tehnikonline.ro Uncategorized Cele mai bune presuri pentru tine si afacerea ta

Cele mai bune presuri pentru tine si afacerea taRecent am avut norocul de a descoperi site-ul magazinului covoare-profesionale.ro, deoarece sunt distribuitori specializati in covoare profesionale pentru interior, exterior si destinate unor domenii diferite.

Acest site de incredere le ofera, de peste 12 ani, clientilor cu produse de cea mai buna calitate. Fiind in parteneriat cu Sanito, covoare-profesionale.ro asigura presuri chiar si pentru cele mai sterile medii de lucru.

Gama lor de produse includ covorase exterior, covoare Horeca, covorase piscina, covorase pentru industria alimentara, covorase profesionale din aluminiu, covoare dezinfectante, covorase industriale si aproape orice covoras sau pres la care te-ai putea gandi.

Eu aveam nevoie in schimb de covorase interior, pentru barul pe care intentionam sa il deschid cu data de 1 Mai. Am decis ca voi cumpara mai multi metri de pres de interior Uptown, visiniu,  de la producatorul Notrax. Notrax este unul dintre cei mai mari producatori de produse pentru pardoseala cu scopul de a reduce praful acumulat in covoare, dar si pentru a crea covoare din materiale “anti-fatique”, care reduc oboseala.

Avand o asa reputatie, m-am gandit ca nu am cum sa dau gres, mai ales ca presul pe care l-am comandat nu este tocmai cel mai ieftin din catalogul celor de la covoare-profesionale.ro. Ca si dimensiuni am ales sa cum par 180 cm x 18.3 m, deoarece puteam sa il decupez dupa cum aveam nevoie.

Presurile de interior Uptown fac parte din categoria stergatoarelor de interior absorbante. Presul Uptown are un model atractiv, cu patratele, care asigura uscarea corespunzatoare a talpii incaltamintei si retinerea umezelii si mizeriei. Suportul greu din vinil asigura longevitatea stergatorului si nu permite alunecarea acestuia pe pardoseala.

Site-ul recomanda acest model pentru restaurante, birouri, cladiri publice si in general locuri frecventate de un numar mare de persoane.

Datorita materialelor de calitate folosite la fabricarea acestui tip de pres, semnele de uzura nu vor aparea si poate dura ani pana cand incepe sa se decoloreze.

Gama de covoare profesionale de la acest magazin m-a multumit foarte mult, deoarece nu numai ca am gasit un produs care sa fie perfect pentru barul meu, insa a fost perfect pentru suprafata pe care era necesar sa o acopar.

Pentru montaj, am angajat doi baieti “buni la toate”, iar in cateva ore barul a capatat o cu totul alta dimensiuni. Nu numai ca presul Uptown de la Notrax arata super, insa ofereau si un suport mai placut la atingere.

Covoare-profesionale.ro este cu siguranta un magazin pe care il recomand cu incredere celor care doresc sa investeasca in afacerea lor. Covoarele lor nu sunt destinate numai pentru locuri publice, ci pot fi integrate la fel de bine si in resedinta personala. Datorita faptului ca produsele sunt profesionale, curatarea covoarelor va fi mult mai usoara si sunt mult mai rezistente.

Magazinul covoare-profesionale.ro este tot ce ai nevoie cand vrei sa iti impresionezi clientii cu o intrare frumoasa in magazinul sau barul tau. Partea avantajoasa ramane calitatea si preturile accesibile oricui decide sa cumpere de la covoare-profesionale.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *