tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Am gasit oferta cartuse imprimanta!

Am gasit oferta cartuse imprimanta!

Astazi ni se pare de-a dreptul deplasat si/sau dubios sa auzim pe careva zicand ca nu stie ce e aceea tehnologie, sa nu detina un calculator sau macar un telefon inteligent. Cam la fel era vazuta tehnologia si in perioada adolescentei mele, pe vremea cand inca existau telefoane cu butoane foarte expresive si mari, de dimensiunea unei telecomenzi. Parintii nu au fost foarte in voga la acel moment. Fratele meu abia incepuse sa lucreze in telecomunicatii cu o facultate la distanta in curs si lua in acelasi timp parte la cursuri de formare la domiciliu. Tatal era un simplu om de serviciu iar mama bucatar de meserie. Cu toate astea, ai mei nu s-au inteles foarte bine, asa ca familia a fost si este in ansamblu una foarte distanta.
Cea mai apropiata am fost de mama care, pe vremea cand eram la gimnaziu a inceput sa plece in strainatate in cautarea unui trai mai bun. Atunci am facut cunostinta si cu primul meu telefon, o “caramida” de altfel.

Inca de pe atunci apareau tot mai multi colegi care-mi cereau o adresa de email, un cont de Yahoo, lucruri destul de tipice pentru ei in formarea unei conversatii, a unei prietenii. Ai mei facand parte din clasa financiara modesta nu mi-au putut pune atat de repede tehnologia avansata la picioare, asa ca a durat mult timp pana sa detin primul calculator. Intre timp citeam carti, ascultam radio, iar catusi de putin reuseam sa vizionez cate un film sau reportaj pe televizorul inca alb-negru. E drept, existau si televizoare color, dar a durat putin timp pana sa pot ajunge sa traiesc si aceasta experienta.

Ei bine, primul calculator a aparut abia dupa varsta de treisprezece ani, varsta la care am inceput sa descopar si tainele internetului, a tuturor lucrurilor ce se puteau realiza prin intermediul unui calculator. Si cum la scoala profesorii incepeau sa ne puna sa adunam tot felul de materiale de lucru, sa facem tot felul de proiecte, internetul si calculatorul au devenit ca si astazi, prietenii de nadejde in multe situatii in care aveam nevoie de o informatie si/sau o mana de ajutor.
La scurt timp, vazand cat de practic si necesar devine existenta unui calculator, mama mea a decis sa-mi achizitioneze si o imprimanta. La inceput si aceasta imprimanta a fost un mister, initial nefiind de acord cu aceasta achizitie. Dar am inteles mai tarziu cat de util este sa ai in casa o astfel de imprimanta si cate avantaje iti poate oferi prezenta acesteia la domiciliu. In mod absolut, pentru ca ea sa functioneze cum trebuie si sa-si faca scopul, avea nevoie si de cartuse, pe care mi le-am procurat prin intermediul unui magazin de profil. Am gasit o oferta cartuse imprimanta atat pentru cartuse de culoare neagra, cat si pentru cartuse color. De fapt, cu timpul, ambele au inceput sa mi se para la fel de utile si necesare caci niciodata nu se anticipa nevoia de a printa fie un material alb-negru, fie color.

Deopotriva, imprimanta a jucat un rol foarte important in viata mea, rol pe care si-l pastreaza chiar si in zilele noastre. In primul rand, cartusele de calitate ma ajuta sa-mi scot tot materialul de care am nevoie fara sa fiu nevoita sa alerg pe la astfel de centre specializate. Unele cer mai mult decat face printarea unei pagini, la care se mai adauga si timpul pierdut pe deplasare, caci centrul de copiere nu era/este intocmai la doi pasi de casa. Asa economisesc titmp si-mi pot imprima orice document, oricand, la orice ra din zi sau din noapte. Cartusele de foarte buna calitate asigura chiar si peste 100 de printari reusite, in cazul meu acestea fiind formate fie din proiecte ample, fie din materiale de analiza si studiu. De asemenea am putut face si copii la acte pentru acele zile in care importanta unei copii era extrem de necesara pentru a finaliza cateva formalitati, ora la care fie de obicei sunt cozi la cetrele de copiere, fie acestea sunt inchise. Cu ajutorul propriei imprimante am putut inclusiv sa-mi printez o serie de poze necesare unor documente, cat si poze pentru albumul de familie. Asa ca recomand tuturor achizitia unei imprimante si a unor cartuse de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *