tehnikonline.ro Uncategorized Cum sa faci cea mai buna alegere cand iti doresti marire sani

Cum sa faci cea mai buna alegere cand iti doresti marire saniFemeile au motivatii diferite atunci cand vine vorba despre marirea sanilor. Sa fim sinceri, de cate ori deschidem televizorul sau o revista vedem femei de varste diferite cu forme ce aproape ating perfectiunea. Nu suntem in filmele SF, insa in ziua de astazi este posibil sa arati asa cum iti doresti. Este complet normal sa vedem femei care au nascut transformandu-si corpul un modul in care aratau inainte. De aceea, este normal sa vedem femei de 40-50 de ani care arata mai bine decat altele ce au jumatate din varsta lor. Este o realitate! Tehnologia se intrepatrunde cu arta frumusetii si perfectiunea poate fi la indemana oricui. In afara de faptul ca este mai accesibila pe zi ce trece, este si mai sigura. Insa, perfectiunea despre care am mentionat este sugestiva si fiecare persoana ar trebui sa se concentreze pe propriul aspect fizic si cum sa isi sublinieze frumusetea.

A fi unica si avand propriul concept de frumusete inseamna a fi, cu adevarat, perfecta. Deci, pe masura ce procedura de marire a sanilor este in crestere continua pe glob, ar trebui sa stim ce motive au femeile pentru a face acest lucru. Inainte de a enumera motivele, trebuie sa stii ca cea mai buna alegere cand iti doresti marire sani, in Romania, o poate reprezenta Cabinetul doctorului Gad Renert. Faima il precede prin faptul ca a efectuat numeroase operatii de gen, dar si alte tipuri de interventii, unui numar impresionant de persoane, printre care si foarte multe vedete ce s-au arata a fi mai mult decat multumite.

Revenind la motive, iata care ar fi acestea:

1. Exista multe femei care au probleme atunci cand cumpara un sutien. Multe dintre ele abia suporta sa poarte unul. Implantul mamar este o procedura glorioasa si cu asta marimea, dar si fermitatea sanilor fac ca acest accesoriu sa fie istorie. In plus, te vei simti confortabil, mai ales vara cand a purta sutien de face sa transpiri mai mult.

2. Un implant mamar te va face sa iti imbunatatesti imaginea despre propria persoana. Cu totii trebuie sa ne iubim pe noi insine. Suntem deja perfecte si unice, insa daca consideram ca o marire de sani este necesara sau ne poate face sa ne simtim mai bine, de ce sa nu apelam la aceasta procedura? Deci, inainte trebuie sa ne iubim cum suntem si sa realizam ca un implant ne poate imbunatati “frumusetea psihicului”.

3. Dupa nastere, iti poti redobandi forma frumoasa a sanilor. Femeile care au nascut, stiu ce inseamna o nastere si o alaptare. Desigur, este minunat sa iti alaptezi bebelusul atata timp cat este indicat, insa dupa, in cele mai multe cazuri, sanii se lasa si, mai ales daca au fost mari, forma lor nu mai este cea pe care o doresti. Multe femei pot avea chiar depresie din aceasta cauza. Fiecare, pana la urma, percepe in modul sau propriu felul in care se accepta. De aceea, pentru astfel de cazuri, femeile apeleaza la implantul mamar. Cu o marire a sanilor, poti arata chiar mai bine ca inainte.
4. Pentru un aspect mai tanar, femeile isi fac implanturi. Chiar daca suntem sau nu mame, cu varsta, tesutul mamar se va lasa si gravitatea nu va actiona in beneficiul nostru. Un implant ne poate scoate din incurcatura si ne poate oferi aspectul pe care il visam.

5. Corectarea asimetriilor reprezinta un alt motiv pentru care femeile apeleaza la implanturi. Sanii nu sunt egali. La unele femei, acesta este un lucru insesizabil, insa la unele diferenta intre cei doi sani poate fi foarte mare. Este un lucru deranjant si, de aceea, se apeleaza al o interventie de marire a sanilor care pe langa mai mult volum, poate oferi si simetria visata.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele principale pe care femeile le iau in considerare cand apeleaza la o astfel de interventie. Este la altitudinea fiecareia ce sa faca cu propriul corp. Singurul sfat este ca atunci cand decizi sa apelezi la o procedura de augmentare, sa alegi un medic foarte bun, precum Gad Renert, care sa iti explice fiecare aspect al procedurii, ce trebuie sa faci, al ce riscuri te poti supune si tot ce tine de marirea sanilor. Siguranta este inainte de toate, insa si frumusetea conteaza enorm pentru starea ta de bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *