tehnikonline.ro Uncategorized Cum imi ingrijesc parul cu sampon hidratant Nook Magic Argan Oil 1000ml

Cum imi ingrijesc parul cu sampon hidratant Nook Magic Argan Oil 1000ml



Cand vine vorba despre ingrijirea parului, eu nu fac niciodata compromisuri pentru ingrijirea lui. De mica mi-a placut sa am parul lung, dar pe parcurs am observat faptul ca factorii poluanti din mediul exterior (vant puternic, razele soarelui, frig), plus o ingrijire necorespunzatoare (folosirea unor produse care nu sunt potrivite tipului meu de par, plus folosirea in mod excesiv a feonului sau a placii de par), ii pot afecta sanatatea si aspectul acestuia, lucru care devine neplacut din punct de vedere estetic. Din acest motiv, la un anumit moment, am realizat ca trebuie neaparat sa imi schimb radical rutina de ingrijire a parului, daca doresc sa ma bucur de un par cat mai lung, dar si sanatos si stralucitor in acelasi timp.

Asa se face ca am inceput sa folosesc produsele celor de la Beauty4ever.ro – site care pune la dispozitia clientelor produse din gama unor branduri foarte cunoscute, care sunt folosite chiar si in cele mai mari saloane de cosmetica din tara. La ei am descoperit produse profesionale de ingrijire a parului si am putut sa inteleg mai bine avantajele pe care acestea le au. De asemenea, am realizat faptul ca doar acestea sunt produsele care iti pot oferi rezultate inca de la prima utilizare, rezultate vizibile de altfel, dar este recomandat sa le utilizezi pe o perioada cat mai lunga de timp, deoarece acestea ofera parului rezistenta cu fiecare utilizare. Suna bine, nu-i asa? Cu siguranta!

Dar ce au aceste produse atat de special? In primul rand, compozitia ingredientelor care intra in alcatuirea lor: acestea contin doar ingrediente active, care patrund adanc in structura firului de par si il repara de la interior catre exterior. Apoi ajuta la sigilarea suprafetei firului de par la exterior si ii ofera rezistenta marita impotriva radicalilor liberi din atmosfera. Folosite pe termen lung, parul este ferit si protejat si isi recapata sanatatea si frumusetea de odinioara. Eu, personal, ma bucur de un par matasos datorita faptului ca folosesc un sampon hidratant Nook Magic Argan Oil 1000ml, caruia ii alatur si alte produse de ingrijire a parului din aceeasi gama, pentru o rutina completa si corecta de ingrijire.


De cand folosesc produsele din gama Nook, parul meu este mai stralucitor, mai matasos si mai frumos ca niciodata. Aplic aceasta rutina de ingrijire a parului de cateva luni bune cu foarte mare constiinciozitate si nu ma abat, niciodata, de la niciun pas de ingrijire a parului. Pe parcurs, am observat rezultate foarte bune, lucru care nu a facut decat sa ma bucure enorm, mai ales ca rezultatele au fost observate chiar si de cei din jurul meu, care nu se opresc din a-mi aduce complimente in ceea ce imi priveste podoaba capilara. Daca imi vei cere vreodata o recomandare in ceea ce priveste o rutina de ingrijire, mai mult ca sigur eu iti voi recomanda produsele celor de la Beauty4ever.ro, deoarece pe mine m-au convins.
Daca vrei rezultate vizibile intr-un timp record, ia in considerare produsele profesionale de ingrijire a parului si renunta definitiv la cele pe care le gasesti in mass market (acestea nu doar ca nu iti ofera aceleasi rezultate spectaculoase, dar mai dai si banii degeaba pe ele, lucru care in timp te vor scoate in pierdere, din punct de vedere financiar). Eu va spun acest lucru din experienta mea personala, deoarece eu sunt trecuta prin ele – am fost genul de persoana care a incercat absolut orice produs nou care iesea pe piata, in materie de ingrijire a parului, doar ca niciodata nu eram multumita de efectele pe care acestea le aveau asupra parului meu.

In schimb, nu pot deloc sa ma plang de produsele Beauty4ever.ro, deoarece doar cu ele am avut parte de lucruri concrete, cum s-ar spune. Sunt extrem de multumita de calitatea produselor lor, pe care le laud cu orice ocazie prind. Intr-un singur an, parul meu a crescut mult mai repede, deoarece nu se mai rupe usor, varfurile nu mi se mai despica de la placa de par si textura lui este una foarte placuta la atingere. Nu cred ca imi pot dori ceva mai mult de atat pentru el, dar daca mi-as dori, cu siguranta doar produsele Beauty4ever.ro sunt in stare sa imi ofere exact ce am nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *