tehnikonline.ro articole Sisteme automate de la Nice

Sisteme automate de la Nice

In urma cu o luna am facut o descoperire care mi-a schimbat viata, atat mie, cat si celor dragi. Am descoperit site-ul Nice Romania, o firma internationala care se ocupa cu comercializarea sistemlor de inchidere automate.

Site-ul lor ofera bariere auto Nice Originale, porti batante, usi de garaj automate si multe alte sisteme. De foarte mult timp imi doream un astfel de sistem, deoarece atat eu, cat si vecinii mei de langa casa ne gaseam parcarile ocupate de masini din afara comunitatii.

Am decis sa comand o bariera auto stradala Nice, pe care aveam sa o platim cu totii. In fond, este un bun comun.

Bariera pe care am ales-o de pe site se numeste Nice WIDE S si este perfecta.

Bariera automata stradala Nice WIDE S este recomandata pentru restrictionarea accesului in parcari private, drumuri de servitute, acces in institutii si firme private.

Bariera auto stradala Nice WIDE S se foloseste pentru deschideri de pana la 4m ( bratul barierei trebuie ales din lista de optiuni ) si este fabricata din otel galvanizat, avand o unitate de comanda integrata si motoreductor 24V.

Bariera automata Nice WIDE S este conceputa pentru uz rezidential si comercial, cu grad de utilizare intensiv si are toate functiile de protectie a masinilor si persoanelor.

Kit-ul acestei bariere auto de la Nice dispune de urmatoarele :

-Capac detasabil pentru un acces usor la partile interne;

-Carcasa tratata prin cataforeza si vopsea sau inox;

-Deblocare cu protectie contra agentilor externi.

Desi a fost o investitie pe care am suportat-o la comun, as fi facut-o si de unul singur, deoarece avantajele sunt numeroase:

-Siguranta maxima: antistrivire la deschidere si inchidere, suporturi interioare in corpul barierei pentru un impact vizual minim.

-Viteza 4 m/spentru o durata minima de deschidere.

-Forta, fiabilitate, usurinta de instalare: Bara cu sectiune eliptica pentru o greutate redusa si rezistenta la rafalele de vant.

– Profil corespunzator pentru o montare rapida a accesoriilor.

-Conexiune pivotanta optionala pentru protejarea barierei in caz de socuri. Posibilitate de montare a barei la dreapta sau la stanga.

-Usor de echilibrat datorita unui regulator practic de tensiune al arcului.

-Fara risc de intrerupere de curent: functionare fara curent electric garantată datorită bateriei tampon PS234, integrabila in unitate.

-Deblocare cu cheie triunghiulara protejat impotriva agentilor externi.

Avantajele acestei bariere sunt ca asigura siguranta maxima datorita senzorului antistrivire la deschidere si inchidere, suporturi interioare in corpul barierei pentru un impact vizual minim. Bara cu sectiune eliptica pentru o greutate redusa si rezistenta la rafalele de vant; profil corespunzator pentru o montare rapida a accesoriilor. Conexiune pivotanta optionala pentru protejarea barierei in caz de socuri. Posibilitate de montare a barei la dreapta sau la stanga. Este un accesoriu recomandat, mai ales pentru persoanele care locuiesc pe o strada privata si nu doresc sa fie deranjati de alte masini sau persoane. Nice Romania este un magazin pe care il recomand tuturor celor care vor sa beneficieze de o proprietate privata automatizata la standarde moderne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *