tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Produse esentiale pentru curatat!

Produse esentiale pentru curatat!

De peste 12 ani, magazinul Echipamentcuratenie.ro, ofera clientilor solutii eficiente pentru curatarea locuintei cu produse 100% profesionale.

Gama lor de produse tork include detergenti si sapunuri care elimina microbii si bacteriile, iar multe dintre aceste solutii de curatare pot fi folosite si in medii profesionale precum, clinici, restaurante sau magazine. De asemenea, gama de dispensere tork este foarte utila pentru a face intregul proces si mai igienic, deoarece sapunul sau gelul dezinfectant poate fi tinut intr-un astfel de dispozitiv.

Un dispenser de sapun este un dispozitiv care, atunci cand este manipulat sau declansat in mod corespunzator, distribuie sapunul (de obicei in cantitati mici, de o singura utilizare). Poate fi actionat manual, cu ajutorul unui maner, sau poate fi automat. Dispenserele de sapun se gasesc deseori in toaletele publice.

Forma unui dispenser manual de sapun este, in general, determinata daca sapunul este sub forma lichida sau spuma. Cand sapunul este distribuit in forma lichida, acesta este, in general, intr-o sticla de stoarcere sau pompa. Cele mai populare distribuitoare de sapun de acest tip sunt sticlele cu pompe de plastic, multe dintre ele fiind de unica folosinta.

Produsele din categoria de sapun Tork sunt apreciate la nivel global, deoarece acest brand s-a remarcat prin preturile avantajoase, cantitatea de sapun oferita intr-o sticla, dar si eficienta sapunului in eliminarea bacteriilor.

Avand in vedere perioada dificila din intreaga lume, legata de pandemia Covid-19, achizitionarea produselor tork de la echipamentcuratenie.ro reprezinta o investitie foarte buna.

Spalarea mainilor va poate mentine sanatos si poate preveni raspandirea infectiilor respiratorii si diareice de la o persoana la alta.

Microbii se pot raspandi de la alte persoane sau pe suprafete atunci cand:

-Va atingeti ochii, nasul si gura cu mainile nespalate;

-Pregatiti mancare sau mancati cu mainile nespalate;

-Atingeti o suprafata sau obiecte contaminate;

-Cand va suflati nasul, tusiti si apoi atingeti mainile altor persoane sau obiecte comune.

Va puteti ajuta pe voi insiva si pe cei dragi sa ramaneti sanatosi, cand va spalati mai des pe maini, in special in aceste momente-cheie, cand este posibil sa contractati si sa raspanditi microbi:

-Inainte, in timpul si dupa pregatirea mancarii;

-Inainte si dupa ingrijirea cuiva acasa care este bolnav de varsaturi sau diaree;

-Inainte si dupa tratarea unei taieturi sau rani ;

-Dupa utilizarea toaletei ;

-Dupa schimbarea scutecelor sau curatarea unui copil;

-Dupa ce suflam nasul, tusiti sau stranutati;

-Dupa atingerea unui animal, hrana pentru animale sau deseuri de animale;

-Dupa manipularea mancarurilor pentru animale de companie;

-Dupa atingerea sacului de gunoi.

Spalarea mainilor este usoara si este una dintre cele mai eficiente metode de a preveni raspandirea microbilor. Mainile curate pot impiedica germenii sa se raspandeasca de la o persoana la alta si in intreaga comunitate – de la domiciliu si locul de munca la unitatile de ingrijire a copiilor si spitale.

Echipamentcuratenie.ro ofera cea mai buna gama de produse tork pentru o curatenie profesionala, pe toate suprafetele locuintei. Aici veti gasi produsele ideale pentru igiena si curatare pentru ca nimic nu este mai important decat sanatatea noastra si a celor din jur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *