tehnikonline.ro articole Gamerii sărbătoresc 20 de ani de Counter-Strike la Bucharest Gaming Week

Gamerii sărbătoresc 20 de ani de Counter-Strike la Bucharest Gaming Week

În spațiul AOC Gaming, vizitatorii vor experimenta legendarul joc pe tot parcusul evoluției sale

 Legendarul joc Counter-Strike, lansat cu 20 de ani în urmă, va fi celebrat la Bucharest Gaming Week. Timp de două zile, în cadrul booth-ului AOC, gamerii de toate vârstele vor putea juca mai multe versiuni ale jocului care au scris istorie: Counter-Strike 1.0, Counter-Strike 1.3 și Counter-Strike: Global Offensive, titlu ce a atras cele mai mari audiențe esports din lume.

Experienta va fi una autentică căci gamerii vor juca meciuri în rețea 1vs1 pe pc-uri retro specifice perioadelor în care au fost lansate titlurile. PC-urile Pentium 3 din 1999 și Pentium 4 din 2003 vor fi însoțite de mouși, tastaturi și monitoare retro, perfect funcționale.

În plus, mini-game-uri din Counter-Strike vor testa abilitățile jucătorilor precum viteza de navigare pe o hartă de surf, precizia într-o sesiune de tras la țintă într-un poligon și dexteritatea parcurgerii unui traseu cu obstacole.

Evoluția jocului va fi dublată de cea a tehnologiei. Cele mai performante PC-uri vor fi conectate la cele mai noi și performante monitoare de gaming AOC, printre care modelul G2590PX, ce dispune de rată de refresh de 144 Hz, timp de răspuns de 1ms și tehnologia AMD Free-Sync

Gamerii vor putea experimenta Counter-Strike și alte monitoare de gaming AOC, precum modelul AG322QC4, dotat cu un panel VA curbat de 31 inchi, rezoluție QHD, refresh rate de 144Hz și modelul C27G1 cu un design fără ramă pe 3 laturi, 144 Hz și o 1 ms timp de răspuns, perfect pentru gamerii competitivi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *