tehnikonline.ro noutati Cat de utila a fost pentru mine platforma VreauCredit.ro

Cat de utila a fost pentru mine platforma VreauCredit.ro

Cu totii, sau macar mare parte dintre noi, avem imprumuturi in banca. Nevoile sunt diverse. Cum salariile din Romania sunt destul de mici, iminenta unui imprumut este ceva normal in societatea noastra. Chiar daca dorim sa luam un aragaz sau o canapea noua, este posibil sa fim nevoiti sa facem un imprumut. Si eu ma aflu printre romanii cu rate in banci, pentru ca trebuie sa ma descurc asa cum pot pentru a-mi asigura confortul necesar unui trai decent.

Acum 3 ani am luat un credit si imi doream sa fac o refinantare. Aveam nevoie de unele imbunatatiri in casa. Mai precis, trebuia sa sa schimb mobila din dormitor, care se cam deteriorase, si aveam nevoie si de unele electrocasnice noi. M-am gandit ca o refinantare este buna. Initial, mi-am luat o zi libera si am inceput sa merg pe la banci, insa mi-a pierit entuziasmul repede. Trebuia sa astept pana se elibera un agent care sa ma ajute, sau trebuia sa ascult informatii care ma cam bulversau. Dupa o zi ca asta am plecat demoralizat pentru ca incurcam deja informatiile intre ele. Vorbind cu un prieten, acesta insa mi-a sugerat altceva.

Mi-a spus sa intru pe internet si sa accesez platforma VreauCredit.ro. Aici obtineam informatiile dorite in doar cateva minute, fara sa stau la cozi sau sa fie nevoie sa imi iau o zi libera. Nu trebuia decat sa pun suma imprumutului, perioada pe care doresc sa fac refinantarea si pe site imi erau afisate toate institutiile bancare ce puteau sa imi ofere acest serviciu. Si nu doar asta! Mi se afisa in detaliu rata lunara, dobanda, DAE, suma totala pe care trebuia sa o rambursez etc. Sa nu mai spun ca, daca intri pe fiecare tip de credit in parte, iti sunt prezentate si alte amanunte precum beneficiile sau anumite lucruri utile de stiut. Pentru mine asta inseamna enorm.

In primul rand, am facut verificarea si am comparat optiunile de acasa, seara, cu o cana de ceai alaturi, fara sa mai umblu prin frig si fara sa mai fie nevoie de zi libera de la munca. In al doilea rand, informatiile sunt prezentate la obiect, chiar si pe intelesul unui neinitiat in domeniul bancar, asa ca mine. In al treilea rand, comparatia m-a ajutat sa aleg cea mai buna optiune in timp record (intr-o ora eram sigur ce functioneaza pentru mine) si am si aplicat. In putin timp am obtinut banii si am reusit sa cumpar ceea ce imi doream. Acum, datorita refinantarii, casa mea este cu “straie” noi de sarbatoare.

Pentru mine, VreuCredit.ro a fost ajutorul perfect la momentul oportun. Este o platforma utila, usor de utilizat si care ofera informatii precise, in timp scurt. Este platforma omului contemporan, pentru care timpul este pretios si isi doreste sa se miste cat mai repede pentru a obtine o refinatare sau un imprumut, mai ales cand are nevoie urgent de bani.

Ma gandesc, pe viitor, daca voi mai avea nevoie, sa apelez tot la VreauCredit.ro, pe care il recomand tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *