tehnikonline.ro articole,comunicat de presa Bateria care nu te lasa la greu

Bateria care nu te lasa la greu

Smartphone-urile sunt gadgeturi utile care ne ajuta in viata de zi cu zi sa comunicam mai usor, dar si sa navigam pe platforma online si sa interactionam pe social media. Gama de baterii externe romoss este o alegere foarte buna pentru cei care sunt mereu in miscare si au nevoie de o sursa constanta de energie pentru a-si alimenta dispozitivul. Bateria externa te poate scoate din situatii foarte incomode, mai ales acum ca vine perioada sarbatorilor de iarna, cand multi aleg sa mearga la munte sau in vacanta. Deseori, cand folosim telefonul smartphone uitam ca acesta are o baterie care se poate descarca, iar in urma folosirii intense pe retelele de socializare ne putem trezi cu doar 10% energie ramase. Atunci Bateria Externa Romoss intra in actiune si poate incarca complet dispozitivul in 40 de minute. Desigur, odata incarcat telefonul, bateriei externe ii va ramane suficienta energie pentru o a doua incarcare sau chiar si a treia, insa acest lucru depinde de capacitate de stocare a bateriei.

Performanta bateriei externe va determina masura in care te vei putea folosi de baterie. Urmareste cumpararea unei baterii externe care sa iti poata incarca dispozitivul de cel putin 2 ori complet, poate chiar mai mult.

De asemenea, o baterie performanta va putea sa incarce atat un telefon, cat si un dispozitiv mai mare precum o tableta sau un acumulator de laptop.

In determinarea performantei unei baterii externe, va trebui sa iei in calcul doua indici: capacitatea bateriei (mAh) si intensitatea curentului de iesire A.

Capacitatea bateriei este exprimata in miliamperi. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat iti vei putea incarca dispozitivul de mai multe ori.

Baterie externa Romoss Sense 6PS+ 20000mAh este modelul care ofera cea mai mare capacitate de a stoca energie, deoarece ofera 20000mAh, un numar foarte mare, care cu usurinta poate incarca telefonul, tableta si multe alte dispoizitive care se alimenteaza cu acest tip de acumulator extern. Pentru a putea folosi bateria externa de mai multe ori, este necesara reincarcarea acesteia. Pe piata vei gasi baterii externe cu cel putin patru modalitati de incarcare:  prin USB/micro USB, conectare la priza, stecher incorporat, sau energie solara.

USB/ micro USB – Este una din cele mai facile modalitati de incarcare. Incarcarea se va face prin introducerea unui cablu in calculator. Cu toate ca este o metoda destul de simpla, are dezavantajul ca bateria se va incarca destul de incet.

Incarcarea la priza – Este una din cele mai rapide modalitati. Practic vei incarca bateria externa in acelasi mod in care iti incarci in mod normal telefonul sau tableta. De fapt, poti folosi acelasi incarcator pe care il folosesti pentru incarcarea tabletei sau a telefonului.

Stecher – Unele baterii externe au incorporat un stecher, astfel ca tot ce trebuie sa faci este sa le conectezi la o priza. Au avantajul de a nu avea nevoie de alte piese precum un cablu USB.

Gama de baterii externe Romoss este o investitie foarte avantajoasa pentru oricine detine un dispozitiv care necesita incarcare permanenta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *