tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Cosuri de gunoi pentru toate necesitatile!

Cosuri de gunoi pentru toate necesitatile!



Fie ca esti patronul unui restaurant si ai nevoie de europubele si cosuri inox pentru a mentine igiena, sau pur si simplu vrei cosuri colectare selectiva pentru casa, magazinul cosuri-europubele.ro este locul ideal pentru a face astfel de investii. Magazinul ofera clientilor produse de top la preturi foarte bune, iar calitatea este intotdeauna pe primul loc.

In gama de produse se regasesc cosuri colectare selectiva, cosuri metalice, cosuri inox, cosuri parcuri, europubele.

Exista o serie de solutii pentru depozitarea deseurilor cum ar fi: pubele noi sau second hand, eurocontainere, containere metalice, cosuri de gunoi de exterior si interior.

Solutia optima pentru depozitarea deseurilor variaza In functie de mai multe aspecte cum ar fi:

-Cantitatea de gunoi produse intr-o luna de zile;

-Tipul de deseuri;

-Colectezi selectiv sau nu;

-Bugetul disponibil.

Pentru o familie compusa din 4 membri cea mai buna solutie ar fi europubela din material plastic,140 l culoare galbena MEVATEC . Acesta este potrivit pentru deseuri menajere sau industriale. Rezistente la radiatii ultraviolete si la extreme inferioare si superioare de temperatura. Dimensiunile sale sunt: Inaltime: 1075 mm; Latime: 540 mm; Lungime: 480 mm.

Pubela are avantajul de a putea fi returnat in cazul in care nu este conform specificatiilor tehnice din fisa produsului.

Orice produs nou cumparat, are garantie o perioada de timp de utilizare, timp in care produsul poate fi returnat, schimbat sau modificat astfel incat sa corespunda asteptarilor tale.

Daca alegi sa cumperi europubele noi, ai posibilitatea de a-ti alege culorile. In cazul in care alegi sistemul de colectare selectiva, atunci culorile disponibile sunt: verde, galben, albstru, rosu si negru. Avand in vedere ca vorbim despre, deseuri, solutii optime pentru depozitarea gunoaielor, reciclare selectiva, daca alegi europubelele secondhand practic alegi in acelasi timp reutilizarea unor produse.

Reutlizand orice produse prelungidu-le viata de exploatare, reducem in primul rand cantitatea de materie prima necesara, dar si procesul de productie si impactul asupra mediului.

Daca ne uitam la orice studiu privind impactul asupra mediului putem observa cu usurinta semnalele de alarma pe care le transmit insitutiile si peronalitatile din domeniu, deopotriva.

Cum numarul populatiei este intr-o continua crestere si cantitatea de deseuri produsa pe zi este in continu crestere, necesitatea separaraii si reciclarii este din ce in ce mai mare.Materialele rezultate in urma reciclarii vor intra din nou si din nou in procesele de fabricatie diminuand astfel nevoia de noi materiale primare.

Producerea de noi materiale primare este un proces complex si care vine cu costuri mult prea mari pentru noi si mediul inconjurator. Purificarea acestor materiale primare este un bun exemplu. In schimb, materialele recuperate prin reciclare au fost prelucrate si purificate anterior, iar asta inseamna ca procesul de fabricatie este mult mai curat si cu un consum de energie mult mai mic, astfel facand economie de gaze naturale, carbune, petrol, electricitate.

Chiar daca vor exista cheltuieli in cursul proceselor de reciclare, colectare si transport al materialelor, tot este mai avantajos din punct de vedere financiar.

Produsele de la cosuri-europubele reprezinta o investitie foarte buna pentru un viitor mai verde in Romania. Cele mai bune cosuri metalice si de inox le achizitionam de pe site-ul acesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *