tehnikonline.ro Uncategorized De ce este bine sa iti automatizezi usile

De ce este bine sa iti automatizezi usile



Datorita tehnologiei din ziua de astazi totul este mai usor de controlat inclusiv usile si portile.  Prin automatizarea portilor ai siguranta ca nu vei uita niciodata portile deschise, astfel reduci riscul ca hotii sa iti intre pe proprietatea ta.

Recent am descoperit firma Nice Romania care se ocupa cu sisteme de automatizare pentru porti si usi de garaj. Aceste produse ofera clientilor o siguranta mai mare a casei, iar sistemele sunt foarte convenabile din punct de vedere financiar. Inainte de a face o astfel de investitie, m-am consultat cu un expert. Acesta mi-a recomandat sa investesc in automatizari porti culisante Nice, deoarece sunt de calitate superioara, iar gama lor de produse este destul de variata pentru a face alegerea potrivita.

I-am ascultat sfatul si m-am dus pe site-ul celor de la Nice Romania unde am gasit mai multe categorii care indruma spre produsele lor.

Avand nevoie de porti culisante m-am dus direct in categoria respectiva, unde am gasit o varietate de produse care se diferentiau prin marime si pret. Produsul pe care l-am cumparat se numeste motoreductor automatizare poarta culisanta, Nice RB600. Am ales acest model, deoarece tehnologia BlueBus permite alimentarea si controlul a maximum sapte perechi de fotocelule, din seria MoonBus folosind doar doua fire. Unitatea de control si bateria optionala PS124 pot fi conectate printr-un simplu conector, apoi pozitionate direct in interiorul motorului.

Nice Robus 600 este echipat cu un senzor de temperatura: adapteaza puterea motorului la conditiile climatice si in acelasi timp il protejeaza termic. O selectie master/slave sincronizeaza automat doua motoare. Asta inseamna ca va ofera posibilitatea sa automatizati doua porti culisante opuse una de cealalta. Motoreductorul Robus 600 de la Nice are centrala de comanda incorporata.

Pentru a continua comanda am introdus datele mele personale si adresa pentru facturare dupa care am asteptat sa ajunga curierul si sa imi livreze produsul. Produsul a venit prin curier ambalat corespunzator.

Pentru a instala sistemul, am apelat la acelasi expert care mi-a recomandat Nice Romania de la bun inceput. Odata ce fost instalat pe portile mele, imediat s-a simtit diferenta. Nu numai ca a dat un plus de valoare locuintei, insa totul este mai rapid si automatizat.

Datorita sistemului BlueBUS care permite conexiuni cu doar doua fire între unitatea de comanda si pana la 7 perechi de fotocelule din seria MoonBus, dispozitive de comanda, de siguranta si semnalizare.

Modelele RB400, RB600 si RB1000 sunt prevazute cu un senzor de temperatura care adapteaza forta motorului la conditiile climatice, adaptând in acelasi timp si protectia termica. O selectie master/slave sincronizeaza in mod automat chiar si 2 motoare, permitand automatizarea portilor culisante cu doua canaturi contrapuse.

Datorita sistemului de detectare a obstacolelor si programarii automate a timpilor de lucru este capabila detectarea oricarei miscari. Prezinta si autodiagnostic cu semnalizare prin led intermitent, cu 8 niveluri de programare.

Sistemul este simplu de utilizat si foarte folositor, mai ales pentru cei care au copii mici sau animale de companie, deoarece portile se vor inchide automat odata ce vehiculul paraseste curtea. Recomand Nice Romania pentru sisteme automate de inchidere!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *