tehnikonline.ro articole In ce colectam diferentiat deseurile

In ce colectam diferentiat deseurile

Se stie ca nimanui nu-i plac cu adevarat deseurile. In special, nimeni nu vrea sa le pastreze, cu atat mai putin sa le tina intr-un loc unde sunt vizibile, motiv pentru care este intotdeauna important sa gasim o modalitate de a le colecta si de a nu le tine la vedere, adoptand solutii cat se poate de elegante. Aceste solutii pot fi cumpararea de cosuri gunoi speciale pentru a evita ca selectarea si colectarea lor sa reprezinte o “inadvertenta” in estetica generala a unui mediu de orice fel.

In interiorul unui birou, al unei sali de conferinte sau al unui loc de intalnire cu publicul, in mod evident, cosurile nu ar arata extraordinar. Insa nu si daca cumparati, de la sanito.ro,  cosuri colectare selectiva elegante si rezistente. Aceste cosuri pot contribui la crearea unui spatiu elegant si rafinat, permitand totodata eliminarea acestor deseuri diferentiate fara ca aceasta actiune sa fie neplacuta, creand dizarmonie in acelasi mediu. Un cos de gunoi precum cele de la sanito.ro, poate fi frumos asezat intr-un mod precis, intr-un colt in care nu este clar vizibil sau prin incorporarea acestuia intr- un alt element arhitectonic care il poate camufla, dar poate deveni si elementul cautat pentru a diferentia modul in care faceti colectarea selectiva. Evident, nu numai cosurile de gunoi comune sau cosurile pentru colectare selectiva pot fi de design.  Intr-adevar, pe piata puteti gasi, de asemenea, multe eurocontainere si pubele pentru colectarea separata, datorita carora puteti elimina prezenta inestetica a deseurilor, colaborand la crearea unei atmosfere rafinate in casa sau la birou.

Ce cosuri va recomandam? Iata cateva:

Cosurile Trelleborg A sunt cosuri modulare pentru colectare selectiva, realizate din otel inoxidabil. Acestea sunt containere de reciclare modulare, echipate cu pubele interioare de gunoi din metal pentru curatare si manipulare usoara. Trelleborg A este realizat la exterior din otel inoxidabil de inalta calitate si se poate personaliza cu autocolante colorate pentru o separare eficienta a deseurilor. Acest model poate fi realizat, de asemenea, din metal ultra rezistent in diferite culori. Poate fi adus clientilor la comanda.

Cosuri de gunoi Horsens. Acest set pentru colectare selectiva este realizat din otel inoxidabil, atat de necesar pentru acasa, cat si pentru birou. Setul de reciclare Horsens, are un design compact, prevazut cu trei cosuri de gunoi individuale pentru o sortare mai usoara a deseurilor. Culorile si autocolantele sunt personalizate pentru a satisface cerintele de separare a deseurilor. Fiecare dintre cele trei pubele este echipata cu suport pentru sacul de gunoi, pentru o inlocuire si o colectare usoara. Aceasta statie de reciclare are un design modern si elegant, fiind ideala atat pentru companii, cat si pentru locuinte. Dimensiunile relativ reduse il fac de neinlocuit in oricare spatiu, avand 3 x 50/60 litri si 70 x 30 x 70 cm.

Cosurile Sikeborg A reprezinta un concept modern de reciclare selectiva din otel inoxidabil atat pentru acasa, cat si pentru birou. Acest set de cosuri pentru reciclare selectiva are un design unic si futurist. Cosurile interioare sunt colorate in conformitate cu nevoile si legislatia in vigoare, de asemenea, acest model poate fi personalizat cu logo-ul clientului, semnele de reciclare, stikere, etc. Sikeborg A sunt usor de curatat si de manipulat si pot fi disponibile in seturi de 2,3 sau 4 pubele, in functie de cerinte si necesitati. Aceste cosuri de colectare selectiva sunt potrivite atat pentru uz interior, cat si pentru exterior si pot fi amplasate in orice locatie moderna. Acestea sunt disponibile in urmatoarele dimensiuni: 3×30/35 litri si 3×50/60 litri(90x30x70 cm). Culorile si inscriptionarile pot fi personalizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *