tehnikonline.ro articole,blog,comunicat de presa Noutati tranzactii bitcoin pentru cei interesati

Noutati tranzactii bitcoin pentru cei interesati

Imi place sa lucrez ca ziarist, fiindca aflu inaintea tuturor ce apare nou pe piata. Parca ieri am scris despre fabricarea masinii care se conduce singura, apoi de masina electrica, silentioasa, eleganta si eco, despre drone si robotii, despre ceasuri si telefoane extrem de inteligente.
Ca ziarist, trebuie sa fii pregatit pentru orice stire si mai ales sa fii onest.

Povestea gainii care naste pui vii nu face cinste breslei noastre, de aceea nu procedez in acest mod, cand scriu. Imi place sa compar 4-5 surse, sa citesc de mai multe ori, apoi sa incep sa scriu, fara sa copiez, dar redand cu acuratete adevarul. Nu imi plac stirile de tabloid, in schimb am scris si imi place sa scriu despre:

-externe. Ma pasioneaza ceea ce se intampla in afara si ma simt importanta cand oamenii afla despre razboaie, revolutii, cutremure, fenomene stranii petrecute in afara, de la mine.

-economic. Fac analize economice ale proceselor, afacerilor, fenomenelor, dar fara cifre. De aici am aflat si noutati tranzactii bitcoin despre care va voi spune cateva lucruri.

-insolite. Ador stirile inedite. Nu cele de scandal, ci cele care starnesc curiozitatea cititorului. De pilda mi-a placut cum un om care please in concediu in Germania si locuia in Marea Britanie a vazut prin intermediul camerelor de luat vederi conectate la telefon, cum casa ii este pradata de hoti si a sunat la politie, iar hotii au fost prinsi in casa.

-tehnico-stiintifice, tip magazin, care prezinta noi dispozitive aparute pe piata, dar si noile descoperiri medicale sau boli.
Despre bitcoini am aflat, cum au aparut. Criptomonedele raspund nevoii oamenilor de a actiona in mediul virtual. Este o forma de cucerire a abstractizarii, cum este aselenizarea.

Nu m-ar mira deloc de pilda, sa aflu ca in curand vor fi exploatate zacaminte de petrol de pe alte planete de catre oameni.
Permanent se cauta alternative la lucruri si valori concrete si ne bucuram ca si notiunile abstracte sunt purtatoare de valoare.
Criptomonedele se comporta asemenea banilor reali, existand si metode de tranzactie a acestora repede si usor.
Exista un site pe care poti intra si de pe care poti cumpara criptomonede. Cele mai cunoscute dintre ele sunt: bitcoinul, ethereum si litecoinul.
Clientii au posibilitatea sa voteze pentru o moneda virtuala sau alta si primesc asistenta la cumparare, in cazul in care nu se descurca singuri in fata ATM-ului virtual.

Tranzactiile cu criptomonede sunt necesare, fiindca ele reprezinta banii viitorului, pe care ii poti detine in secret si de care te poti servi la momentul potrivit.
Acum este mai usor de cumparat, fiindca oamenii nu stiu multe despre criptomonede, inca sunt circumspecti si tributari tranzactiilor obisnuite.
Mentionez ca si eu am manifestat retinere fata de cardul bancar. Cand s-a votat la serviciu cum sa primim salariile, m-am simtiti tradata, cand colegii au ridicat mana pentru card.

In primul rand, nu stiam sa il folosesc si ma gandeam ca nu am sa invat niciodata. In al doilea rand, imi era tare frica sa nu se blocheze in ATM, sa fiu nevoita sa astept, sa dau telefoane, sa alerg.
Da, exista si suspiciunea ca altcineva sa imi goleasca rapid cardul si sa raman saraca lipit.

Nimic din toate acestae nu mi s-a intamplat si acum sunt multumita de faptul ca posed un card, mai ales ca imi pot achita cumparaturile cu el. Totul este mai usor, nu scot decat lichiditatile necesare si cardul a devenit o forma de economisire.
La fel stau lucrurile si cu criptomonedele si cu portofelul electronic.

La inceput va opuneti instinctual. Apoi veti intelege beneficiile cumpararii de criptomonede si veti deveni dependent.
Aveti libertatea si sursele de informatie, asa ca investigati cu atentie, sa fiti mult mai siguri. In cazul in care doriti sa cumparati criptomonede, nu va ia mai mult de 8-10 minunte sa faceti acest lucru, iar in prezent le puteti cumpara foarte avantajos, chiar daca in curand valoarea acestetora va creste.
Se tranzactioneaza bitcoini pe internet si acum iti poti umple portofelul care se pastreaza cel mai bine in mediul virtual.

Va sfatuiesc sa cumparati, fiindca nu veti regreta! La inceput mai putine si asteptati sa vedeti ce se intampla, apoi mai multe si in mod constant.
Imi place sa scriu despre tot ce apare nou, dar si sa testez noul. Sunt printre primii cumparatori de bitcoini si ma simt multumita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *