tehnikonline.ro Uncategorized Sanito.ro – magazinul dedicat igienei!

Sanito.ro – magazinul dedicat igienei!



Piata din Romania abunda in produse de curatare si igienizare. Vorbim despre sapunuri, dezinfectanti, hartie pentru consumul zilnic, detergenti si asa mai departe. De cate ori dam drumul televizorului, vedem o multime de reclame care ne promit ca sapunul X face nu stiu ce minuni, sau detergentul Y face hainele ca noi. Intr-adevar, unele produse sunt chiar bune, insa unele din acestea nu sunt atat de eficiente precum pretind. De aceea, pentru persoanele care tin foarte tare la igiena personala, a familiei, dar si a casei, cel mai bine este sa apeleze la magazine de specialitate.

Va recomandam magazinul online Sanito.ro. Cu o experienta si prezenta in Romania de peste 13 ani, cu mii de clienti multumiti, acest magazin este printre preferatele profesionistilor. Spitale, institutii publice, companii de stat sau private, firme din cele mai variate ramuri ale industriei, folosesc si recomanda magazinul Sanito. Chiar si consumatorii casnici aleg aceste produse si motivele sunt: calitate, eficienta, preturi bune si igienizare completa.

Unul din brand-urile comercializate de Sanito.ro este Tork. Este una din marcile cele mai apreciate pe plan international de catre utilizatorii din domeniul sanitar, alimentar si industrial. Tork distribuie in toata lumea produse de o calitate inalta, cu proprietati ideale pentru o igienizare cat mai buna. De exemplu, avem dezinfectanti maini, precum Gelul Dezinfectant Alcoholgel Premium 1 L Tork. Acest gel dezinfectant se foloseste pentru curatarea mainilor. Fata de spalarea traditionala a mainilor cu sapun, apa si un prosop de hartie, cei care vor folosi Tork Premium Alcoholgel vor observa ca aceasta solutie este chiar mai eficienta pentru igiena mainilor.

Alcoholgel contine glicerina si betaina pentru imbunatatirea si ingrijirea pielii, atunci cand mainile sunt frecvent frecate cu gel de alcool. Este recomandat in special pentru cei care lucreaza in domeniul alimentar. De asemenea, puteti folosi acest gel dezinfectant si in cazul in care nu va puteti spala pe maini in codnitii normale. Gelul igienizeaza si dezinfecteaza rapid mainile, fara apa. Cu acest gel 99,9% din bacterii sunt eliminate.

De asemenea, aici se mai gasesc si alte produse precum detergenti speciali si sapun profesional cu o raza de actiune impotriva murdariei si a bacteriilor. Sapunurile au o textura cremoasa si un parfum fin si discret. Ele nu usuca pielea si curata in profunzime. De asemenea, de la magazinul Sanito.ro mai puteti achizitiona sapun spuma sau varianta de sapun lichid.

Pe site-ul magazinului online mai sunt disponibile si role de hartie igienica, prosoape de hartie pliate, role de prosoape hartie, role de hartie industriala, servetele de masa, servetele faciale, role medicale, prosoape de coafor si fete de masa de hartie. Toate acestea sunt de o calitate exceptionala, rezistente la umezeala, fiind ideale pentru tot felul de domenii in care sunt necesare astfel de obiecte din hartie pentru o folosire unica. Tot de la acest magazin online, dispensere pentru utilizarea rolelor de hartie sau dozatoare speciale pentru sapunuri si dezinfectanti.

Livrarea se face rapid, direct la sediul firmei. Pentru comenzile totale mai mari de 175 RON, transportul este gratuit. Indiferent de afacerea pe care o aveti sau daca le folositi pentru propria locuinta, aceste produse nu va vor dezamagi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *