Un oras curat

Un oras curat implica solutionarea unor probleme ca: poluarea, colectarea selectiva a desurilor, reciclarea deseurilor, etc. Un astfel de oras trebuie sa aiba reprezentati care sa ia masuri pentru a proteja mediul inconjurator prin dotari cu pubele, cosuri gunoi, cosuri colectare selectiva, eurocontainere, etc. Aceasta initiativa necesita o colaborare intre administratiile locale, furnizorii de servicii, comunitatea locala si cetatenii acelui oras. Pentru aceasta, este nevoie de sustinerea acestor actiuni de la cel mai mic pana la cel mai in varsta cetatean. Cu toti trebuie sa fim atenti la ce si unde aruncam, sa ne implicam in gospodarirea si salubrizarea localitatii si a gospodarei proprii. Pe piata, sunt o multime de magazine care comercializeaza aceste produse, iar cand oferta este atat de variata, aceasta poate constitui un avantaj, dar si un dezavantaj si te poate pune in dilema, nestiind ce sa alegi. Internetul iti poate oferi informatii care te vor ajuta sa alegi cele mai bune produse si cel mai bun furnizor.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine care comercializeaza cosuri gunoi, cosuri colectare selectiva, eurocontainere si pubele este Sanito.ro. Cu o  experienta de 13 ani in domeniu, magazinul online Sanito, este unul dintre brand-urile cele mai puternice din Romania. Dedicat solutiilor complete si inteligente, Sanito vine cu produse variate, dedicate oricarui tip de afacere, iar produsele comercializate sunt de cea mai buna calitate si la preturi fara concurenta. Personalul de specialitate, care lucreaza la Sanito, te va ajuta sa alegi produsul potrivit pentru nevoile tale sau ale firmei tale.

Indiferent de scopul in care sunt utilizate cladirile, intreprinderile, unitati spitalicesti, restaurante, birouri, la Sanito vei gasi ceea ce-ti trebuie. De aici, poti achizitiona cosuri gunoi Eco Sort 73 litri. Acest cos de gunoi are sistemul de reciclare EcoSort si asigura o solutie flexibila pentru separarea la sursa a materialelor eliminate ca deseuri. Design-ul contemporan si stilat asigura faptul ca EcoSort se poate potrivi perfect intr-un mediu de birouri, deoarece asigura un spatiu redus de montaj, garanteza o utilizare eficienta a spatiului limitat. Cosurile sunt disponibile in doua dimensiuni si sunt prevazute cu doua manere ergonomice. Sanito pune la dispozitie cinci tipuri de capace. Capacele pentru cosurile de gunoi sortat sunt prevazute cu orificii ce permit o utilizare usoara, fara a atinge cosul. Capacul pentru deseuri amestecate este prevazut cu un maner pentru manipulare usoara. Capacele sunt disponibile in opt culori si pot fi completate cu etichete aplicate in aceeasi culoare, ce permit o diferentiere usoara a diferitelor tipuri de deseuri. Au un aspect estetic, cu design atractiv si contemporan. Au rezistenta suplimentara, deoarece sunt produse din polimeri duri, potriviti pentru regim greu de lucru. Au spatiu de montaj redus, sub 0,2/m2, deci o utilizare eficienta a spatiului redus. Sunt disponibile, de asemenea, si la 60 litri. Manerele ergonomice rezistente permit ridicarea si golirea usoara a cosurilor. Capacul pentru deseuri generale poate fi indepartat complet. Are cinci tipuri de capace: capac pentru hartie de reciclat, capac deschidere pentru sticle si doze, capac pentru deseuri generale ce poate fi indepartat complet, capac pivotant, capac fix cu mecanism de inchidere pentru documente confidentiale. Cosul de gunoi EcoSort are suprafete mari adecvate pentru aplicarea unor elemente grafice personalizate. Indiferent de modul de utilizare a cosurilor de gunoi, atat pentru exterior, cat si pentru interior, scopul final este acelasi: de a ne ajuta sa mentinem mediul inconjurator cat mai curat si bine organizat.

Recomand produsele comercializate de catre Sanito!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *