tehnikonline.ro articole,blog Samsung și Microsoft continuă parteneriatul strategic pentru a oferi experiențe unificate pe toate device-urile mobile

Samsung și Microsoft continuă parteneriatul strategic pentru a oferi experiențe unificate pe toate device-urile mobile

 

Lideri în tehnologie, Samsung și Microsoft lucrează împreună pentru a lansa noi produse, servicii și integrări pentru conectivitate continuă pe mai multe device-uri și platforme

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi următorul pas în ceea ce privește parteneriatul său strategic pe termen lung cu Microsoft, care își propune să aducă experiențe de productivitate unice atât pe device-uri, cât și în aplicații și servicii. Începând cu integrări Microsoft pe noile Galaxy Note10, utilizatorii vor avea acum la dispoziție o modalitate simplă de a lucra eficient atât pe smartphone, cât și pe PC, in timp ce Galaxy Book S introduce o nouă definiție pentru portabilitate, cu o performanță de generație viitoare și mobilitate, criteriu important pe care utilizatorii îl iau în considerare. Aducând la un singur loc tot ce este mai bun din platforma Galaxy și Microsoft, acest parteneriat va continua să se extindă, întrucât Samsung și Microsoft se bazează pe tehnologia cloud și informații avansate pentru a furniza experiențe mobile complete în era 5G.

Credem că industria de telefonie mobilă este pe punctul unei transformări, una în care device-urile individuale vor face loc experiențelor conectate, indiferent unde vom fi. Colaborările deschise, precum parteneriatul nostru cu Microsoft, au contribuție majoră la crearea unei noi generații de experiențe mobile. Pe măsură ce noile tehnologii, precum 5G, devin realitate, parteneriatul nostru va juca un rol important în a ajuta oamenii să fie tot timpul conectați”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Microsoft și Samsung împărtășesc o istorie lungă în inovație și colaborare, iar anunțul de astăzi marchează următoarea etapă a parteneriatului nostru. Ne propunem să ajutăm oamenii să fie mai productivi pe orice dispozitiv lucrează, oriunde – iar combinația dintre experiențele noastre inteligente cu produsele noi și puternice de la Samsung, fac ca acest plan să devină realitate”, a declarat Satya Nadella, CEO Microsoft.

Productivitate maximă indiferent de dispozitiv

Utilizatorii de astăzi folosesc și lucrează pe echipamente multiple, astfel că necesitatea unei conectivități mai bune și mai ușoare este evidentă. Experiența interconectată pe mai multe dispozitive poate fi fragmentată – utilizatorii care lucrează pe PC trebuie să își întrerupă activitatea ca să verifice telefonul, să deschidă o aplicație pentru a trimite imagini, videoclipuri sau fișiere pe computerul lor. În schimb, toți și-ar dori să existe posibilitatea ca toate fișierele lor să se sincronizeaze automat, astfel dacă încep un proiect pe un anumit device să îl poată continua fără probleme pe un altul.

Pe măsură ce utilizatorii distribuie din ce ce în ce mai multe documente la locul de muncă, cererea pentru conectivitate va crește. Potrivit CCS Insight, 42% dintre angajați petrec mai mult de trei ore pe zi lucrând pe smartphone, procent care crește până la 51% pentru aganjații din generația millenial. Acest parteneriat permite utilizatorilor să aibă acum o experiență unificată pe dispozitive multiple, oriunde s-ar afla.

Samsung și Microsoft diminuează de asemenea decalajul dintre mobilitate și performanță cu noul Samsung Galaxy Book S, care oferă o soluție conectată – ce aduce experiența de pe smartphone pe laptop. Galaxy Book S are o conectivitatea LTE încorporată, o durată de viață a bateriei ridicată și un design ultra-subțire și ușor, ceea ce pentru utilizatori înseamnă o experiență similară cu cea de pe smartphone.

Construind pe baza unei relații de succes, de lungă durată

Samsung și Microsoft au un parteneriat de lungă durată, care se bazează pe ideea de a face munca utilizatorilor mai productivă. Începând cu Galaxy Note10, cele mai populare soluții de productivitate Microsoft pentru smartphone-uri vor fi integrate în produsele și serviciile Galaxy:

  • Experiență Outlook îmbunătățită:Aplicațiile de email și calendar folosite pe mai mult de 100 de milioane de dispozitive mobile, Outlook ajută clienții să se conecteze, să se organizeze și să finalizeze ceea ce au de făcut. Outlook aduce la un singur loc e-mail-ul, calendarul, contactele și fișierele, toate într-o singură aplicație – care vă ajută să economisiți timp și să vă concentrați pe ceea ce este cu adevărat prioritar. Outlook este integrat și optimizat pe Galaxy Note10, ceea ce face mai ușoară comunicarea personală și profesională, dar și gestionarea timpului. S Pen-ul permite utilizatorilor să vadă scurte părți din mail-uri, evenimente din calendar, dar și contacte.
  • Acees în OneDrive: Începând cu această toamnă, Samsung Galaxy oferă opțiunea de sincronizare automată cu serviciile OneDrive – astfel  încât utilizatorii să poată accesa pozele și video-urile din toate device-urile lorși să nu trebuiască să se mai preocupe de back-up.
  • Flux neîntrerupt între PC și smartphone: Trimiterea către Windows este încorporată în panoul rapid de aplicații de pe Galaxy Note10, astfel încât este simplu să trimiteți mesaje, să gestionați notificări, să sincronizați fotografiile și să conectați telefonulla PC. Această continuitate a serviciilor permite conexiunea instantă cu orice computer Windows 10, utilizatorii economisind astfel timpul și efortul care ar fi fost necesar pentru schimbul între Galaxy Note10 și PC.

Lider de productivitate în industria de business

Cu Galaxy Note10, Samsung și Microsoft își vor lua și angajamentul de a ajuta afacerile să fie mult mai productive. Acest parteneriat va oferi utilizatorilor din companii acces la distanță îmbunătățit la tot ceea ce ține de munca lor obișnuită, inclusiv întreaga serie de aplicații Office.

Angajamentul pentru continuare colaborării

Samsung crede că o colaborare deschisă va stabili un nou standard pentru inovații semnificative care prioritizează calitatea, securitatea și experiența. Această abordare este crucială în eliminarea barierelor tehnologice și crearea de oportunități pentru consumatori. Samsung a demonstrat de-a lungul timpului că ține la colaborările cu ceilalți lideri din industrie. În viitor, pe măsură ce tehnologia cloud și inteligența avansată, alături de viteza de rețea se vor dezvolta rapid, parteneriatul dintre Samsung și Microsoft va deveni cu atât mai important. Împreună, Samsung și Microsoft vor fi pionieri în noile tehnologii și vor oferi inovațiile care vor transforma modalitatea în care utilizatorii lucrează.

Pentru mai multe informații, accesați news.samsung.com/galaxy sau www.samsungmobilepress.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *