tehnikonline.ro Uncategorized Confort si siguranta cu capace de toaleta inteligente

Confort si siguranta cu capace de toaleta inteligente



 

 

Sanatatea si igiena fiecaruia dintre noi sunt aspecte deosebit de importante. De accea incercam zi de zi sa avem grija de noi si de cei dragi si alegel cele mai bune solutii in materie de alimente, vestimentatie, gadgeturi si alte aspecte.

Din cele mai multe locatii, de la magazine la baruri, restaurante sau instutitii publice, sunt nelipsite baile si toaletele. De la un loc la altul exista bai separate pentru personal si pentru clienti. Exista insa diverse aspecte negative ale acestor locatii, in special in cazul bailor publice, si anume frica oamenilor de a le utiliza.

In multe cazuri acestea nu sunt igienizate si curatate corespunzator, zilnic sau cel putin periodic, de catre personal specializat. Astfel, pot deveni adevarate focare de infectie iar oamenii pot capata diverse alergii si boli. Intr-adevar este si vina noastra ca oameni, multe persoane considerand ca nu este nevoie sa fie atat de grijulii ca in cazul toaletelor de acasa, fapt datorita cazuia se ajunge in astfel de situatii.

Din fericire exista si solutii cu ajutorul carora sa curatam, igienizam si cu care sa pastram toaletele curate si frumoase. Pe cele mai multe dintre acestea le putem gasi in magazinul Sanito, numarul unu in Romania in ceea ce priveste produsele de curatare si igienizare, oferta lor fiind extrem de variata iar preturile foarte accesibile.

Dintre numeroasele produse din aceasta categorie putem alege un capac toaleta inteligent cu rola de plastic care sa acopere capacul de fiecare daca cand apasam butonul specific sau cand actionam un anumit senzor.

Stim cu totii ca in bai si toatele se pot aduna rapid microbi daca nu sunt ingrijite asa cum trebuie. De accea este important sa avem la indemana cele mai bune, mai simple si mai moderne solutii de pastrare a curateniei si igienei dar si de curatare a spatiilor de acest fel. Avand la dispozitie astfel de capace toaleta este mult mai simplu si mai practic.

Produsele din aceasta categorie sunt destinte utilizarii in orice spatiu insa fara indoiala ca sunt cele mai utile in spatiile cu trafic intens precum bai publice, hoteluri, gari sau institutii publice, firme precu si spatii asemanatoare.

Utilizand un capac de toaleta cu folie de unica folosinta ne scapa astfel de multe griji. In primul rand, putem fi siguri ca toaleta este sigura pentru utilizare si totodata curatarea zilnica nu mai este mereu necesara, capacul fiind in permanenta protejat.

Totodata, alaturi de aceste produse putem utiliza si altele disponibile in magazinul Sanito, precum sapunuri lichide, dezinfectanti si diverse produse de curatare si igienizate atat pentru spatii cat si pentru persoane. In acest fel, putem fi siguri ca fiecare persoana se poate bucura de confortul si siguranta de care au nevoie in ceea ce priveste sanatatea personala. Iar pe langa acestea, si consumabilele din hartie sunt la fel de practice si utile, de la hartie igienica de calitate pana la prosoape de hartie pentru a ne sterge dupa ce ne spalam pe maini. Va puteti convinge singuri vizitand magazinul Sanito.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *