tehnikonline.ro Uncategorized PC Garage oferă tastatură mecanica cadou la toate sistemele sale de gaming

PC Garage oferă tastatură mecanica cadou la toate sistemele sale de gaming



PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, continuă seria campaniilor dedicate pasionaților de jocuri printr-o nouă promoție, în cadrul căreia oferă cadou o tastatură mecanică de gaming la achiziționarea oricărui sistem by PC Garage din ofertă.

Dincolo de puterea de calcul a procesorului, de numărul unităților de procesare grafică sau de viteza de reacție a unității de stocare, o experiență de gaming reușită mai presupune și echipamente periferice de calitate, concepute special pentru mediul de activitate în care urmează a fi folosite. Tastatura nu face excepție de la această regulă și, de multe ori, poate face diferența dintre o victorie și o înfrângere. Din acest motiv, cei care achiziționează sisteme de gaming by PC Garage vor primi cadou o tastatură mecanică Redragon Kala. Prevăzută cu tehnologie anti-ghosting, soluție de iluminare LED RGB și switch-uri Outemu Red, Redragon Kala se remarcă printr-o construcție de calitate, performanțe foarte bune, ergonomie excelentă și, nu în ultimul rând, prin fiabilitate de top. Mai mult decât atât, ea este livrată cu 8 switch-uri suplimentare, plus instrumentele necesare înlocuirii lor, fiind astfel alegerea perfecta pentru utilizatorii pretențioși.

 

În ceea ce privește gama de sisteme gaming by PC Garage, trebuie spus că oferta este bogată și diversificată, fiind gândită astfel încât să se adreseze pasionaţilor de jocuri, cu cerințe și bugete diferite. Mai mult de atât, ea este împărțită în 3 categorii – Light Gaming, High Gaming și Extreme Gaming – facilitând o navigare mai ușoară, pe segmente de preț diferite.

Light Gaming – oferă sisteme la prețuri cuprinse între 1749.99 și 3349.99 Lei, cu suficientă putere de calcul pentru un nivel de performanță bun.

  • Drifter v7 este echipat cu procesor AMD Ryzen 5 2600, soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 8GB memorie RAM DDR4 și soluție de stocare alcătuită din SSD de 120GB plus HDD de 1TB
  • Viking AMD Edition folosește un procesor AMD Ryzen 5 1600X, soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, 8GB memorie RAM DDR4 și HDD de 1TB.

High Gaming – În această categorie prețurile variază între 3499.99 și 5399.99 Lei și sunt oferite sisteme precum Serpent v8 Powered By ASUS sau Raptor5 AMD Edition.

  • Serpent v8 Powered By ASUS vine echipat cu procesor Intel Core i5-8400, soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1060, 16GB memorie RAM DDR4 și soluție de stocare alcătuită din SSD de 256GB plus HDD de 1TB
  • Raptor5 AMD Edition, include un procesor AMD Ryzen 5 2600, soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1060, 8GB memorie RAM DDR4 și soluție de stocare alcătuită din SSD de 120GB plus HDD de 1TB.

Extreme Gaming – conține sisteme cu prețuri cuprinse între 5199.99 și 9199.99 Lei, precum Black DragonX9 sau Black ShotgunX2.

  • Black DragonX9 deţine un procesor Intel Core i5 9600K, soluție grafică GeForce GTX 1080 Ti, 16GB memorie RAM DDR4 și o soluție de stocare alcătuită din SSD de 240GB plus HDD de 2TB
  • Black ShotgunX2 merge pe varianta AMD ca procesor, oferind puterea unui Ryzen 7 2700X, o soluție grafică GeForce GTX 1080 Ti pentru un gaming fluent, 16GB memorie RAM DDR4 și o stocare pe SSD de 256GB plus HDD de 2TB.

Acestea sunt însă numai câteva dintre sistemele pregătite de PC Garage pe care pasionații de jocuri le pot achiziționa în cadrul noii campanii. Lista completă poate fi vizionată la adresa: https://www.pcgarage.ro/sisteme-gaming-by-pcgarage/

De asemenea, mai trebuie adăugat și că actuala promoție face o echipa perfectă cu o altă măsură luată recent de PC Garage în vederea susținerii pasionaților de jocuri pe PC – “Creditul de Gaming”, prin BRD Finance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *