tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Samsung anunță lansarea comercială a două televizoare din gama lifestyle: The Terrace și The Sero

Samsung anunță lansarea comercială a două televizoare din gama lifestyle: The Terrace și The Sero

Samsung a anunțat disponibilitatea comercială la nivel local a două televizoare din seria lifestyle: The Terrace și The Sero în cadrul unui eveniment de presă restrâns, care a avut loc săptămâna aceasta. Trecând dincolo de ideea convențională despre cum ar trebui să arate un televizor, gama de lifestyle Samsung, care include și The Frame (televizorul tablou), The Serif (adevărată piesă de decor) și The Premiere (un videoproiector puternic), permite utilizatorilor să-și exprime personalitatea și să se bucure de orice tip de conținut, în orice spațiu pe care-l consideră potrivit.

The Sero

The Terrace este primul televizor 4K QLED pentru outdoor lansat de Samsung. Acesta a fost conceput pentru a funcționa în aer liber; datorită certificării IP55, este rezistent la intemperii, precum și la praf, umiditate sau căldură. The Terrace dispune de o tehnologie ce oferă un volum de culoare de 100%, având o calitate bogată și precisă a culorilor 4K QLED în fiecare scenă, chiar și în lumina soarelui.

The Terrace_2

The Sero este primul televizor cu ecran rotativ lansat de Samsung. Ce îl face unic este că, odată conectact cu telefonul (care se face prin tap view, o simplă atingere de ramă), când acesta din urmă se rotește, televizorul urmează întocmai mișcările pivotante. Un alt aspect important de menționat este că The Sero arată conținutul, inclusiv aplicațiile și conturile de social media, cu un raport de vizualizare optimizat, acestea fiind afișate pe întregul ecran (orizontal sau vertical). The Sero are la bază tehnologia QLED și oferă 100% volum de culoare – culori realiste, indiferent de cât de luminoase sau întunecate sunt cadrele redate.

The Terrace

Mai multe informații despre cele două televizoare puteți găsi aici: https://www.samsung.com/ro/lifestyle-tvs/the-terrace și www.samsung.com/ro/lifestyle-tvs/the-sero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *