tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Utilitatea unor camere video Hikvision pentru afacerea dvs.

Utilitatea unor camere video Hikvision pentru afacerea dvs.

La magazinul shoprunner.ro puteti achizitiona, pentru a va supraveghea afacerea, camere video hikvision sau de la alte brand-uri precum Dahua. Acestea sunt ideale pentru a va supraveghea 24/24 ore afacerea. Puteti instala camere video atat in exteriorul sediului, cat si in interior pentru a urmari la orice ora ceea ce se intampla. In ultimul timp, tot mai multa lume opteaza pentru camere de supraveghere termice. Camerele termice Hikvision de ultima generatie sunt ideale nu numai pentru aplicatii de protectie perimetrala cu supraveghere 24/7, ci si pentru detectarea timpurie a incendiilor, pentru detectarea fumului si masurarea temperaturii in procesele industriale. De asemenea, sunt ideale pentru intreprinderile mici si rezidentiale.

Senzorii termici nu sunt afectati de conditii de lumina, intuneric total sau de evenimente meteorologice nefavorabile. In plus, camerele termice Hikvision sunt dotate cu anumite tehnologii care imbunatatesc definirea imaginii, claritatea si precizia. In cele din urma, camerele Hikvision va permit sa vizualizati imagini normale, dar si termice, combinandu-le impreuna pentru a crea o singura imagine, chiar mai detaliata.

Algoritmii avansati de analiza video detecteaza si deosebesc oamenii de vehiculele, de animale, ploaie, frunze sau alte obiecte in miscare. Combinatia functiei de detectare a omului / vehiculului cu functiile inteligente de detectie de intruziuni garanteaza semnalizarea fiabila impotriva incercarilor de patrundere neautorizata in perimetru.
Functia de alarma de temperatura detecteaza anomalii de temperatura cu mult inainte ca senzorii de incendiu sa masoare si sa monitorizeze temperatura obiectelor specifice, declansand o alarma in caz de variatii (ideale pentru procesele de productie). Aceste camere termice, datorita tehnologiei PoE, permit utilizarea unui singur punct de instalare si a unui singur cablu.

De ce este util sa aveti instalata o camera video pentru a va supraveghea afacerea
In ultimii ani, instalarea sistemelor de supraveghere video a devenit larg raspandita, in special in mediul corporat, din motive de control (acces, miscare, procese de productie etc.) si securitate (intruziune, furt, avarii etc.). Securitatea, in special, a devenit o nevoie din ce in ce mai puternica si simtita in companii, mai mari sau mai mici, aceasta fiind o oglinda a ceea ce se intampla in cadrul societatii actuale. Utilizarea unor camere video de supraveghere, asigura atat integritatea bunurilor din incinta, cat si a persoanelor care lucreaza acolo. O camera video poate surprinde tot felul de eveniment, de la tentative externe de furt sau intruziune, pana la evenimente interne de hartuire sau sustragere de bunuri. Sistemul de supraveghere video asigura monitorizarea in timp real sau inregistrarea a uneia sau a mai multor zone ale cladirii. Garduri, parcare, zona de vanzare etc. toate pot fi supravegheate cu astfel de camere video. Cu cat o camera este mai performanta, cu atat este mai sigura zona respectiva. Daca alegeti camere atat video, cat si cu inregistrare audio, veti avea mai multa siguranta in special cand nu va aflati in locatia respectiva, deoarece aceste camere pot sa fie urmarite inclusiv de pe dispozitivele de tip smartphone sau tableta.

Monitorizarea accesului in cladiri sau zone exterioare, in afara programului de lucru, permite filmarea oricarei persoane neautorizate si verificarea oricarui tip de eveniment sau vandalism. In timpul programului de deschidere al cladirii, sistemul de supraveghere ajuta la controlul accesului prin detectarea prezentei unei persoane langa iesire sau prin conectarea sistemului la controlul accesului vizitatorilor, inregistrand intrarile din cladire.

Cand sistemul de supraveghere se conecteaza la celelalte sisteme instalate in cladire sau in zonele exterioare, acesta este capabil sa afiseze imagini de pe camera conectata pe monitorul de control. Putem beneficia astfel de urmatoarele beneficii in caz de:

-Intruziune: inregistrarea timpului de detectare a intruziunii.
-Incendiu: verificarea prezentei incendiilor in zona de detectare.
-Alarma tehnica: verificarea prezentei unei probleme tehnice.

Functia principala a unei camere este sa filmeze o scena in timp real. De exemplu, poate fi avantajos sa demonstrati clientilor dintr-un magazin ca zonele sunt monitorizate cu un sistem de supraveghere video prin afisarea imaginilor pe un monitor conectat direct la camera. Pe langa efectul de descurajare, permite angajatilor sa vizualizeze una sau mai multe scene dintr-un singur punct din magazin. De asemenea, este posibila vizualizarea in timp real dintr-o locatie de la distanta pe un smartphone, tableta si computer, asa cum am mentionat mai sus.

In functie de natura situatiilor (sau de tipul zonei) care urmeaza sa fie monitorizate, este bine sa se integreze filmarea. Aceasta permite reproducerea evenimentelor pentru o interpretare mai buna (de exemplu, furtul intr-un magazin). Inregistrarea evenimentului este recomandata numai acolo unde este nevoie. De exemplu, inregistrarile trebuie sa acopere accesul la anumite zone peste orele de program.

De asemenea, este posibil sa instalati un software dedicat monitorizarii sistemului pe una sau mai multe statii (de exemplu: statie de control, statie de politie etc.). Utilizarea unor camere de supraveghere video reprezinta un avantaj chiar si prin simpla lor prezenta pentru ca, in conformitate cu anumite studii, aceste tind sa descurajeze multe persoane rau intentionate, de teama sa nu fie inregistrate si apoi identificate cu usurinta. Indiferent de ceea ce alegeti, la shoprunner.ro veti gasi camerele ideale pentru afacerea dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *