tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Huawei lansează o nouă generație de căști TWS, HUAWEI FreeBuds Lipstick, cu design unic și o experiență audio premium

Huawei lansează o nouă generație de căști TWS, HUAWEI FreeBuds Lipstick, cu design unic și o experiență audio premium

București, 16 noiembrie 2021 – HUAWEI FreeBuds Lipstick, cel mai nou produs din segmentului audio Huawei, va fi disponibil începând de joi, 18 noiembrie. Noile căști combină perfect designul premium cu tehnologia de ultimă oră, oferind consumatorilor un produs cu un aspect uimitor, cât și o experiență audio excelentă. FreeBuds Lipstick vor fi disponibile pe www.huaweistore.ro, dar și în rețelele retail partenere la prețul de 1.099 lei. De asemenea, cele mai noi ceasuri, HUAWEI WATCH GT3, vor putea fi comandate începând cu 25 noiembrie 2021.

Design proiectat în centrul de cercetare estetică de la Paris

HUAWEI FreeBuds Lipstick este proiectat de un grup de designeri multinaționali din industriile globale de lux, modă, auto, digitale și de strategie de brand în cadrul centrului de cercetare estetică Huawei de la Paris. HUAWEI FreeBuds Lipstick reinterpretează ideea de produs audio high-end, prin corpul superb din oțel inoxidabil și procesele de proiectare și aduce un omagiu armoniei și eleganței, prin colțurile rotunjite și liniile fine.

FreeBuds Lipstick (2)

A început numărătoarea inversă pentru lansarea HUAWEI WATCH GT3

Huawei extinde și familia de ceasuri inteligente lansând WATCH GT3 în cinci variante, Active, Classic, Elite și Elegant, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Începând cu 18 noiembrie, cei care se abonează la newsletter-ul magazinului online Huawei vor primi un voucher în valoare de 100 de lei, care poate fi folosit pentru achiziționarea unuia dintre ceasuri, până la sfârșitul anului.

Noul model este disponibil în două dimensiuni, 46mm și 42mm, și impresionează prin design și estetică ce amintesc de ceasuri tradiționale, oferind în același timp o durată de viață a bateriei de 2 săptămâni și upgrade-uri complete în ceea ce privește capacitățile sale hardware și software. Noul smartwatch oferă caracteristici de management al sănătății, precum și planificarea sportivă științifică personalizată pentru a încuraja utilizatorii să aibă mai multă grijă de sănătatea lor și să exploreze sporturi care se potrivesc stilului lor.

FreeBuds Lipstick

HUAWEI FreeBuds Lipstick prima carcasă premium în formă de ruj

Carcasa de încărcare a noilor FreeBuds Lipstick este fabricată dintr-un oțel inoxidabil premium și este rezistentă la coroziune și uzură, fiind construită prin 30 de procese complexe, pentru a produce o suprafață netedă, asemănătoare unei oglinzi. Carcasa de încărcare are, de asemenea, un design magnetic ce îi oferă și un sunet unic de “click”. Produsul este prezentat într-o cutie de cadou parfumată, ce adaugă o notă suplimentară de eleganță atunci când căștile sunt despachetate.

HUAWEI FreeBuds Lipstick vin într-o culoare plină de farmec și combină nuanțe de auriu, negru și roșu. Aceste culori clasice reproduc ideea unui ruj, negrul reprezentând misterul, auriul simbolizând luxul și roșul exprimând entuziasmul și farmecul.

Asistent inteligent cu confort ANC și performanțe audio remarcabile

HUAWEI FreeBuds Lipstick moștenește design-ul open-fit al Huawei conceput pe simularea ergonomică ce are la bază peste 10.000 de modele ale urechii umane și testarea nivelului de stres pe opt părți ale urechii, îmbunătățind designul căștilor pentru a oferi un confort sporit.

Mai mult decât atât, HUAWEI FreeBuds Lipstick dețin caracteristica AEM EQ de ajustare, care detectează automat forma urechii și condițiile de purtare, apoi atribuie setarea EQ cea mai potrivită pentru urechea utilizatorului. Folosind aplicația HUAWEI AI Life, consumatorii pot alege dintre trei moduri de EQ, echilibrat (implicit), amplificarea basului sau a înaltelor, pentru a se bucura de o experiență audio personalizată.

HUAWEI FreeBuds Lipstick oferă anularea zgomotului cu ajutorul microfonului dublu, care poate capta în mod eficient sunetul ambiental. Împreună cu tehnologia dedicată, AEM, produsul oferă automat cel mai potrivit set de parametri de anulare a zgomotului din mai mult de 10 posibilități disponibile.

Conectivitate inteligentă pentru comutare fără întreruperi între dispozitive

Datorită caracteristicilor EMUI 12 Device+, utilizatorii pot transfera ușor un video de pe smartphone-ul lor pe PC sau tabletă și pot transfera sunetul în căști fără probleme. De asemenea, prin bluetooth, utilizatorii se pot conecta cu smartphone-ul, tableta și PC-ul din apropiere, prin fereastra pop-up, și pot fi realizate conexiuni cu două dispozitive. În plus, utilizatorii pot configura setările de control tactil pe aplicația HUAWEI AI Life.

Prin conectarea căștilor cu un smartwatch Huawei, utilizatorul poate gestiona modurile de anulare activă a zgomotului, poate verifica durata de viață a bateriei și poate controla redarea muzicii.

De asemenea, cu o tehnologie complet nouă de codare, HUAWEI FreeBuds Lipstick poate reduce latența la 90ms, păstrând sunetul în pas cu acțiunea care se petrece pe ecran.

Pe lângă conectivitatea fără probleme, căștile HUAWEI FreeBuds Lipstick pot înregistra un sunet de înaltă fidelitate cu o rată de eșantionare de până la 48 kHz. Utilizatorii trebuie doar să activeze modul Surroundings din aplicația HUAWEI AI Life, apoi pot înregistra sunetul din jur, pentru a surprinde momentele unice cu un sunet de înaltă calitate.

Căștile au o autonomie de 4 ore, iar carcasa prelungește durata de redare a sunetului la 22 de ore, cu funcția de anulare a zgomotului oprită.

Mai multe detalii despre aceste produse sunt disponibile în magazinul online Huawei, din 18 noiembrie.

Despre Huawei Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Germania BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, calculatoare și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați:http://huaweistore.ro.

Pentru știri despre Huawei BG de bază, urmați-ne pe:

Facebook:https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram:https://www.instagram.com/huaweimobilero/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *