tehnikonline.ro articole Sanito.ro iti ofera solutii inteligente pentru igiena

Sanito.ro iti ofera solutii inteligente pentru igiena

De cand am descoperit site-ul sanito.ro am fost foarte placut impresionat de gama de produse vasta, precum detergenti si solutii pentru dezinfectat, dar si de miciile accesorii care ma pot ajuta sa termin curatenia mai repede. In aceeasi masura m-a incantat si ideea de a cumpara capac toaleta senzor prin care sa imi modernizez toaleta. Capacul de toaleta este un subiect delicat, deoarece pe el ne asezam zilnic, iar daca avem copii trebuie sa fim chiar si mai precauti. Un capac de toaleta modern va avea mai multe facilitati care va permit o curatare mai usoara, dar si un plus de confort.

Un capac de WC este un accesoriu obligatoriu care se monteaza pe toaleta, el fiind folosit in orice locuinta, indiferent daca vorbim de o casa sau de un apartament. El trebuie sa fie un produs rezistent, practic si usor de curatat.

In general, modelele sunt universale, putandu-se potrivi oricarui vas de WC, dar este indicat ca atunci cand doresti sa cumperi un asemenea produs, sa masori dimensiunile toaletei, pentru a nu avea surprize neplacute.

Pe piata poti gasi capace de WC confectionate din diverse materiale, avand culori vii, iar unele au imprimate pe ele diferite imagini cu monumente, animale sau peisaje marine.

Sa ai un capac toaleta buton care sa iti ofera hartia igienica cand ai nevoie face parte din accesoriile pe care trebuie sa le avem neaparat, mai ales de cand totul este digitalizat. In Japonia moda toaletelor inteligente a apaut inca din anii ‘80 si a avut un succes enorm.

Ce tipuri de capace de toaleta exista?

 

Capac de toaleta standard – este cel mai intalnit model si cel mai popular in randul utilizatorilor. In general, produsul este unul universal, insa este bine sa verificati dimensiunile toaletei de acasa, inainte de cumparare.

Capac de toaleta cu sezut moale – acest model are sezutul confectionat din burete, fiind foarte confortabil. Exteriorul acestuia este lucios si usor de curatat. Este practic si estetic, avand o imagine 3D imprimata pe capac.

Capac de toaleta cu sezut tare – acest model poate fi confectionat din lemn sau MDF, fiind un produs solid, rezistent.

De asemenea, trebuie sa luam in considerare si pozitia rezervorului de toaleta. Pozitia rezervorului este esentiala in stabilirea sistemului de montare si clasifica produsele in modele clasice si moderne. Varianta clasica are rezervorul plasat in spatele vasului, oarecum separat. Aceasta categorie se imparte, la randul ei, astfel: vase cu rezervor suspendat si vase cu rezervor asezat.

Vasele cu rezervor suspenadat permit economisirea spatiului, dar sunt mai greu de reparat. Vasele cu rezervor asezat sunt foarte utile, insa, ocupa putin mai mult spatiu.

Rezervorul incastrat poate fi de doua feluri: vase WC cu rezervor inserat in perete sau vase cu rezervor ingropat. Primul model presupune montarea rezervorului de apa in peretele din spatele vasului de toaleta, permitand economia de spatiu, dar acces relativ dificil la rezervor.

Sanito.ro are o gama foarte mare de capace toaleta la preturi accesibile iar rezultator unor astfel de accesorii se va cunoaste imediat!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *