tehnikonline.ro articole Huawei anunță HUAWEI MateStation S, noul PC de birou pentru productivitate sporită

Huawei anunță HUAWEI MateStation S, noul PC de birou pentru productivitate sporită

HUAWEI MateStation S aduce o nouă experiență de birou

 Huawei Consumer BG intră pe piața PC-urilor de tip desktop, o dată cu lansarea noului HUAWEI MateStation S. Încorporând trăsăturile inteligente care stau la baza produselor Huawei, noul computer desktop este echipat special pentru a ajuta consumatorii să lucreze mai inteligent, mai sigur și mai eficient. HUAWEI MateStation S este disponibil în magazinul online www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere, cu prețuri începând de la 2.899 lei. Până pe 22 august, în cadrul magazinului online Huawei, MateStation S poate fi achiziționat împreună cu monitorul HUAWEI Display 23.8″.

Proiectat pentru a fi un device inteligent de productivitate, HUAWEI MateStation S este echipat cu un Procesor AMD RyzenTM 5 4600G 7 nm, pentru a sprijini performanța necesară unei experiențe de calitate în scenarii de birou și divertisment. Designul termic, extrem de eficient, păstrează sistemul rece și silențios, chiar și atunci când este folosit la capacitate maximă. Profitând de tehnologia de partajare Huawei, noul desktop se poate conecta cu Huawei Share și Multi-Screen Collaboration, oferind noi experiențe de muncă inteligentă la birou, tuturor consumatorilor care lucrează pe mai multe dispozitive. Sistemul performant este parte a unui șasiu minimalist, compact ce aduce un aer elegant în orice spațiu de birouri, permițându-le consumatorilor să fie mai productivi cu ajutorul unei tehnologii inteligente.

“Suntem loiali strategiei noastre Seamless AI Life și furnizării ofertelor inteligente de productivitate consumatorilor din întreaga lume. HUAWEI MateStation S cuprinde numeroase inovații prezente deja pe produsele MateBook. Oferă aceleași experiențe premium și inteligente pe care consumatorii au ajuns să le cunoască foarte bine și să le iubească. Introducerea computerului desktop în catalogul Huawei extinde și mai mult portofoliul nostru de produse PC și aduce ecosistemul 1+8+N cu un pas mai aproape de finalizare.”, a declarat Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer BG România.

Ofertă specială cu HUAWEI Display 23.8″

În magazinul Huawei Store, HUAWEI MateStation S este disponibil împreună cu HUAWEI Display 23.8″ până pe data de 22 august, la prețul de 2.400 lei, la care se adaugă prețul special al monitorului de 499 lei. Produsul dispune de plata în 3 sau 6 rate fără dobândă și de livrare rapidă și gratuită și de asemenea, poate fi achiziționat și cu plata ramburs fără taxe adiționale.

Design elegant și compact

HUAWEI MateStation S se abate de la modelul tradițional de calculator voluminos de birou și are un șasiu elegant și compact, cu deschideri înclinate aranjate într-un mod sofisticat. Pe lângă contribuția la un design distinctiv, aceste deschideri servesc, de asemenea, unui scop funcțional, permițând aerului rece să circule. Șasiul de 8.6 L este mai mic decât cel al PC-urilor de birou tradiționale, ceea ce îl face ideal pentru birourile de mici dimensiuni.

Împreună cu un ecran Full HD de 23,8 inch, oferind trei rame subțiri și un raport de 90% ecran-corp, oferă o calitate a imaginii de înaltă definiție pentru vizualizarea clară a tuturor materialelor, de la documente la videoclipuri. Ecranul deține certificarea TÜV Rheinland Low Blue Light și certificarea Flicker Free, astfel că utilizatorii se pot bucura de o experiență confortabilă de vizionare, chiar și pentru perioade lungi de timp.

Funcția Huawei Share permite utilizatorilor să se conecteze fără fir la desktop, doar printr-o atingere a smartphone-ului, pentru transferuri ușoare de fișiere. În colțul din dreapta sus, un cititor de amprente 2-in-1 și un buton de alimentare duc utilizatorii direct la desktop în siguranță, cu o singură apăsare a butonului.

Performanță de top pentru îmbunătățirea productivității

HUAWEI MateStation S este alimentat de 7 nm și are procesor 6-core AMD Ryzen™ 5 4600G, care aduce o performanță multi-tasking incredibilă pentru software-ul de productivitate. Procesorul include Radeon™ Graphics oferind performanțe grafice mai rapide, care corespund unora dintre omologii săi discreți pentru a sprijini volumul de muncă multimedia.

Echipat cu o unitate SSD NVMe conectată prin interfața PCIe, HUAWEI MateStation S suportă viteze mari de citire și scriere pentru a spori productivitatea utilizatorului, indiferent de munca pe care o face. Utilizatorii pot opta și pentru extinderea sistemului cu hardware PCIe și memorie DDR4 cu două canale, folosind conectorii suplimentari de pe placa principală. De asemenea, sistemul dispune de conectivitate Wi-Fi integrată MIMO 2×2 pentru Internet și Bluetooth 5.0 pentru conectarea perifericelor fără fir.

Sistemul de răcire eficient și ventilatorul fără zgomot ajustează viteza de răcire pe măsură ce temperatura componentei se schimbă, făcând controlul temperaturii mai inteligent pentru a crea un mediu liniștit pentru utilizatori. Sistemul de conducte de aer, inspirat de parcursul vântului în natură, sprijină gestionarea precisă a circulației aerului, asigurându-se că aerul cald este expulzat printr-o conductă de aer dedicată, permițând răcirea rapidă a sistemului pentru o stabilitate pe termen lung.

Conexiune inteligentă și imediată

Bazat pe tehnologia de partajare Huawei, noul desktop permite conectarea la funcțiile Huawei Share și Multi-Screen Collaboration, dând voie mai multor dispozitive să colaboreze și să se completeze reciproc. Utilizatorii pot atinge un smartphone Huawei în dreptul tastei Shift din dreapta tastaturii pentru a-l conecta cu computerul desktop pentru transfer ușor de fișiere și editare de documente. În plus, funcția îmbunătățită Multi-Screen Collaboration suportă până la trei ferestre ale aplicațiilor concurente de pe desktop, permițând utilizatorilor să facă multi-tasking-ul mai eficient cu ajutorul mai multor dispozitive pe un singur ecran.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *