tehnikonline.ro noutati Alege ce covor ti se potriveste!

Alege ce covor ti se potriveste!

Covoarele sunt accesorii foarte bune, in care merita sa investim, deoarece acestea nu numai ca schimba decorul intr-o locuinta, ci joaca si un rol important in mentinerea curateniei. Incaperile care beneficiaza de prezenta unui covor absorb praful mult mai mult decat o incapere unde podeaua este “goala”. Insa, covoarele nu sunt doar accesorii pentru casa. Sanito.ro demonstreaza ca un covor bine plasat in interiorul unui centru de afaceri sau unei firme poate schimba foarte multe aspecte.

Gama lor de covoare profesionale ofera clientilor posibilitatea de a se aproviziona cu diverse produse precum: mochete profesionale, covoare birou, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase horeca, covoare exterior.

Alegerea covorului ideal poate face o diferenta foarte mare, mai ales daca este asezat in contextul unui restaurant de lux, care incearca sa isi impresioneze clientii atat prin mancare, cat si prin aspectul sau. La fel si un magazin de haine poate beneficia de atentia oamenilor care vin sa cumpere.

Un exemplu perfect de pres pentru interior este Arrow Trax, de la producatorul Notrax. Presul de interior Arrow Trax este un stergator absorbant cu o actiune foarte puternica de razuire a murdariei ce se datoareaza modelului sau unic de tip “sageata”. Este unul din cele mai populare modele de stergatoare profesionale de interior, datorita raportului pret-calitate foarte avantajos. Firele de polipropilena, extrem de rezistente, asigura atat retentia corespunzatoare a umezelii, cat si a mizeriei. Suportul dens de vinil este rezistent la umezeala si totodata reduce la minim riscul de alunecare.

Utilizarea este  recomandata pentru zone cu trafic mediu spre intens, partea de interior a intrarilor din scoli, universitati, cladiri publice, cladiri de birouri, centre sportive, mall-uri si magazine comerciale. Presul Arrow Trax este un pres Portico, deci poate fi folosi si in exterior, in zonele ferite de ploaie.

Covoarele pot fi confectionate din diferite tesaturi cum ar fi: bumbac, fibre naturale, materiale sintetice sau chiar matase. Fiecare dintre acestea se pliaza perfect pentru anumite camere sau cladiri.

De exemplu covoarele din lana reprezinta cele mai moi si mai rezistente tesaturi, deoarece culorile nu se deterioreaza si sunt usor de curatat. Prin urmare, este recomandat in special pentru zonele cu trafic ridicat, precum lounge, hol sau intrare.

Covoarele din fibre naturale sunt o alta optiune care rezista mai mult, dar diferenta fata de cea precedenta este ca sunt mult mai ieftine. Ele servesc pentru a oferi un ton neutru camerelor cu multa culoare sau pentru a evidentia spatiile rustice sau prea deschise.

Confortabile si functionale, covoarele din bumbac se potrivesc perfect in medii informale si in camere precum dormitorul copiilor, baie sau dressing. In plus, fiind atat de subtiri si moi, sunt ideale pentru lunile de vara. Tot ce trebuie sa tineti cont este ca greutatea redusa a covoarelor necesita sa asezati o baza antiderapanta dedesubt.

Sanito.ro este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa investeasca intr-un covor de calitate la un pret foarte bun. Fie ca alegeti covoare pentru locuinta sau pentru afacerea voastra gama de covorase dezinfectante si covoare exterior este destul de mare pentru a multumii chiar si pe cei mai exigenti clienti!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *