tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa,gadget Allfinanz Ovb Romania asigurari de viata sau o alegere inteleapta

Allfinanz Ovb Romania asigurari de viata sau o alegere inteleapta



Zilele trecute am citit un fragment emotionant al unui scriitor francez, care valorifica modul in care dragostea parinteasca devine scut de protectie pentru copii. O mama care avea patru copii si ramasese vaduva, fiindca sotul se sinucisese din cauza datoriilor, organizeaza o partida de vanatoare pe domeniul sau si a vazut, cum o ciocarlie a tasnit dintr-un lastar sa fie impuscata ea, dar sa-si salveze puii.

Ramane cu acesta imagine a pasarii care s-a sacrificat in minte si ca sa isi salveze proprietatea de creditori, isi asigura via pe o suma fabuloasa, apoi se impusca.
Sinuciderea nu este o solutie, mai ales in cazul in care copiii au nevoie de mama si de tatal lor toata viata, dar nu asta se sublinia in fragment, cat capacitatea mamei de a pune pe primul plan bunastarea copiilor.
De cate ori citesc despre allfinanz ovb Romania asigurari de viata apreciez pe cei care se gandesc la cei dragi si fac tot ceea ce depinde de ei sa le asigure viitorul.
Despre asigurarile de viata, sa vorbim cu cartile pe viata! Imaginati-va ca tatal a trei-patru copilasi (si-a dorit o familie numeroasa), sofer pe tir, moare intr-un accident departe de tara si el era singurul angajat din casa, fiindca mama trebuie sa se ocupe de copii. Un copil sau doi ii duci la cresa, la o gradinita particulara, la un after school, dar cu 3-4 ce poti face? Un om prevazator isi face asigurare de viata, in cazul in care corespunde 100% profilului, deoarece ii iubeste si se gandeste la ei.

Viata omului este extrem de fragila tocmai de aceea cred ca este atat de scumpa. Ce vor face sotia neajutorata si copiii in conditiile in care tata decedeaza la mii de kilometri de tara? Cu ce ar putea sa se ocupe de repatriere si de inmormantare? Asigurarea acopera toate cheltuielile si asigura si subzistenta apartinatorilor minori pentru un timp.
Ar trebui sa se vorbeasca in termeni mai duri despre acesta asigurare, ca oamenii sa inteleaga cat este de necesara in profesii cu risc mare de deces si accidentare. Daca ar depinde de mine, cu siguranta ca as decide ca: pompierii, soferii, alpinistii utilitari, minerii, mascatii, constructorii si macaragii sa fie obligati sa isi faca asigurare de sanatate.

Sa zicem ca vremurile moderne ne invata sa ne punem pe noi in centrul atentie! Si in cazul acesta asigurarea de viata este deosebit de necesara fiindca un articol recent de pe Kanal D o prezinta si ca pe o forma de acces la cele mai bune ingrijiri in caz de imbolnavire, dar si ca modalitate de economisire.
Articolul “Vrei o viata lipsita de griji financiare? Apeleaza la consultanti financiari!” corecteaza toate prejudecatile legate de asigurarea de viata despre care multi continua sa creada ca este utila si valabila numai in cazul decesului asiguratului.
OVB mediaza asigurari de viata echitabile, care ii sunt de folos in primul rand celui aflat in viata si dupa aceea si familiei. Lucrurile se leaga intre ele.
Sa excludem decesul si sa discutam despre o boala aparuta din senin, care impune ingrijire speciala, interventii chirurgicale si pentru o perioada anuleaza capacitatea de munca.

In lipsa asigurarii, bolnavul trece in grija financiara a familiei. Apartinatorii trebuie sa se ocupe de gasirea unui spital bun, sa ii plateasca toate analizele si sa ii ia medicamentele sau mancarea de regim. Va dati seama ce greutate va apasa pe umerii celor apropiati.
Aceasta situatie poate genera si conflicte si reprosuri care pot inrautati starea bolnavului care are nevoie de ingrijire atenta si de liniste.
Asigurarile mediate de OVB Romania au grad maxim de incredere, fiindca milioane de clienti care le detin din intreaga lume sunt 100% multumiti.
OVB Romania trebuie sa ne medieze asigurarile fiindca de 40 de ani actioneaza in state cu pretentii si conduce in top, iar la noi, asigurarile de viata si de sanatate realizate prin intermediul lor conduc in topul celor mai avantajoase.

Oamenii cu spirit de precautie pot adauga la una dintre cele doua asigurari si una a locuintei si mai ales pensia facultativa, sa traiasca fara grija zilei de maine, dupa cum era precizat in articolul citat mai sus.
In concluzie, OVB Romania este o alegere inteleapta si asigurarile dovedesc intelepciune si dragoste fata de cei dragi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *