tehnikonline.ro Uncategorized Poducator legal de paleti de plastic

Poducator legal de paleti de plasticLocuiesc intr-o zona de deal si trebuie sa va spun ca din kilometru in kilometru in drumul catre orasul resedinta de judet se afla centre de unde se pot inchiria sau cumpara paleti din lemn masiv. In afara de faptul ca stand mult in soare si in ploaie s-au innegrit, firmele care au avut nevoie de astfel de paleti nu s-au incumetat sa ii ia de la aceste firme, fiindca nu eliberau facturi, ci ii comercializau la negru.

O firma care isi desfasoara activitatea legal, trece prin serviciul contabilitate toate achizitiile, de aceea va prezint producatori paleti plastic onesti care elibereaza bon fiscal si factura la fiecare achizitie in parte, sa nu aveti probleme.
Paletii din plastic sunt mult mai eficienti decat cei din lemn datorita urmatoarelor motive:


-plasticul este mul mai usor decat lemnul. De la acesta diferenta se pot trege mult mai multe concluzii. Paletii din plastic se pot manevra mult mai repede decat cei din lemn. Un palet de plastic poate fi descarcat din camion sau asezat unde este nevoie de el de catre un singur muncitor, in timp ce paletul din lemn impune prezenta a doi muncitori sa fie manevrat de colo-colo.

-in timp ce paletii din lemn masiv au dimensiuni standard, cei din plastic pot fi realizati si dupa proiectul cumparatorului. Schoellerallibert.com este singurul producator din tara care face ambalaje din plastic la comanda, cand clientul are nevoie de alte dimensiuni si date tehnice ale paletilor, cuvelor sau bidoanelor din plastic pentru activitatea pe care o presteaza. Este de ajuns ca un tehnician priceput din firma sa faca un proiect si producatorul il testeaza si trimite monstra celui care are nevoie de el si numai dupa ce declara ca este multumit de produs se demareaza procedeul de fabricare in masa a acestuia.

La cerere, expertii in proiectare de la Schoellerallibert.com se ocupa si de proiectarea produsului. In cazul paletilor din lemn, dupa ce ca nu se elibera factura si bon fiscal, cumparatorii erau obligati sa se intereseze si de transport si evident ca la un control de rutina, marfa ar fi putut fi confiscata. Schoellerallibert.com aduce produsele la adresa indicata si in cazul unei urgente soseste in 24 de ore, cel mult 48 de ore.

-paletii din plastic nu putrezesc si nu sunt atacati de carii, de melci sau alti factori. Ei suporta diferentele de temperatura si au o rezistenta mare in timp. Termenul de garantie oficial este de 10-15 ani, in realitate rezista mult mai mult.
-cand se murdaresc si arata deplorabil, cu ajutorul unui furtun cu un jet puternic de apa, paletii se spala si arata ca noi. Nu acelasi lucru se poate face cu paletii din lemn care la interactiunea repetata cu apa putrezesc.
-paletii din lemn au in componenta cuie, sarme, obiecte taioase sau ascutite care pot rani grav pe cei care le manipuleaza sau deteriora marfurile depozitate pe el. Paletii din plastic sunt facuti dintr-o bucata, au peretii netezi si nu produc accidentari.
Un parteneriat cu acest furnizor de ambalaje din plastic asigura depozitarea tuturor produselor, chiar si a celor perisabile, a lichidelor sau a celor care necesita ventilatie. Nicaieri nu se gasesc atat de multe categorii de produse utile si de calitate premium ca aici.
De aici puteti comanda: galeti cu capac de diferite dimensiuni, navete din plastic pentru sticle de bere, cuve, bidoane si containere, logistica pentru transportul lichidelor la distante mari.
Aici se afla in stoc la vanzare recipiente cu capacitatea de 5-6 litri, pana la containere industriale de peste 800 de litri.

Piesele uriase cantaresc putin, in ciuda faptului ca au capacitatea de depozitare atat de mare si li se poare asigura mobilitatea prin punerea lor pe sine si roti si stabilitatea cu ajutorul picioarelor solide.

Paletii de plastic pot fi returnati dupa utilizare si sunt reciclabili ca toate ambalajele cumparate din acest magazin. Este foarte important ca laditele din plastic sau containerele pot fi si pliabile, sa nu ocupe mult loc in depozit goale.
Preturile acestor produse indispensabile unei firme, ferme, depozit, dar si unei gospodarii individuale nu sunt mari si este mult mai avantajos sa cumperi un container din plastic pe care il ai zeci de ani, decat un butoi din lemn pe care trebuie sa il umfli si verifici inainte de fiecare utilizare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *