tehnikonline.ro articole,blog Cel mai bun restaurant Delta Dunarii la dispozitia ta si a familiei tale

Cel mai bun restaurant Delta Dunarii la dispozitia ta si a familiei tale

Imi place conceptul de terasa in aer liber, chiar si in marile orase ale tarii. Este linistitor si placut sa mananci in aer liber, sub bolta albastra a cerului, sub mangaierea razelor solare si sa simti si adierea placuta a vantului.

Afara poti observa mai bine tot ceea ce se petrece: femeia frumoasa care trece pe strada, norii de ploaie care se strang pe cer, vantul care incepe sa bata usor ca mangaierea unui fulg.
Tocmai de aceea, la munte sunt la mare cautare restaurantele care servesc clientii in padure, la mese special amenajate.
Satul sa manance in sufrageria sa, omul isi doreste sa fie servit printre copaci si vegetatie, sa auda cantecul pasarilor, sa interactioneze direct cu natura.
Cel mai bun restaurant Delta Dunarii pune la dispozitia turistilor conditii de cazare de lux si trei terase in aer liber si o sala imensa pentru servirea mesei.

Toamna, tarziu, privesc cu nostalgie cum mesele si scaunele teraselor sunt stranse si viata care palpita afara se muta inauntru.
Clientii nu mai pot sta in ploaie, adierea placuta a vantului se transforma deja in rafale. Ca sa nu le ridice fetele de masa si sa nu le ia farfuriile pline sau goale din fata vantul, oaspetii trebuie sa manance in restaurant. Este adevarat ca nu mai vad cerul liber, dar plafonul rotund este stralucitor si luxul se afla la el acasa. Pe terase, oamenii aveau naturalete, aici li se ofera maximum de confort. Cromatica se bazeaza pe modul sublim in care se asorteaza argintiu, albastru si maro. Scaunele si canapelele sunt confortabile, iar mesele suficient de inalte au siluete de vis.

In sala imensa este loc suficient de dans si de spectacole si se pot organiza si evenimente. Totul a fost pregatit cu grija pentru confortul oaspetilor. Imaginile vizuale incanta ochiul la tot pasul.
Dar valoarea adevarata a restaurantului si a teraselor este data de personalul atent si pregatit sa satisfaca gusturile culinare ale clientilor.

Bogdan Piele nu este un simplu bucatar, ci un maestru in arta culinara. Farfuriile lui sunt opera de arta, atat in ceea ce priveste forma preparatelor, cat si culorile acestora.
Va invit aici si pe amatorii de peste si pe vegetarieni sau pe consumatorii care nu suporta pestele, fiindca aveti ce manca! Meniul este bogat si la Lebada Resort rasfatul este la el acasa. Aici vin oamenii sa petreaca momente de aur, care vor ramane pentru totdeauna in memorie.

Lumea nu vine in Delta Dunarii numai sa manance, de aceea complexul intreg este gandit ca o sursa de divertisment, de miscare si de rasfat.
Aici nu exista un centru de greutate al complexului, fiindca si camerele in care se face cazarea si centru spa si restaurantul sau terenul de sport, toate impreuna valoreaza cele cinci stele cu care este evaluat hotelul.

Gradina se expune privirilor oaspetilor care au privilegiul sa o vada de la fereastra camerei lor sau sa se plimbe in voie prin ea. O gradina este frumoasa primavara si vara, dar are un aer nostalgic-interesant si toamna si o nota de sarbatoare iarna.
Cine pune piciorul in centrul spa se va considera norocos in sensul deplin al cuvantului. Totul debuteaza cu o consultatie gratuita si serioasa data clientilor hotelului de catre personalul calificat.

Dupa ce fiecare in parte este consultat cu atentie, se indreapta catre zona dorita. Clientii complexului au la dispozitie:

-piscina interioara cu apa sarata in care se inoata cu placere si usurinta.
-jacuzzi. Masajul bland, facut de apa este in totalitate benefic organismului.
-sauna umeda si uscata.
-fantana cu gheata.

Dupa ce procedurile alese se termina, cabinele de dus sunt pregatite sa lase un corp perfect curat. Dulapurile in care sunt depozitate lucrurile personale ale utilizatorilor centrului spa sunt prevazute cu chei.

Exista aici si cabinete in care se ofera masaj sau alte tratamente eficiente oaspetilor.
In afara centrului spa exista in complex si o sala de fitness dotata cu aparatura moderna, fiindca dupa o masa buna, oamenii trebuie sa faca miscare. La cererea celor cazati aici se ofera partide de pescuit in siguranta. Un alt punct forte al complexului il reprezinta si turnul de observare.
Complexul prezentat mai sus rivalizeaza de la egal la egal cu resorturile internationale pline de turisti, de aceea este pacat sa ratezi un concediu de cel putin o saptamana petrecut la Lebada Resort.

Lebada Resort este un alt prilej de mandrie pentru noi, romanii. Aici vin si revin devenind clienti permanenti oameni de la capatul lumii.
Daca nu ati mancat la restaurantul complexului si nu ati fost in sala de fitness si in centru spa, ati pierdut enorm si este cazul sa recuperate pierderile majore.
In orice anotimp Delta Dunarii are un farmec aparte, de aceea va invit sa planificati o excursie in acest taram binecuvantat.
Exista aici specii de pasari rare, copaci seculari, cel mai tanar pamant din tara si mai ales oameni primitori care traiesc in pace, desi apartin multor etnii. Fiecare impartaseste traditiile celuilalt si se bucura impreuna in zilele de sarbatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *