tehnikonline.ro Uncategorized Adevarul despre sutienul cu push up

Adevarul despre sutienul cu push up



Exista multe pareri gresite despre modelul de sutien push up. Ar trebui insa ca aceste pareri sa fie distruse odata pentru totdeauna si asta pentru ca orice femeie ar trebui sa aiba macar un sutien cu push up. Sunt atatea beneficii pe care un astfel de sutien ti le poate oferi! Asta am descoperit si eu, in special dupa ce am inceput sa port sutienele de la magazinul 8sec.ro. Acesta este un magazin specializat ce ofera in mare parte produse destinate modelarii corporale. Gasesti absolut tot ce te poate interesa in acest sens, de la bustiere pana la minunatele si indispensabilele sutiene cu push up.

De aici am achizitionat mai multe astfel de sutiene pe care le pot purta prin rotatie. Astfel durata de viata a sutienelor este mai mare si le pot schimba in functie de ocazie sau de culorile purtate. Trebuie sa iti spun ca odata ce ai inceput sa porti astfel de sutiene cu push up, nu vei mai dori sa porti altceva. Daca alegi inteligent, doar sutiene de calitate, te vei simti extrem de confortabil si vei vedea cum aspectul bustului tau va fi schimbat.

Astfel de sutiene merg la orice, mai ales daca alegi din multitudinea de modele de la 8sec.ro. Sunt disponibile pe site sutiene cu bretele sau fara bretele. Cele fara bretele sunt perfecte in special daca le porti la o tinuta de seara in care bretele rochiei sunt foarte fine sau vorbim despre o tinuta cu umerii goi. Desi la inceput refuzam sa port astfel de sutiene, dupa ce am citit cateva informatii despre ele, am luat deczia de a face acest lucru.

Iata ce am aflat si ce ma facut sa aleg sutienele de tip push up:
1. Ofera un aspect placut al bustului. Inainte credeam ca femeile cu un bust mai generos vor parea si mai mari in aceasta parte a corpului si aspectul va fi unul inestetic. Acest lucru nu este adevarat. Sutienul push up are rolul de a ridica si de a sustine sanii, in special daca vorbim de dimensiuni mai mari sau de sani lasati. Daca te uiti, de exemplu, pe descrierea produselor de pe site-ul 8sec.ro vei vedea ca aceste sutiene nu sunt pentru a oferi un aspect mai mare sanilor tai, ci un aspect mai frumos.

2. Infrumuseteaza silueta. De multe ori, daca zona bustului arata bine, intreaga silueta se va schimba. Un sutien cu push up va oferi o redefinire a taliei si vei putea obtine o silueta placuta.

3. Este invizibil. Vorbind strict despre sutienele cu push up de la 9sec.ro, acestea sunt practic inivzibile. Purtarea unui asemenea sutien nu va reduce din frumusetea rochiei sau a bluzei pe care o porti prin dungi inestetice sau bretele ce se vad urat. Sutienele disponibile la 8sec.ro sunt realizate in asa fel incat sa fie ca si cum ar fi o completare a corpului tau. Astfel vei obtine look-ul perfect fara a arata ce porti pe sub haine.

4. Se potriveste cu orice. Spuneam mai sus ca un asemenea sutien se potriveste la orice. Il poti purta cu tricou, rochie, top, tinute cu spatele gol etc. Sutienele de la 8sec.ro au o suprafata adeziva ce se aplica cu multa usurinta direct pe piele si nu exista riscul de a se desprinde. Trebuie sa stii ca adezivul de pe aceste sutiene nu te va irita si nu iti va oferi niciun fel de disconfort. Este contraindicata purtarea unor asemenea sutiene doar in situatia in care ai deja o rana sau o iritatie. Astfel trebuie aplicat doar pe pielea perfect sanatoasa.

5. Se ingrijesc usor. Sutienele de la 8sec.ro se curata usor, cu apa si sapun si se usuca in aer liber (nu pe surse de caldura). Trebuie sa mai stii ca nu trebuie sa porti un sutien push up in timpul somnului sau mai mult de 6-8 ore.

6. Vei fi mai increzatoare. Cu un bust frumos si viata parca este mai frumoasa. Gandeste-te ca sunt femei care apeleaza la operatii dureroase pentru a obtine bustul dorit. In plus, costurile sunt foarte mari. Cu un asemenea sutien nu exista niciun risc, nicio durere si preturile sunt foarte mici. Vei avea fara efort, imediat aspectul la care visezi.

Daca inca nu esti convinsa intra si tu pe site-ul 8sec.ro si comanda un sutien cu push up. Iti garantez ca nu vei mai dori sa porti altceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *