tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Rent a car Bucuresti, solutia celor care doresc transfer de la aeroportul Otopeni in tara

Rent a car Bucuresti, solutia celor care doresc transfer de la aeroportul Otopeni in tara

Bine este sa locuiesti in Bucuresti, cand te intorci tarziu cu avionul pe aeroport si in cateva minute, cel mult o ora sa poti fi acasa! Te-ai trezit la ora 2, sa iei micul dejun la hotel, ai dormit iepureste si te-ai aranjat putin inainte de plecare, fiindca nu stii cine te vede si nu face sa arati oribil.
Cel putin eu asa fac. Sa zicem ca nu ma dau cu fond de ten la ora aceea, mai ales ca nu pot sa il intind perfect, dar ma pieptam atent, ma imbrac elegant, imi dau cu putin ruj si imi conturez sprancenele, dar nu suparator, cum vedem adesea poze pe retelele de socializare.

Cearcane nu fac si sunt norocoasa. Se vede ca sunt obosita numai dupa paloarea fetei. Paloarea se poate rezolva usor cu putin ruj intins uniform si discret pe obraji. Data trecuta, cand am sosit la ora 8 la Otopeni, chiar am avut confirmarea ca trebuie sa te aranjezi putin la orice ora pleci de acolo. Cand am iesit in imensa sala de asteptare, eram 4-5 posturi de televiziune care transmiteau cum se intorc romanii acasa de Paste si cum vin ei din vacante sa isi petreaca sarbatorile alaturi de cei dragi.

Eu mai ramaneam 2-3 zile in Bucuresti, dar existau in grupul nostru persoane care chiar in ziua aceea erau nevoite sa calatoreasca inca 7-8 ore cu trenul, fiindca locuiau la sute de kilometri de Bucuresti.
Cu bagajele acelea imense, pe jumatate adormit, mai esti in stare sa tragi de bagaje, sa le urci in tren sau sa le cobori si sa le urci pe scarile de la metrou?

O familie statea linistita sa isi recupereze bagajele care veneau pe banda. Aveau transportul asigurat, fiindca rezervasera o masina cu sofer cu tot de la cea mai buna firma ce ofera servicii rent a car Bucuresti. Sincer? Nu stiam ca se poate inchiria masina cu sofer cu tot, dar aceasta veste imi da sperante sa calatoresc mereu sa vad lumea, stiind ca nu voi abuza mereu de ai mei sa raman in Bucuresti. Ei ma primesc cu bratele deschise de fiecare data, dar se poate sa plecam la sfarsitul saptamanii undeva in Europa, iar a doua zi sa ma duc direct la serviciu.

In situatia data sunt nevoita sa ma duc de la aeroport, acasa cat mai repede, sa ma odihnesc putin ca a doua zi sa ma duc la serviciu.
Inchirierea masinii cu sofer mi se pare eficienta, deoarece nu am permis de conducere si in plus, masina trebuie sa ajunga din nou la sediul firmei, adica in Otopeni.

M-am imprietenit cu cei care sunt linistiti ca vor ajunge repede si bine cu masina inchiriata cu sofer cu tot de la firma prezentata mai sus. Barbatul are permis, dar ar fi prea obosit sa conduca atata drum. Este bine ca omul sa isi cunoasca limitele si sa nu isi forteze norocul, adica sa se urce la volan dupa ce a dormit 2-3 ore cu o noapte inainte.

Am intrebat-o pe doamna cu care ma imprietenisem ce garatii care ca masina va fi foarte buna si soferul politicos si un profesionist de nota 10. Iata ce mi-a raspuns, in timp ce sotul ei raspundea la telefon soferului care astepta deja in parcare:

-la firma respectiva apeleaza si cetatenii straini care vin in Romania, prin urmare serviciile nu pot fi altfel decat de calitate premium.
-a aflat de firma de la alti colegi si stie ca soferii conduc preventiv si se comporta elegant cu clientii, tinand cont de dorintele acestora. Firma isi da toata silinta ca oamenii sa fie multumiti si sa mai solicite si alta data masini de inchiriat cu soferi sau fara soferi. Firma raspunde de starea masinilor, de asigurarile si plata taxelor pentru flota, dar si de securitatea persoanelor care sunt transportate cu ele.
Va intoarceti prea devreme sau prea tarziu de departe cu avionul?

Rezervati din timp o masina cu sofer cu tot sa ajungeti comod unde aveti nevoie!
Pe bancheta din spate puteti motai in voie, dar la volan sau langa sofer acest lucru este nepermis, fiindca va poate costa viata.
Nu va chinuiti cu mijloacele de transport in comun, fiindca este mult mai usor si mai placut sa ajungi acasa cu masina de inchiriat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *