tehnikonline.ro Uncategorized Casa de Avocatura Grigoriu &Grigoriu ofera consultanta juridica

Casa de Avocatura Grigoriu &Grigoriu ofera consultanta juridica

Interactiunea omului cu justitia din tara lui nu inseamna neaparat vinovatie sau incalcarea legilor. Este posibil ca partenerii de viata sa isi dea seama ca nu pot continua viata impreuna si tot ce au de facut este sa se desparta legal. Nimeni nu a incalcat legea in cazul acesta, dar casatoria trebuie sa se desfaca in mod legal si bunurile realizate impreuna sa fie impartite corect, de asemenea si situatia copiilor minori rezultati din casatorie perfect gestionata. Instanta hotaraste cui incredinteaza copiii si drepturile celuilalt parinte.

Exista situatii in care prezentarea in fata instantei reprezinta o simpla formalitate. Ca exemplu putem da infierea unor copii de catre familiile care isi doresc enorm, dar nu ii pot avea pe cale naturala. Ceea ce doresc sa spun este ca in timpul vietii, interactiunea cu justitia este iminenta si ca sa nu fi surprins, iti recomanda Casa de Avocatura Grigoriu & Grigoriu care ofera consultanta juridica.

Acesti specialisti sunt cei mai potriviti sa te sfatuiasca, fiindca au experienta si rezultate de exceptie la CEDO. Acolo ei au castigat cazuri deosebit de grele ai unor oameni care au fost nedreptatiti de instantele juridice din tara, fiind arestati pe nedrept sau au fost victimele unui tratament inuman in inchisoare si din cauza aceasta s-au imbolnavit grav.

Sotii Grigoriu sunt buni cunoscatori ai legislatiei interne si internationale si sunt capabili in orice moment:
– sa pregateasca pledoarii de aparare pe orice subiect, in romana si in engleza, in fata oricarei instante. Indiferent de natura procesului, ei va vor reprezenta convingator in fata instantelor.
Inainte de pregatirea apararii se impune sa aiba loc consultanta, de aceea intra acum pe site-ul firmei Consultanta-cedo.ro si nu ezita sa le soliciti ajutorul si in cazul proceselor care au loc aici, in tara. Sa iti spun motivul pentru care sa colaborezi cu ei? In cazul in care esti nedreptatit in tara, te vor ajuta sa adresezi o cerere de rejudecare la CEDO.
-sa va sfatuiasca si sa va apere in fata instantelor comerciale sau administrative.
-sa negocieze pentru tine cat mai avantajos cu putinta.
-sa demarezi propria ta afacere, sa cumperi imobile si terenuri, dupa ce acesti avocati priceputi vor investiga exact situatia bunurilor pe care doresti sa le cumperi. Cand omul este entuziast si cumpara singur case foarte scumpe sau terenuri situate in centrul orasului exista posibilitatea sa se trezeasca dupa catva timp ca s-a pacalit amarnic, fiindca bunul achizitionat reprezenta o mostenire si a fost vandut abuziv.
-sa puna la punct contracte civile si comerciale legale, in limba romana si in limba engleza.

In centrul activitatii acestei Case de Avocatura sta apararea drepturilor omului. In general, in tara noastra exista prezumtia de nevinovatie, legea este respectata, dar din cauza dosarelor multe care revin unui singur judecator se mai fac erori judiciare. Cel mai intemeiat motiv pentru care se ajunge la CEDO il reprezinta insa conditiile deplorabile din inchisoare. Detinutii cu infractiuni minore (au furat o gaina, au fost retinuti pentru fals in acte publice) sunt inchisi in camera cu cei care au ucis sau au violat. Nimeni nu ii apara de furia si deviantele acestora. Spatiul este foarte mic, incarcatura emotionala negativa uriasa si asa se ajunge la batai in camera, la imbolnaviri grave sau la mutilari. In inchisoare, igiena detinutilor este precara si se intelege ca din aceasta cauza se produc grave imbolnaviri. Acolo raman fara dinti, se aleg cu boli grave si cu traume greu de imaginat.
Inchisoarea trebuie sa fie un loc de reeducare si nu unul de dezumanizare si imbolnavire grava. Sotii Grigoriu isi unesc adesea fortele sa castige procese pentru clientii lor. Ei sunt specialisti foarte bine pregatiti, dar si empatici si onesti cu clientii lor.

Cei care doresc sa afle cum functioneaza CEDO si in ce conditii cineva se poate adresa instantei europene de justitie, gasesc pe site-ul firmei informatii privind functionarea si componenta acestui for al dreptatii. Nu se admite orice cerere scisa de mana, in limba in care stie sau doreste solicitantul sa o redacteze, ci exista formulare tip in limba engleza care se iau in consideratie. Datorita sotilor Grigoriu sute de cazuri admise de CEDO s-au finalizat prin intelegeri amiabile intre petenti si statul roman. Este bine sa intrii din timp pe site-ul firmei prezentate mai sus si sa notezi datele de contact, fiindca nu stii cand ai nevoie de consultanta juridica. Daca doresti sa fii bine pregatit in fata instantei, apeleaza la avocati cu experienta si pricepere si cu activitate vasta.

Sotii Grigoriu te sfatuiesc si te reprezinta la fel de bine si in cauze civile, penale sau comerciale si in procese care se desfasoara in tara, dar si la CEDO. Oamenii prevazatori cauta un avocat bun inainte de a avea probleme juridice.
Stramosii nostri au murit ca noi sa beneficiem de dreptate, de aceea trebuie sa luptam pentru ea cu toata puterea fiintei noastre. Cum este mai greu pentru cineva care nu cunoste legile sa se apere singur, sa le incredintam acesta nobila misiune sotilor Grigoriu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *