tehnikonline.ro articole,blog Sanito.ro a mentinut restaurantele pe linia de plutire in perioada izolarii

Sanito.ro a mentinut restaurantele pe linia de plutire in perioada izolarii

Grea a fost perioada izolarii pentru cei invatati sa se plimbe si sa se rasfete! Stiu oameni care calatoresc de 4-5 ori pe an, sa simta ca s-au odihnit si delectat. Uneori isi inchiriaza masini puternice si spatioase si timp de 10 zile bifeaza cat mai multe obiective.

In perioada izolarii ei au suferit enorm!

Altii luau masa la restaurant in pauza de pranz de la serviciu, mai ales daca biroul se afla langa un mall sau restaurant bun.

Sotii romantici isi scoteau partenerele la restaurant o data pe saptamana.

Salile restaurantelor s-au inchis si daca nu s-ar fi livrat mancare la domiciliu, multi bucatari si ospatari ar fi intrat in somaj, iar patronii de restaurante in faliment.

De multe ori m-am gandit cum reusesc restaurantele din oraselul nostru de munte sa livreze mancare la domiciliu, fiindca prin magazine se gasesc greu farfurii de unica folosinta, tacamuri de unica folosinta sau pahare?

In perioada aceea stresanta s-au livrat mii de portii de mancare datorita magazinului Sanito.ro, unul dintre furnizorii de top de consumabile catering.

Din cauza stresului multe gospodine preferau sa dea un telefon si sa asigure masa de pranz pentru cei dragi de la restaurant.

Se comandau  ciorba, dar si salate, pizza si friptura. Eu am comandat si desert dupa ce am ales felurile principale, ca familia sa se simta excelent in timpul mesei.

In caserole de unica folosinta primeam friptura si garnitura, iar cand desfaceam capacul, mancarea era calda.

Am apreciat capacitatea termoizolanta a caserolei, mai ales ca dupa ce asezam caserolele desfacute pe masa si painea, ne spalam pe maini si consumam pe loc mancarea. Era mai bine ca atunci cand o pregateam noi acasa, fiindca mai trebuia sa asteptam 10-15 minute dupa ce mancarea era luata de pe foc, sa nu ne ardem cu ea.

In caserola alba sau transparenta, cu tacamuri de unica folosinta albe, transparente sau care imitau metalul, preparatele erau mult mai gustoase si le mancam cu toata increderea.

De unde venea increderea? Din certitudinea ca din vasele acelea mancam numai noi si le puteam pastra fiecare pe ale sale, daca doream acest lucru.

Imi amintesc ca am primit la sticlele cu suc pahare de unica folosinta de cafea crem, avand desenate boabe de cafea si o ceasca aburinda cu acest lichid magic. Acestea erau atat de frumoase, incat nu ne-am indurat sa le aruncam, ci am luat un pix si am scris numele pe ele.

Le avem si acum in casa.

Sunt momente in care personalul unui restaurant lucreaza non-stop si nimeni nu ar putea sa mearga in oras, sa cumpere ambalaje in care mancarea sa fie livrata.

Sanito.ro livreaza la adresa indicata toata marfa comandata, iar in cazul in care valoarea acesteia este de peste 175 de lei, transportul este gratuit.

Cumparatorii au libertatea sa analizeze formele si marimile farfuriilor, aspectul caserolei, felul in care arata tacamurile. Calitatea lor este garantata, fiindca aici se vand numai produse de top.

Preturile sunt accesibile si in afara produselor de catering, de pe site-ul magazinului pot fi comandate si produse de mentinere a curateniei si covoare de cea mai buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *