tehnikonline.ro Uncategorized Daca esti in cautarea unui reductor melcat, atunci trebuie sa intri pe Ci.ro!

Daca esti in cautarea unui reductor melcat, atunci trebuie sa intri pe Ci.ro!



Mai toate aplicatiile industriale cat si casnice, au nevoie de motoare electrice insa, de foarte multe ori aceste motoare nu sunt suficiente fiind necesara o adaptare a acestora.

Aceasta adaptare se poate realiza cu ajutorul unui reductor, acesta fiind un echipament esential pentru asigurarea functionarii optime si la parametrii doriti ai unui motor electric

Cu alte cuvinte, un reductor are rolul de a modifica parametrii caracteristici puterii mecanice de la un motor electric, adica cuplul si turatia, reducand de regula rotatia arborelui motor si in acelasi timp multiplicand momentul si cuplul sau.

Unul dintre cele mai intalnite tipuri de reductoare, sunt reductoarele melcate – https://www.ci.ro/reductoare-melcate/. Acest tip de reductor, isi gaseste utilizarea in cele mai diverse aplicatii, fiind ideal pentru instalatii universale, adica de orice fel. Acolo unde sunt necesare rapoarte si cupluri mari, de regula in spatii restranse, reductorul melcat este acel aparat cu ajutorul carui veti putea adapta extrem de bine motorul electric.

Un reductor melcat, asa cum sugereaza si numele este un angrenaj format din doua roti dintate melcanate.

Dupa cum a-ti putut observa din link-ul de mai sus, puteti achizitiona acest reductor melcat de pe site-ul celor de la Ci.ro.

De pe acest site veti putea cumpara reductoare melcate cu carcase din aluminiu, pentru tipurile de reductoare melcate dupa cum urmeaza: WG, WMI, KMV, SW, NMRV, BOX 030-040-050-063-075-090. Pe langa reductoarele cu carcase din aluminiu, tot Ci.ro va pune la dispozitie si reductoare melcate cu carcase din fonta pentru: WG, WMI, KMV, SW, NMRV, BOX 105, 110, 130, 150.

Marea majoritate a reductoarelor melcate au dimensiuni de pana la 090 si sunt lubrifiate astfel incat sa poata rezista 10000 de ore de functionare. Cu alte cuvinte acestea pot functiona fara nici o problema toata viata.

Prin Ci.ro, puteti opta pentru reductoare melcate STM seria W sau pentru reductaore melacate Tramec seria X si cu specificatii, dupa cum urmeaza:

Reductoare melcate STM seria W:

  • carcasa aluminiu – WMI25, WMI30, WMI40, WMI50, WMI63, WMI75, WMI90
  • carcasa fonta – WMI110, WMI130, WMI150
  • Rapoarte de reductie:minim 1/7,5 maxim 1/100
  • Cuplu iesire reductoare:minim 10Nm maxim 1550Nm
  • Putere motor electric:minim 0,04kW maxim 25,5kW

Reductoare melacate :

Acestea sunt disponibile in trei variante constructive XA(cu ax la intrare), XC(flansa de prindere pe motor electric) si XF(cu flansa de prindere pe motor si cuplaj pentru arborele motorului) Seria X propune 8 marimi de reductoare X30, X40, X50, X63, X75, X90, X110, X130. Carcasa este din aluminiu pana la marimea 75 si de fonta pentru 90, 110 si 130. Reductoarele cu carcasa de fonta vin vopsite in camp electrostatic RAL5010, iar cu carcasa de aluminiu sunt sablate. Roata melcata este din fonta cu insertie de bronz. In varianta standard, reductoarele melcate se livreaza cu alezaj la iesire.

Accesoriile cu care vin aceste reductoare melcate Tramec seria X sunt:

  • Arbore de iesire pe o singura parte
  • Arbore de iesire pe ambele parti
  • Flansa de iesire
  • Brat de reactiune
  • Rulment cu role conice pe roata melcata
  • Ax de intrare secundar
  • Limitator de cuplu

Toate detaliile de care aveti nevoie va sunt puse la dispozitie pe site-ul celor de la Ci.ro, asa ca va invit sa accesati link-ul mai sus mentionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *