tehnikonline.ro articole O metoda igienica si avantajoasa financiar!

O metoda igienica si avantajoasa financiar!

Consumabilele din plastic sunt probabil cea mai buna inventie a erei moderne. Plecand de la lingurite si furculite, consumabilele de catering sunt ideale pentru ocaziile acelea cand ai mai multi invitati si nu vrei sa speli farfurii dupa ce toata lumea a plecat. De asemenea, multe firme de catering se bazeaza pe caserole unica folosinta, deoarece este o metoda ingenioasa, rapida si igienica de a aduce mancare la client.

Sanito.ro este un astfel de furnizor de folie aluminiu, folie plastic, pungi plastic si tot ce tine de consumabile catering. Mai mult, clientii pot achizitiona de la acest magazin chiar si produse de curatenie, care sunt recunoscute la nivel global pentru eficienta lor, cum ar fic ele de la Tork. Brand-ul Tork nu este doar un nume pentru detergenti eficient, ci o marca care asigura igiena in institutii de stat, case, spitale, scoli, restaurante si multe alte locati din diferite domenii.

Este intotdeauna util sa avem pahare plastic la dispozitie chiar si acasa, deoarece nu trebuie de fiecare data sa ne servim invitatii cu bauturi din pahare de sticla sau cristal. Cateodata este mai bine sa folosesti paharele de plastic, deoarece nu stii ce microbi poate avea oaspetele tau, microbi de care nu poti scapa nici cu cel mai bun detergent  de vase.

Sunt multe motive bine intemeiate pentru care farfuriile din plastic au fost utilizate pe scara larga cu ocazia sarbatoriilor sau a petrecerilor din familie. Unul dintre avantajele majore ale farfuriilor din plastic este ca sunt destul de economice si mult mai convenabile de utilizat. Cu toate acestea, aceste farfurii au fost vazute cu ochi destul de sceptici prima data cand au fost introduse pe piata.

Aceste tipuri de farfurii din plastic sunt excelente pentru a folosite la petrecerile sau picnicurile in aer liber si sunt mai rezistente decat farfuriile de hartie. Datorita faptului ca  nu se rup usor, ar putea fi folosite aproape peste tot. Exista unele modele ale acestor farfurii care sunt dedicate special pentru situatii precum vacanta in familie sau sarbatorile de nastere, astfel incat acestea sa poata fi curatate si spalate rapid pentru reutilizare. Avand in vedere acest lucru, exista o multime de aspecte ale utilizarii unor lucruri care sunt realizate din elemente care nu sunt reutilizabile.

Indiferent ca intentionati sa organizati o petrecere mare sau o intalnire cu prietenii pe weekend, alegerea unor farfurii de unica folosinta se va dovedi a fi o investitie inteligenta si avantajoasa. Farfuriile din plastic sunt cele mai eficiente selectii, deoarece acestea sunt mai putin costisitoare si nu se rup usor. De asemenea, trebuie precizat si faptul ca gazda nu va mai pierde timp sa curete farfuriile odata ce petrecerea se termina.

Sunt usoare si pot fi transportate in mod convenabil, spre deosebire de farfuriile din portelan. Cel mai important, aceste tipuri de seturi reprezinta o optiune excelenta pentru proprietarii casei, deoarece nu vor trebui sa fie preocupati de faptul ca farfuriile se pot sparge.

Sanito.ro are o gama excelenta de farfurii din plastic, din care clientii pot alege in functie de necesitatile lor. Recomand magazinul Sanito.ro si gama de consumabile catering de pe site!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *