuri, o sesiune de sport sau un proces creativ. Cu atât de multe opțiuni atractive de boxe portabile pe piață, este momentul perfect pentru a investi într-una care oferă experiențe audio premium. Lansată de curând, HUAWEI Sound Joy este o alegere de top.

HUAWEI Sound Joy aduce playlist-ul favorit oriunde

Cu o dimensiune de 202mm, greutate de 680g și diametru de 73mm, HUAWEI Sound Joy este la fel de ușor de transportat ca o sticlă cu apă și se încadrează perfect în suportul bicicletei, dacă e vorba despre o cursă mai lungă sau în rucsac, dacă vorbim despre o plimbare scurtă la pas. De asemenea, vine cu o curea de mână, astfel încât poate fi purtată pe încheietura mâinii. Indiferent de program, utilizatorii se vor bucura de playlist-ul lor preferat folosind Sound Joy.

Exteriorul boxei HUAWEI Sound Joy este realizat din țesătură cu grosimea de 0,8 mm. Nu numai că se simte confortabil, dar, de asemenea, protejează difuzorul de apă și praf pe măsură ce atinge ratingul IP67. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu vor mai fi îngrijorați cu privire la posibila stropire cu apă care poate pătrunde în interiorul dispozitivului, în special în timpul petrecerilor la piscină sau altor activități în aer liber.

Culori uimitoare și un sunet de excepție

Difuzorul vine în două culori atractive: Graphite Black și Spruce Green. Ambele se remarcă prin eleganță si se potrivesc perfect cu orice ocazie, de la petreceri de absolvire sau de Crăciun și Anul Nou, la cine aniversare. În partea superioară, pe difuzor, există un inel multicolor, care proiectează efecte de lumină în diferite nuanțe atunci când muzica este redată, când se răspunde la un apel, sau când se face asocierea cu un alt dispozitiv.

Păstrează experiența audio de excepție oriunde ai merge

Nimic nu poate strica distracția mai tare ca acel moment când muzica se oprește pentru că boxa a rămas fără baterie. Însă acest lucru nu este o problemă pentru HUAWEI Sound Joy, care oferă o autonomie remarcabilă datorită bateriei mari de 8800mAh. La o încărcare completă, poate reda muzică în modul Bluetooth timp de 26 de ore continuu. Chiar și atunci când difuzorul este la un nivel scăzut al bateriei, se poate alimenta rapid datorită suportului de încărcare rapidă de 40W. Doar 10 minute pentru încărcare sunt suficiente pentru ca boxa să funcționeze pentru încă o oră. Indiferent de planurile utilizatorilor, HUAWEI Sound Joy este întotdeauna gata de acțiune.

Conectați și partajați melodiile

Prin caracteristica de transfer One-Touch utilizatorii pot pune muzica preferată pe HUAWEI Sound Joy într-un mod rapid și ușor. În loc să acceseze pagina de conexiune prin Bluetooth, tot ce trebuie să facă este să plaseze telefonul deasupra difuzorului, iar acestea se vor conecta instantaneu. Transferul printr-o singură atingere este acceptat de smartphone-urile Android 5.1 sau mai recente cu funcție NFC. Telefoanele iOS nu sunt acceptate.

Când vine vorba despre găzduirea unei seri de film, boxa Sound Joy poate fi utilizată ca ieșire audio pentru laptopul care rulează filmul. Automatic Discovery permite descoperirea laptopurilor, tabletelor și smartphone-urilor cu aceeași funcție aflate în apropierea boxei fără setări complicate. O fereastră pop-up va apărea pe laptop, iar tot ce trebuie făcut este urmărirea instrucțiunilor pentru a finaliza configurarea. Făcând acest lucru, utilizatorii pot profita de calitatea uimitoare a sunetului emis de HUAWEI Sound Joy și se poate organiza o noapte minunată de film cu prietenii și familia.

Cu cât mai mulți, cu atât mai bine

Funcția Shake Stereo Link Up  permite asocierea și conectarea a două unități HUAWEI Sound Joy pentru a forma un sistem stereo, oferind o experiență audio mai captivantă și mai impresionantă, în special la petreceri sau la evenimente importante. HUAWEI Watch Control permite întreruperea, ajustarea volumului de sunet sau simpla schimbare a piesei atunci când există activități în desfășurare departe de difuzor. Boxa poate deveni, de asemenea, asistentul de voce prin simpla apăsare a butonului Asistent Voce. Odată activat, HUAWEI Sound Joy poate iniția apeluri sau poate verifica vremea pentru utilizatori.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și sunt utilizate de o treime din populația lumii. Paisprezece centre de cercetare și dezvoltare au fost înființate în țări din întreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumator BG este una dintre cele trei unități de afaceri Huawei și acoperă smartphone-uri, PC-uri și tablete, servicii wearables și cloud etc. Rețeaua globală Huawei este construită pe o perioadă de peste 30 de ani de expertiză în industria telecomunicațiilor și este dedicată realizării celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatorii din întreaga lume.

Pentru mai multe informații, vizități : www.huaweistore.ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *