tehnikonline.ro Uncategorized Rafturi metalice pentru generatiile viitoare

Rafturi metalice pentru generatiile viitoare

Cand oamenii batrani care nu au certitudinea zilei de maine sunt intrebati de ce mai sadesc pomi, fiindca nu vor apuca sa mai manance din ei, i-am auzit raspunzand cu generozitate:
-Sa manace nepotii si stranepotii si sa ma pomeneasca! Sa se bucure ei si eu voi fi multumit acolo, sub pamant.

Un pom, o fantana, o casa, un raft metalic.
sunt toate piedici in calea uitarii. Si cand fac casa cei care vor sa o lase mostenire aleg cele mai bune si trainice materiale, sa lase un lucru de valoare urmasilor. Se stie slabiciunea bunicilor pentru nepotii lor. S-a demonstrat prin studii recente ca bunicii isi iubesc mai mult nepotii decat pe copiii lor si sunt gata sa le satisfaca intr-o masura mai mare capriciile.


Sigur ca exista si exceptii, dar cele mai multe persoane adulte fac totul ca descendentii lor sa aiba o viata mai buna decat au avut-o ele. Stiu familii de tarani care au crescut animale, au vandut pamant sa isi dea copiii la scoala, constienti ca statutul de intelectual le va usura existenta. Cunosc bunici care au mancat cu portia, sa le lase nepotilor case cu etaj si bani de masina, considerand ca tineretul nu face fata muncii grele si frustrarilor.

Dar ce cauta raftul metalic in povestea asta? Nu poti lasa cuiva mostenire o casa cu termopane si cu rafturi din lemn! Nu exista locuinta moderna, fara anexe, camara, balcon si pivnita.
Chiar si in apartamente este nevoie de spatii de depozitare pentru:
-borcanele goale care nu se arunca, ci sunt folosite la conserve. Ar fi pacat ca gospodina sa le dea la gunoi si sa cumpere altele pentru dulceata, castreveti murati, gogosari in otet, salata de ghebe si toate bunatatile pregatite din toamna, sa fie iarna imbelsugata. Multi spun ca sunt pline supermarketurile de conserve, dar nu sunt la fel de sanatoase si gustoase cum sunt cele facute in casa, in plus, in cazul unor ninsori abundente, cand nu se poate ajunge la magazine, gospodina trebuie sa aiba o baza alimentara in casa.

-conservele bune, facute cu multa iubire pentru cei dragi.
-ambalaje care pot fi de folos
-ceapa, cartofi si morcovi, legume de prima folosinta, care nu se pun in frigider si pe care le cumparam si in cantitati mai mari, fiindca „Ai pe ce pune mana, sa faci repede o mancare buna si sanatoasa.”
-scule de tot felul, ustensile pe care le folosesti la curatenie sau la diferitele reparatii din casa.
Un raft metalic cumparat de pe site-ul Storeexpert.ro vine la pachet cu urmatoarele avantaje:
-este foarte elegant si isi pastreaza aspectul mult timp. Rafturile metalice nu imbatranesc, cum fac cele din lemn, care se innegresc, se macina sau se umfla.
-se poate curata, sa straluceasca si sa nu fie plin de pete, cum se intampla cu raftul din lemn, care daca este spalat se umfla sau putrezeste
-are durata perena de viata si tot ce este pus pe el se afla la loc sigur. Rezistenta rafturilor metalice poate fi demonstrata cu prezenta rafturilor second-hand disponibile im magazinul online de rafturi, care rivalizeaza cu succes cu cele noi.
-cand nu mai folosesc sunt reciclabile. Pot fi duse le fier vechi si se primesc bani in schimbul lor.

Daca locuinta pe care o lasati mostenire copiilor sau nepotilor are beci si are camara, rafturile din ele sa fie neaparat din metal care nu se oxideaza. Nu trebuie sa depuneti mari eforturi pentru cumpararea lor, fiindca se pot comanda online sau telefonic. In cazul in care doriti un sistem de depozitare eficient, adica sa se utilizeze si ultimul centimetru patrat disponibil, solicitati cu incredere proiectare, masurare si montaj, fiindca thnicienii care vin la fata locului au si experienta si pregatire profesionala si vor face totul perfect.

 

Transportul produselor cumparate la domiciliu intra tot in sarcina vanzatorului, asa ca nu mai sta pe ganduri!
Un raft metalic seamana cu o casa buna si cu un pom care aduce roade. Datorita lui se poate pastra ordinea in casa si fiecare lucru la locul lui.
Traiti dupa principiul ca, daca voi ati avut o viata plina de lipsuri si de incercari, generatiile viitoare merita o viata mai buna!
Sa depunem eforturi sa le daruim frumosul, confortabilul si valorosul si sa le predam lectia omeniei prin darurile pe care le facem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *