tehnikonline.ro Uncategorized Cadouri ideale pentru șoferi

Cadouri ideale pentru șoferi



Alegerea unui cadou potrivit poate fi o alegere dificilă în funcție de specificul fiecărei ocazii în parte. Sunt zeci de cadouri obișnuite la care toată lumea apelează și sute de alte idei la care ai putea apela oricând pentru a face o persoană fericită și o atenție deosebită, memorabilă.

Astăzi vorbim despre cadourile pentru acel procent de minim 85% din populație, care dețin un automobil și care se bucură să fie șoferi la volanul mașinii iubite.

Cadouri ideale pentru șoferii de pretutindeni

Foarte multe persoane, în ideea de a oferi cadouri unicate care să cucerească persoanele dragi, aleg cadourile personalizate. Cu un astfel de cadou nu ai cum sa dai greș niciodată, mai ales dacă cunoști persoana respectivă în detaliu.

Același lucru poate fi valabil și în cazul în care apelezi la o serie de accesorii clasice și pur valabile, iar intenția nu va fi considerată mai puțin valoroasă și mai puțin demnă de a te remarca prin alegerea făcută.

Hai să descoperim împreună toate aceste idei de cadouri ideale pentru toți șoferii dedicați de pretutindeni.

A. Cadouri clasice
În această sferă a cadourilor clasice putem alege următoarele obiecte:

1. Băuturi alcoolice
Unul din cel mai clasic cadou pe care il poți oferi unui șofer este bineînțeles o sticlă de băutură alcoolică sau mai multe. Apelăm la această idee de cadou la diferite ocazii și pentru diferite persoane, indiferent că vorbim despre o simplă atenție ca urmare a unei vizite sau de un eveniment mai special.

Un șofer înrăit va aprecia acest cadou mai ales dacă se preconizează o masă festivă. O sticlă de vin, fie cumpărată sau de casă, fie o sticlă de tărie mai specială, precum crema de wiskey, vor acompania perfect o cină festivă și relaxantă după toate acele drumuri îndelungate.

2. Accesorii auto
Pentru un șofer este foarte important să aibă accesoriile potrivite la momentul potrivit. Așadar, în acest spectru de cadouri sunt o mulțime de idei cu succes garantat și pentru un buget mic, mediu, dar și mai ridicat. Investiția în astfel de articole este destul de mare, așadar șoferul va fi mai mult decât încântat să primească un astfel de cadou.

Poți alege o serie de deodorante cu forme și/sau arome inedite, la fel cum s-ar putea dovedi la fel de utilă achiziția unor organizatoare, a unor huse sau chiar și recipiente pentru băuturi, precum acele termosuri de cafea/lichide.

La categoria grea a accesoriilor pentru automobile se înscriu aceste becuri h7 led si xenon. Aici vorbim de necesitatea unor cunoștințe mai avansate atât despre persoana în cauză, cât și despre tipul mașinii pe care o conduce acest șofer. Cert este că întotdeauna se dovedesc a fi utile genul acesta de accesorii și, chiar dacă automobilul său nu prezintă probleme la acest capitol în momentul în care apelezi la un astfel de cadou, o rezervă este întotdeauna binevenită.

3. Vacanțe
Deși vorbim de costuri ample și cel mai probabil de cadouri pentru evenimente de prestigiu, vacanțele sunt cea mai bună alegere pentru orice șofer. Fie că vorbim de vacanțe depline în care relaxarea este asigurată de o companie de turism, inclusiv transportul, fie că vorbim de achiziționarea unui pachet de cazare într-o anumită locație unde șoferul poate ajunge cu automobilul propriu, vacanțele au fost și rămân un cadou de top.

Poți oferi un astfel de cadou angajaților care și-au demonstrat potențialul ridicat, fie unor nași, miri, etc.

B. Cadouri personalizate
Cadourile personalizate vor fi pretutindeni cea mai grozavă idee de cadou. Acestea vor fi create fix după tiparul și personalitatea unei persoane, iar alegerea unui astfel de cadou nu poate da greș niciodată.

În materie de cadouri personalizate putem aminti o mulțime de idei, care mai de care mai (ne)obișnuite, la prețuri extrem de accesibile.

Dacă anterior aminteam de băuturile alcoolice, poți oferi și un astfel de cadou însă unul personalizat. Poți adăuga pe eticheta o poză cu mașina sa, fie cu numele său sau orice alte motive crezi de cuviință.

La fel poți proceda și pentru tricouri personalizate din bumbac, brelocuri, brichete, etc.
O altă idee ingenioasă, ca de la un șofer călător la altul, reprezintă crearea unui album personalizat cu mesaje și imagini din călătorii sau cu mașini de epocă/moderne pe care le-ai surprins în cadrul unor expoziții, în călătoriile de pe parcursul vieții tale.

Tu ce cadouri oferi șoferilor din viața ta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *