tehnikonline.ro Uncategorized Cel mai bun pret parbriz Renault, numai la Parbrizeacasa.ro!

Cel mai bun pret parbriz Renault, numai la Parbrizeacasa.ro!



De ceva timp dupa cum probabil cunoasteti sau cel putin ar trebui sa fiti la curent, legea in ceea ce priveste un parbriz cu defecte s-a schimbat, conditiile fiind mult mai dure, cat si sanctiunile fiind mai aspre.

Vizibilitatea la volan este foarte importanta si poate reprezenta o situatie de viata si de moarte in anumite cazuri. In mod evident vizibilitatea ne este data prin intermediul parbrizului, lunetei si prin intermediul geamurilor laterale.

O simpla ciobitura in parbriz aparuta de la o piatra sarita, la prima vedere pare a fi un detaliu foarte nesemnificativ, asa ca foarte multi soferi aleg sa nu acorde nici un fel de importanta, pana in momentul in care fisurile vor pleca in toate partie, de-a lungul si de-a latul sticlei.

Chiar daca nu pare ca in urma unei fisuri vizibilitatea va fi afectata, exista inca ceva in raza campului vizual care va distrage atentia si care va obosii ochii, in acest fel controlul asupra unui autoturism nu va mai fi total, fie ca avem de-aface cu fisuri pe partea soferului sau pe partea pasagerului.

Indiferent de situatia in care va aflati, sub nici o forma nu trebuie sa va avantati la drum avand parbrizul fisurat mai mult decat prevede legea, in special la un drum lung.

Din proprie experienta va sfatuiesc sa rezolvati o astfel de problema deoarece exista pericole cat si posibilitatea de a fi opriti de catre un echipaj rutier, moment in care cu siguranta veti ramane fara certificatul de inmatriculare, precum si fara placute cu numerele de inmatriculare.

Ei bine, prin niste momente nu tocmai placute, am trecut in urma cu un an, chiar la intoarcerea din vacanta cand mai aveam doar cativa kilometri pana acasa. Am fost oprit in trafic pentru un control de rutina, moment in care echipajul a observat si faptul ca aveam parbrizul fisurat in partea de jos insa in zona de actionare a stergatoarelor, ceea ce este complet ilegal.

Asa cum este logic si firesc, am fost sanctionat exact asa cum prevede legea, asumandu-mi in totalitate vina, deoarece am fost complet indiferent cand cu o suma de bani extrem de mica, puteam preveni aceasta neplacere prin rezolvare acelei fisuri, atunci cand as fi avut ocazia.

Nu am mai putut deplasa masina din locatia respectiva, deci am fost nevoie sa chem o platforma pentru a putea ajunge cu masina acasa, ceea ce au insemnat cheltuieli considerabile, pe langa sanctiunea in sine.

Imediat ce am ajuns in fata laptop-ului am inceput cautarile pentru inlocuirea parbrizului astfel incat sa imi pot recupera certificatul si placutele. Am inceput prin a cauta cel mai bun pret parbriz Renault, deoarece bugetul ramas nu ma prea ajuta extrem de mult.

In timp ce cautam pe internet cea mai avantajoasa solutie pentru bugetul meu, i-am gasit pe cei de la Parbrizeacasa.ro, care au reprezentat solutia salvatoare gasita exact la momentul potrivit.

In mod normal as fi fost nevoit sa inchiriez alta platforma pentru a deplasa masina catre un service parbrize, insa acest lucru ar fi insemnat cheltuieli suplimentare, bani de care la momentul respectiv nu dispuneam.

Cu ajutorul celor de la Parbrizeacasa.ro am reusit sa inlocuiesc parbrizul chiar la mine acasa, in cel mai scurt timp si cu cheltuieli minime. Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa ii apelati pe acestia, sa le comunicati marca si modelul masinii si sa fiti programati.

In cazul meu totul a decurs perfect, programarea a fost respectata cu exactitate iar lucrarea a fost de cea mai buna calitate. La final am primit toate indicatiile ce trebuiau respectate astfel incat adezivul respectiv sa se poata usca in mod corespunzator, iar pana in ziua de astazi nu am intampinat nici un fel de problema.

Din acel moment m-am invatat minte si am fost mult mai atent cu toate defectiunile masinii, intervenind asupra lor si la cel mai mic zgomot ciudat astfel incat pe termen lung sa nu existe nici un fel de consecinta.

In ceea ce priveste parbrizul, clar daca voi mai intampina probleme, fisuri, ciobituri si asa mai departe, nu voi mai sta pe ganduri nici macar o ora si imediat voi actiona in vederea remedierii problemei.

Va recomand cu toata increderea Parbrizeacasa.ro daca va aflati in capitala sau imprejurimi, si nu ezitati sa ii contactati iar in functie de comenzile existente deja, acestia vor fi prezenti la datorie indiferent ca aveti masina in curte ori in fata blocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *