tehnikonline.ro noutati Si tu ai nevoie de un covor!

Si tu ai nevoie de un covor!

Inca nu am intalnit casa din Romania care sa nu aiba cel putin un covor in camera de living. Nu numai ca va capata o alta dimensiune, insa o camera in care se gaseste un covor, invita persoanele sa se simta mai comod. Sanito.ro stie acest lucru mai bine ca toata lumea. In vasta lor experieta de peste 13 ani in comercializarea produselor pentru curatenie, au ajuns la concluzia ca oamenilor le sunt necesare si covoare profesionale la preturi foarte convenabile.

Gama lor de covoare birou este excelenta pentru cei care isi doresc un aspect profesional in camera de studiu, intr-o incapere cu birouri sau oriunde altundeva in casa. De asemenea, magazinul ofera si alte tipuri de covoare precum: covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior.

Atunci cand cumparam un covor trebuie sa luam in considerare compozitia, deoarece va face o diferenta in calitatea confortului nostru.

Din fibre naturale sau artificiale? Aceasta este prima intrebare privind compozitia covoarelor. Cele mai bune sunt cele obtinute din lana 100% sau in combinatie cu vascoza. Pentru camerele copiilor alegem covorase sau mochete din fire sintetice, care isi pastreaza bine culorile si se curata mai usor. O alta varianta pentru cei mici este covorul din burete, cu piese care se imbina precum puzzle-urile. Sunt colorate si izoleaza termic, ceea ce conteaza foarte mult pentru ca de obicei copiii petrec mult timp jucandu-se pe podea.

Pe holuri, in dormitoare, in locul carpetelor poti pune piei de animale cu blana. Cel mai frecvent folosite sunt cele de oaie.

Pentru bai si alte spatii umede alege numai fibre sintetice, burete, bambus. Pentru intrarea in casa, cauta un covoras rezistent, din cauciuc sau fibre aspre.

De asemenea, sfatul multor decoratori de interioare este ca covorul sa fie ales ihn culori diferite. Evita sa alegi un covor in acelasi ton cu parchetul sau gresia, gaseste tonuri care contrasteaza. Daca vrei sa ai mai putina bataie de cap cu petele, opteaza pentru modele in culori mai inchise si cu modele mici. Covorul atrage atentia, asa ca daca ai un ansamblu incarcat cu obiecte interesante, alege un covor mai discret.

Culorile mai deschise, variantele uni sau cu modele foarte mici se potrivesc in camere mici. Pentru holurile de la intrare alege culori inchise, deoarece sigur se vor murdari repede.

Poti delimita doua zone cu functii diferite intr-o camera folosind doua covoare cu imprimeu diferit, va arata cel putin interesant. In camerele celor mici pune covoare in culori vii, cu imprimeuri vesele, cu eroii din filmele de animatie sau care imita niste strazi.

Sanito.ro ofera in mare parte covoare profesionale, pentru afaceri, firme, sau cladiri medicale ce necesita covorase dezinfectante. Insa, unele modele pot fi integrate cu succes si in casele noastre. Covoarele de la sanito.ro nu numai ca se vor curate mai usor, insa au fost special create pentru a optimiza traficul pe acestea, pentru a absorbi mai mult praf, dar si pentru a se curata mai usor. Avand in vedere si vasta gama de produse pentru curatenie de pe site, fiecare cumparator poate achizitiona un covor de calitate, dar si detergenti speciali pentru a-l curata!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *