tehnikonline.ro Uncategorized Centru si clinica fizioterapie de cinci stele

Centru si clinica fizioterapie de cinci stele



Multi au experiente traumatizante cu spitalul, fie ca pacienti directi, obligati sa se interneze intr-o astfel de unitate, fie ca apartinatori care si-a vizitat o ruda, pe cineva foarte drag sau un prieten la spital.
Am fost intr-un asemenea spital si m-a ingrozit gandul ca a trebuit sa ating un maner, un perete, un pat, locuri unde se dezvolta colonii de microbi. Poate ca intre timp spitalele s-au modernizat si igienizat. La ultima vizita a mea, la sectia de cardiologie, pacientii aveau salon de tip apartament: adica exista o chiuveta in camera si toaleta lipita de camera in care stateau cei 5 bolnavi.

5 persoane suferinde aflate in acelasi loc mi se pare insa prea mult!
Nu ai intimitate cu atatia straini pe langa tine, tocmai cand te doare mai tare si nu iti mai poti controla reactiile.
-In noaptea trecuta a murit un om in patul acela, imi povesteste ingrozit unchiul meu, a carui situatie este destul de grava! Am stat cu el pana dimineata, cand au venit sa il ia. Crezi ca mi-a fost usor?

In primul rand, pentru psihicul celorlalti pacienti, muribundul trebuia scos din camera la primele semne de pierdere a luptei cu viata.
Este cumplit pentru un bolnav de inima sa vada murind langa el alt bolnav de inima. In al doilea rand, cald fiind in salon, va imaginati cum a a fost grabit procesul de descompunere, fiindca trupului neinsufletit nu i s-au facut igienizarea si imbalsamarea la timp.


Cand sunt 5-6 oameni intr-un salon, unul vorbeste la telefon, altul se vaita, sforaie sau este nervos, fiind foarte posibil ca cel putin unul dintre ei sa plece mai bolnav decat a venit.
Pentru toate aceste cauze iti recomand sa alegi centru si clinica fizioterapie.
Oxxygene.ro, fiindca este privata si fata de un spital obisnuit este ca un hotel de cinci stele comparat cu un hostel.

Camerele sunt cu 2-3 paturi si in aceste conditii pacientii se simt mult mai bine, fiindca se adapteaza usor, fiind atat de putini.
Recuperarea este centrata pe nevoile fiecaruia. Da, fiecare pacient care vine le centrul de recuperare are tratament personalizat si este monitorizat cu toata atentia. Sala de gimnastica medicala este dotata cu aparate performante si echipamente, hrana pacientilor este echilibrata si preparata in conditii de maxima igiena.

Alaturi de fizioterapie, pacientii internati la acest centru pot beneficia si de:
-terapii antiaging. Batranetea trebuie tinuta la distanta, fiindca declanseaza un proces depreciativ galopant. In afara procedurilor de mentinere a mobilitatii se pot solicita si tratamente de reintinerire faciala si de exersare a memoriei.
-terapii pentru tinerea pe loc a dementei si Alzheimerului. Linistea si confortul sunt conditii elementare de tratament impotriva acestor tulburari grave, iar cazarea in regim hotelier, adica in camere curate si moderne de 2-3 paturi asigura climatul potrivit acestor pacienti.

De la asigurarea climatului propice se trece la kinetoterapie ca pacientii sa nu uite sa mearga si sa isi exercite mobilitatile utile. Terapiile sunt completate cu relaxare si sedinte de masaj.
-ozonoterapie, procedura prin care se calmeaza durerile insuportabile.
-analize medicale si interpretarea acestora de catre personal medical cu pregatire superioara.

-infiltratii la genunchi si articulatii.
Despre fizioterapie sunt multe de spus. Tecarterapia ( Tecar CR4 ) este cea mai moderna forma de tratament, realizat cu curent sinusoidal de inalta frecventa aplicat pe corpul pacientului cu ajutorul a doi electrozi de inox, care contribuie decisiv la regenerarea celulelor.
Curentul produce incalzirea organismului, iar tratamentul complet vindeca atat tesuturile moi de la suprafata, cat si pe cele profunde. Sunt necesare 6-10 sedinte de cate 20-30 de minute fiecare.
De subliniat faptul ca acesta este singurul tip de tratament de care poate beneficia si persoanele cu proteze la genunchi sau la sold.

Terapia prin laser reduce durerea, accelerand procesul de cicatrizare a plagilor si de regenerare a nervilor sectionati.
Dar aria de actiune a terapiei prin laser este mult mai mare fiind potrivita si in cazul artitei, migrenei, tendinitei, durerilor postoperatorii, intinderilor musculare si entorselor.

Contraindicatiile sunt afisate la vedere pe site, fiindca la acesta clinica onestitatea este pe primul plan.
In paleta de servicii solicitate de pacienti sunt incluse si ultrasunetele si baile galvanice.

Niciun alt centru din Romania nu egaleaza clinica prezentata de mine in:
-diversitatea tratamentelor
-conditiile de cazare
-dotarile. Centrul de recuperare dispune de zeci de aparate de gimnastica medicala si echipamente
-grija fata de pacient si personalizarea tratamentelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *