tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Job in videochat la inceput de toamna

Job in videochat la inceput de toamna

Paleste usor-usor soarele verii. Noptile devin mai reci si mai lungi, oamenii isi strang scaunele si mesele de pe terase. Viata de noapte se estompeaza, fiindca toamna nu te mai lasa sa te plimbi pana tarziu in noapte din cauza cetii, a ploii si a vantului care se starneste din senin.
De fapt totul devine mai pustiu, din ce in ce mai anemic. O vreme targurile de toamna isi etaleaza belsugul in oras. Mai sunt si boltile multicolore de frunze pe sub care treci vrajit si pe care le admiri cu drag. In parcuri apar crizantemele, prin gradini vezi tufanelele fardate cu bruma argintie, copiii trec veseli si zgomotosi catre scoli sau dimpotriva pe jumatate adormiti, fiindca incep prea de dimineata cursurile.

Iti trebuie un job in videochat sa nu te sperie venirea toamnei si sa te poti pregati adecvat pentru ea. Garderoba sufera o modificare majora. De la imbracamintea flu-flu se trece la cea mai plina, mai groasa, ca in final sa se poarte si rochii si bluze din lana plina.

Nu mai ai nevoie de bluze din matase, nici de rochiile din bumbac sau din panza topita, iar daca nici nu ai slabit, nici nu te-ai ingrasat semnificativ si inca iti mai vin, le speli si le pui bine pentru anul viitor.

La fuste si blugi mai grosi se adauga si incaltaminte de toamna, rezistenta la ploaie, noroaie si temperaturile mai scazute.
Nu poti sta mereu acasa, cand ploua cu stropii aceia mari si desi sau bate vantul sa te dea jos, sa te uiti la altii cum trec zgribuliti catre un adapost. Trebuie sa infrunti si tu temperaturile scazute, fiindca orice om are o ocupatie. Pana si persoanele casnice sunt nevoite sa mearga la piata, sa achite facturile si impozitele, nu pot sta inchise in casa.
Uneori vezi si batrani iesind pe vreme rea, chiar daca sunt firavi si ii suceste vantul cand pe o parte, cand pe alta. Cine sa le cumpere medicamentele de care sunt dependenti?

In afara de haine groase, bine ar fi daca ai putea sa iti pui la punct camara. Muraturi, conserve, gemuri si dulceturi se prepara acum cat este sezonul, fiindca te duc mai putin financiar vorbind, in plus stii exact ce fructe si legume ai folosit si cum ai lucrat ca totul sa fie perfect.
Ei, da, pregateste-ti hainele, cumpara si pentru cei dragi lucruri mai groase, fa conserve, dar ai grija si de locuinta! Si ea are nevoie sa fie curata la venirea toamnei, izolata bine, reparata, sa nu piarda caldura.

Nu-i asa ca nu mai ai timp de depresia autumnala, daca nu mai ai timp sa te gandesti la timpul rau, la ploile nesfarsite si la noroi, la faptul ca vara s-a dus? Nu puteai sa stai in concediu tot timpul. Nici cei mai bogati oameni nu isi permit sa leneveasca, asa ca ai curaj si actioneaza ca atare. Daca simti ca te plafonezi acasa, angajeaza-te, plimba-te, citeste sau lucreaza ceva de mana!
Sunt atat de multe lucruri frumoase de facut. Poti sa te duci la un film, poti sa alergi prin parc sa te mentii in forma, pana cade si ultima frunza din copaci.

Sa stii ca fiecare anotimp are frumusetea sa si fiecare etapa a vietii si important este sa fii sanatos, sa traiesti, sa ii ai pe cei dragi alaturi, sa poti sa te bucuri de tot ceea ce ai!

Si in zilele lungi de toamna poti face atatea bucurii celor dragi. Imagineaza-ti o farfurie plina cu placinte cu branza si stafide, ceai cald si aromat sau ciocolata calda, tablouri din frunze colorate sau din ghinda, aranjamente din crizanteme, conuri de brad si fructe rosii.

Pune la punct o sezatoare, la care sa inviti persoane mai in varsta care au harul povestirii si mai ales au ce povesti si vei vedea ce seri magice vor iesi!
Decoreaza casa cu dovleci. Sculpteaza-i si pune in ei flori sau corpuri de iluminat si pune peste tot fructe frumoase, colorate si parfumate!
Ti se pare greu sa faci asta? Putem fi pentru cei din jur baghete magice care transforma banalul in senzational si lumea obisnuita intr-un cadru de basm. Toamna suna acum mult mai magic si parca ne dorim sa treaca mai repede vara…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *