tehnikonline.ro Uncategorized Fotografia erotica facuta de Andreescu Gabriel te face milionara in euro sau in dolari

Fotografia erotica facuta de Andreescu Gabriel te face milionara in euro sau in dolari



Traim intr-o era in care si saraca daca esti, cu vointa si intelepciune poti ajunge milionara in euro, fara sa primesti o mostenire. In sinea lor toti oamenii isi doresc sa fie bogati, cu toate ca propovaduiesc ideea ca valorile spirituale sunt mai de pret. Fara bani, nici un talent deosebit pe care il ai nu il poti valorifica.

Uite, sa zicem ca doresti sa fii o creatoare de moda de succes si ca te pricepi sa faci schite ale unor tinute de vis! Pentru asta insa mai intai trebuie sa urmezi o facultate de profil, costisitoare si ea, apoi sa iti faci propriul tau atelier si sa bagi bani si in materiale de calitate.

Sa presupunem ca ai o voce frumoasa si doresti sa ajungi pe scena! Nu poti fara cursuri speciale de canto si fara costume de scena.

Doresti sa canti la vioara? Mai intai trebuie sa ai instrumentul, apoi sa faci scoala, repetitii, deplasari la concursurile din tara, pana te faci remarcata/remarcat.

Si pictura este la fel de costisitoare, fiindca ai nevoie de sevalet, de vopsele de calitate si de pensule, de atelier.

Daca in trecut bogatia era un statut privilegiat si greu reuseau oamenii perseverenti sa isi depaseasca statutul, astazi sunt suficiente cateva seturi de fotografii erotice facute de Andreescu Gabriel – https://www.andreescugabriel.ro  si ajungi milionara in euro sau in dolari, chiar daca inainte de sedinta foto cochetai cu datoriile.

Sigur, nu discutam de cai ilegale de a face bani, care te-ar face sa pierzi unul dintre cele mai scumpe daruri pe care le-a primit omul la nastere: libertatea, ci o femeie poate scoate un salariu de parlamentar in mod legal, cu frumusetea, eleganta si inteligenta ei.

Iata ce poti sa faci, sa ai dupa 3-4 ani de munca: o casa de lux intr-un cartier rezidential, o masina 4×4, bani multi in cont si sa mergi in excursii cu cei mai bogati oameni din tara si din lume:

  1. Sa faci reclame pentru produse din tara si pentru produse din Franta, Anglia, Germania. Vei fi platita ca o regina si cu cat vei fi mai eficienta la filmari, cu atat solicitarile se vor tine lant.

In afara de banii primiti, te alegi cu o plimbare pe cinste si cu posibilitatea de a cunoaste oameni din domeniu. La toate acestea se adauga faptul ca vei fi mereu informata despre calitatea unor produse si servicii.

  1. Sa fii selectata pentru prezentari de moda si sa devii preferata creatorilor de top ai momentului.

3.Lansarea ta ca excorta de lux independenta este o sursa de venituri uriase si poti sa iei in calcul aceasta posibilitate, mai ales ca pe site-ul de prezentare apari cu numele tau de scena.

  1. Sa fii model videochat si sa lucrezi pentru studiourile cu cele mai mari incasari din tara. Era o vreme, cand modelele care se clasau pe locurile fruntase castigau si premii fabuloase.

Premiul I era un apartament de lux complet mobilat, situat intr-un cartier rezidential, premiul al II-lea o masina puternica, premiul al III-lea o excursie exotica de sapte stele si pentru fata clasata pe locul IV se ofereau vouchere de cumparaturi in valoare de 5 000 de euro de la magazinele exclusiviste din Bucuresti.

Poti ajunge multimilionara in euro, fara sa faci contrabanda cu tigari sau sa vinzi diferite produse illegal.

Iti poti manageria frumusetea, inteligenta si feminitatea astfel incat sa cuceresti barbati bogati de la capatul lumii si sa iti sporesti conturile.

Pentru ce faci sport, iti ungi corpul cu lotiuni de calitate premium, daca oamenii nu te pot vedea in toata splendoarea, in costumul de baie?

Si la concursurile de Miss, una dintre probele elementare este cea a costumului de baie. Pentru asta faci sport, tii dieta, te ungi cu fel si fel de lotiuni si creme.

Pielea ta de bebelusa merita sa fie vazuta si admirata, iar formele tale de sirena, dezmierdate cu imaginatia de toti cei care iti vad pozele reusite, facute de Andreescu Gabriel. El stie sa te aseze ca un artist pe o blana care iti innobileaza trasaturile, sa iti faca un tatuaj de sezon, sa aleaga unghiul potrivit, ca frumusetea ta sa magnetizeze privirile.

Ai incredere in acest specialist roman in fotografie erotica, fiindca trebuie sa iti spun un secret: multe dintre starurile internationale vin in tara noastra pentru a programa o sedinta foto cu Andreescu Gabriel!

Multe dintre ele sunt lansate in industria frumusetii, cu toate acestea prin fotografie se reinventeaza si continua promovarea.

Bineinteles ca vei avea prioritate in fata femeilor straine, fiindca A.G. isi promoveaza in primul rand romancele si dupa aceea se ocupa de modelele straine.

Ai posibilitatea sa iesi din mijlocul lipsurilor si frustrarilor si sa intri in topul milionarelor, fiindca in prezent prin vointa si perseverenta, oamenii isi pot depasi statutul social si se pot imbogati manageriindu-si aspectul exterior, inteligenta, capacitatea de empatie si persuasiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *