tehnikonline.ro Uncategorized Servicii funerare si pompe funebre Iasi pregateste drumul catre eternitate

Servicii funerare si pompe funebre Iasi pregateste drumul catre eternitate



Cate veri au trecut de la cea petrecuta in Iasi, cu bani putini, dar mult entuziasm! 25 de locuri erau la Filologie si ne bateam in cunostinte (mai putin in talent, ca se mergea pe toceala) 10-12 candidatii pe un loc.
Doamne, ce emotii aveam, fiindca aveam impresia ca daca esti student la Litere poti stapani un univers. Sase zile petrecute la Iasi, intre examene si emotii, plimbari prin Copou, pe la manastirile din apropiere, la Palatul Culturii si in Cimitirul Eternitatea.

Gazda ne-a facut curioase povestindu-ne despre uriasa care si-a ucis familia si a trebuit sa fie omorata violent, sa nu faca alte victime. Ne-a prezentat mitul cu maxima insufletire si asa am intrat pe portile cimitirului.

Cate cruci si monument funerare, Doamne! Unele demonstrau opulenta familiilor decedatilor, altele simplitatea lor, cert este ca, desi treceam printr-o padure de cruci, cavouri si stalpi de aducere-aminte cu poze, parfumul teilor, vioiciunea vantului ne umpleau sufletele de liniste: o liniste vecina cu moartea.

Mergeam prin cimitir uitandu-ne la pozele de pe cruci. Chipuri batrane si brazdate de greutatile vietii, fete fragede ca floarea de cais ne priveau de pe monumentele funerare cum sunt cele puse la dispozitie de servicii funerare si pompe funebre Iasi.
Toti cei care erau acum aliniati cuminti sub morminte au dus vieti zbuciumate sau linistite, au visat, au sperat, au lucrat si acum se odihnesc vesnic. Uneori le citeam numele cu glas tare. Era un vis, era o poveste, fiindca ne aflam in mijlocul mortii si totusi atat de departe de ea! Si mama si eu eram tinere si frumoase si lumea credea ca suntem surori.

Cat am fi dorit sa se opreasca timpul in loc, adica sa ne pastram puterea, tineretea si frumusetea, sa iau la facultate, sa scriu, sa am grija de elevii mei.
Eternitatea, marele cimitir mi s-a intiparit in minte! Am inteles cat de multi oameni mor in timp si cum altii le iau locul.


SC SERVICII FUNERARE SANCTUS SRL a aparut pe piata serviciilor funerare din Iasi din anul 2006. Experienta de 13 ani isi pune amprenta asupra calitatii si complexitatii serviciilor, dar mai presus de toate conteaza respectul si compasiunea pe care le arata fata de clienti.
Drumul de la deces, pana in eternitate este lung. Numai cei care lucreaza la firmele de pompe funebre stiu cat este de greu sa speli un trup rece si ce fiori simti cand il atingi.

Prejudecatile au fost depasite demult, dar contactul cu trupul rece ca gheata, experienta de a pregati mereu alte si alte persoane nu sunt sub nicio forma usoare. Dupa spalare, urmeaza taierea si curatarea unghiilor, tunderea si aranjarea parului, imbalsamarea speciala care sa asigure conservarea eficienta.
Abia dupa ce toate acestea sunt facute, se trece la alegerea cu grija a hainelor si calcarea lor, fiindca aspectul trebuie sa fie impecabil, la imbracare si asezare in sicriu.
Pregatirea inmormantarii se face repede si bine, fiindca firmele au pe stoc sute de modele de sicrie, insotite de capac si cruce inscriptionata si echipamentele necesare si imbracamintea funerara si parteneri care furnizeaza coroanele sau aranjamentele funerare, asigura rezervarea la restaurant sau pachetelele care se impart la biserica.

Si organizarea nu s-a incheiat aici, fiindca manipularea sicriului si transportul funerar sunt si ele dificile, mai ales daca se fac pe caldura.
Cum ar putea infrunta un trup trecut in nefiinta temperaturi de peste 35 de grade Celsius?
Masinile funerare ale tuturor firmelor din baza de date a dispeceratului 07funerare.ro sunt prevazute cu frig si cu sisteme sigure de prindere a sicriului.
De 13 ani in slujba celor vii care vor sa organizeze un drum lin spre etermitate mortilor lor dragi este un lucru laudabil.

Fara serviciile firmelor de pompe funebre, familiile greu incercate ar fi coplesite de multitudinea sarcinilor si ar pierde timpul pretios pe care sa il petreaca la catafalcul celor pe care nu ii vor mai vedea. Este ca si cum in loc sa stai de vorba cu cel care pleaca departe in calatorie, te intorci cu spatele si ii spui ca ai multa treaba de facut…
Viata si moartea se joaca meru de-a v-ati ascunselea si uneori se mai si gasesc. Cand iti moare cineva drag, nu uita sa cauti alinare si solutii de rezolvare pe site-ul oficial al dispeceratului 07funerare.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *