tehnikonline.ro articole Galaxy Watch Active2: construit pentru un stil de viață echilibrat și conectivitate îmbunătățită

Galaxy Watch Active2: construit pentru un stil de viață echilibrat și conectivitate îmbunătățită

 

Cel mai recent smartwatch duce funcțiile personalizate de sănătate la un alt nivel și vă permite să vă bucurați de mai multă flexibilitate ca niciodată cu conectivitatea LTE

Samsung Electronics Co., Ltd. a prezentat astăzi Galaxy Watch Active2, cel mai nou device din portofoliul de smartwatch-uri Galaxy. Ca parte a seriei Galaxy, Galaxy Watch Active2 vine cu specificații noi și intuitive, pentru a le permite utilizatorilor să își personalizeze device-ul în funcției de stilul lor de viață, să își țină sub control sănătatea și să le ofere o experiență completă.

Galaxy Watch Active2 le permite utilizatorilor să aibă o viață mai bună prin schimbări zilnice mici, dar semnificative – de la obiective de sănătate, cum ar fi monitorizarea somnului, a activității fizice și ținerea sub control a stresului, până la finalizarea sarcinilor zilnice într-un mod cât mai eficient. Indiferent dacă doriți să vă alocați timp pentru a medita sau să primiți notificări în legătură cu orice update, Galaxy Watch Active2 se va integra perfect în stilul vostru de viață, oferind acele specificații care fac diferența – toate acestea într-un device elegant, care se va potrivi și cu stilul vostru vestimentar.

„Piața smartwatch-urilor se află într-o creștere exponențială, iar noi suntem încântați să ne extindem continuu prezența în această categorie de produse, într-un mod nou și inovativ. Cu Galaxy Watch Active2 am creat un device care va permite utilizatorilor să preia controlul asupra sănătății și bunăstării lor și le va permite integrarea perfectă în ecosistemul Galaxy, făcându-le astfel viața mult mai ușoară”, a declarat DJ KOh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Design relevant, personalizat

Galaxy Watch Active2 este gândit să fie nu doar foarte elegant, dar și ușor customizabil în funcție de nevoile voastre. Galaxy Watch Active2 vine în două dimensiuni diferite: 44mm și 40 mm în diametru și în două stiluri: aluminiu ușor cu o bandă Fluoroelastomer (FKM) și oțel inoxidabil premium cu curea din piele. Acesta vine cu o curea standard de 20 mm, atât pentru versiunea de 44mm, cât și pentru cea de 40mm.

Pentru a face navigarea mult mai ușoară și pentru a maximiza dimensiunea ecranului, Galaxy Watch Active2 vine cu un nou upgrade la cadranul rotativ – care devine digital pe ecranul Super AMOLED, făcând mult mai ușoară alegerea aplicațiilor preferate. În plus, interfața One UI actualizată oferă o experiență de navigare simplă și intuitivă.

Iar pentru cei care își doresc un ceas asortat cu stilul lor vestimentar, există posibilitatea de a personaliza ceasul Galaxy Watch Active2 cu ajutorul funcției My Style. Disponibilă în aplicația Galaxy Wearable, pur și simplu faceți o fotografie cu ținuta vestimentară, alegeți din cinci modele de culori diferite, iar interfața ceasului se schimbă în câteva secunde.

Partenerul perfect pentru a-ți atinge idealul de sănătate

Galaxy Watch Active2 functionează ca un ghid  personal pentru sănătatea și bunăstarea voastră, dându-vă sfaturi relevante care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți stilul de viață, cum ar fi dieta, planul de exerciții, sănătatea mintală, somnul și multe altele.

În ceea ce privește exercițiile, de exemplu, smartwatch-ul poate urmări manual mai mult de 39 de antrenamente, șapte dintre ele fiind activate automat – inclusiv alergatul, mersul pe jos, ciclismul, înotul, antrenamentele dinamice. Cu funcția Running Coach îmbunătățită, vă puteți monitoriza ritmul de alergare în timp real și vă puteți bucura de șapte programe diferite de alergare – în funcție de nevoile voastre. Galaxy Watch Active2 vine cu noi senzori pe spate, care citesc semnalele mult mai repede, astfel încât să primiți sfaturi în timp real, în așa fel încât să profitați la maximul de rutina voastră de fitness.

Galaxy Watch Active2 vă ajută, de asemenea, să vă urmăriți nivelul de stres în timp real cu ajutorul Samsung Health, aplicația noastră de sănătate. De asemenea, oferă acces la programe de meditație ghidată cu ajutorul aplicației Calm, acum disponibilă în engleză, germană și spaniolă. Algoritmii îmbunătățiți de analiză a somnului vă ajută să vă îmbunătățiți somnul în general, în așa fel încât să fiți pregătiți pentru o nouă zi.

Îmbunătăţeşte-ţi stilul de viață conectat cu ajutorul familiei Galaxy

Galaxy Watch Active2 contribuie la un stil de viață activ, conectându-vă cu celelate device-uri, chiar și atunci când sunteți în mișcare. Galaxy Watch Active2 cu conectivitate LTE vă permite să efectuați și să primiți apeluri chiar și pe ceas, iar notificările din social media sunt accesibile printr-o singură atingere de ecran astfel încât să puteți alege cu ce tip de conținut vreți să interacționați. Acum puteți răspunde la un tweet și chiar puteți viziona un scurt videoclip sau un trailer direct pe încheietura mâinii. Puteți călători în întreaga lume, deoarece Galaxy Watch Active2 oferă traducere vocală în timp real în peste 16 limbi.

O altă modalitate prin care vă ajutăm să fiți conectați tot timpul este prin parteneriatul nostru cu Spotify. Conectați-vă la contul Samsung de pe telefon sau de pe Galaxy Watch Active2, navigați cu ușurință în aplicație și bucurați-vă de o experiență de ascultare continuă. Galaxy Watch Active2 interacționează cu ușurință cu celelalte device-uri, făcând accesul la muzică sau alte fișiere multimedia mult mai ușor.

Parte integrantă din ecosistemul Galaxy

Ca parte a familiei Galaxy, Galaxy Watch Active2 incorporează tot ce are mai bun ecosistemul Samsung  Galaxy într-un smartwatch construit pentru persoanele care își doresc o experiență completă. Când Galaxy Watch Active2 este asociat cu smartphone-ul Galaxy, de exemplu, Watch Camera Controller de pe Galaxy Watch Active2 vă permite să faceți fotografii, să înregistrați un videoclip, să vedeți imagini direct pe ceas, să comutați între camera de pe față sau de pe spate, să setați un cronometru și apoi să verificați fotografia sau video-ul final – toate de la încheietura mâinii. De asemenea, puteți utiliza Wireless PowerShare de pe smartphone-ul Galaxy pentru a vă încărca smartwatch-ul într-un mod ușor și intuitiv.

În plus, toate serviciile Samsung disponibile în ecosistemul Galaxy – Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay și multe altele – sunt integrate în ceas. Puteți utiliza, de exemplu, Bixby pentru a nagiva în aplicațiile din ceas, pentru a începe un antrenament sau pentru a verifica vremea. Tot ce faceți pe ceas este protejat de tehnologia Knox.

Pentru mai multe informații despre Galaxy Watch Active 2, accesați news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com.

Specificații de produs

 

Categorie Specificație
Culoare Aluminiu: Cloud Silver, Aqua Black, Pink Gold cu Fluoroelastomer (FKM)

Oțel inoxidabil: Silver, Black, Gold with Leather strap

Dimensiuni & Greutate Carcasă de aluminiu –44mm models: 44 x 44 x 10.9T, 30g

Carcasă de aluminiu –40mm models: 40 x 40 x 10.9T, 26g

Carcasă de oțel inoxidabil –44mm models: 44 x 44 x 10.9T, 44g

Carcasă de oțel inoxidabil –40mm models: 40 x 40 x 10.9T, 37g

* Modelul LTE este disponibil numai în oțel inoxidabil

Display Modelele de 44mm: 1.4-inch (34mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

Modelele de 40mm:1.2-inch (30mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+

Curea 44mm models: 20mm interchangeable

40mm models: 20mm interchangeable

Baterie 44mm models: 340mAh

40mm models: 247mAh

Chipset Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
Sistem de operare Tizen
Memorie 768MB + 4GB, *1.5GB + 4GB

*doar modelel LTE

Conectivitate LTE*, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC

A-GPS/GLONASS/Galileo/Beidou

* Conectivitate LTE disponibilă numai la modelele LTE

Senzor Monitorizarea frecvenței cardiace (cu 8 fotodiode),

Electrocardiogramă (EKG), Accelerometru (până la 32g),

Giroscop, Barometru, Lumină ambientală

Încărcare WPC- Încărcare wireless
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibilitate Android: Android 5.0 sau variante mai recente, RAM 1.5GB sau mai mult

iOS: iPhone 5 sau variante mai recente, iOS 9.0 sau variante mai recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *