tehnikonline.ro Uncategorized De ce sa porti margele semipretioase?

De ce sa porti margele semipretioase?



Inca de cand ma stiu, mi-a placut sa atrag atentia in mod placut, sa ies in evidenta cu ceva ce port sau cu o tinuta / coafura noua. Asa se face ca am ajuns sa am o colectie impresionanta de margele semipretioase, pe care le port des, aproape in fiecare zi. Pasionatii de cristaloterapie cu siguranta cunosc toate proprietatile pe care pietrele semipretioase le poseda.

Cristaloterapia este un sistem de proceduri si tehnici care contribuie la redobandirea sanatatii corpului si a mintii cu ajutorul cristalelor, pietrelor semipretioase. Acest sistem se bazeaza pe capacitatea cristalelor de a armoniza campul de energie al fiintelor vii spre care converg vibratiile. Datorita structurii moleculare unice, cristalele ajuta la refacerea, intarirea si echilibrarea energiei fizice si a celei spirituale.


Asa se poate definii, mai complet, cristaloterapia, care este o pseudo-stiinta si este o subramura a medicinei alternative. Bijuteriile realizate manual, cu margele si pietre semipretioase, au devenit alegerea preferata a multor romani, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Unicitatea lor si originalitatea cu care sunt create sunt doar cateva din calitatile pe care toata lumea le-a observat de mult timp. Astfel de bijuterii pot fi cumparate de la targuri de profil, care sunt organizate regulat in alte mari orase din tara.

Trebuie sa stii foarte bine cum sa alegi bijuteria care ti se potriveste. O bijuterie care ti-a atras atentia inca de la inceput este cea care este benefica pentru tine si ti se potriveste cu siguranta, deoarece reprezinta alegerea facuta pe instinct, iar instinctual nu ne minte niciodata. Acest lucru demonstreaza faptul ca noi rezonam energetic cu anumite pietre semipretioase, care ne atrag atentia prin frumusetea lor deosebita.

Eu am ales sa port bijuterii din margele semipretioase, deoarece acestea prezinta calitati incontestabile de care ar fi bine sa profiti cat mai mult. Datorita faptului ca sunt incarcate energetic, ele te pot ajuta sa treci cu bine peste cele mai grele momente si probleme cu care te confrunti. In functie de culoarea lor, acestea sunt benefice pentru anumite probleme si ofera solutii practice pentru echilibrarea energetica a oricui, deoarece deblocheaza blocajele chakrelor. Din acest motiv, aceste cristale au fost folosite inca din cele mai stravechi timpuri in medicina alternativa, dar au reusit sa sfideze timpul, sa isi pastreze popularitatea si sa castige aprecierea oamenilor.

De exemplu, pietrele de culoare rosie sunt foarte bune pentru a trata probleme de sanatate precum anemia, circulatia sanguina deficitara si depresia. Simbolistica pietrelor se realizeaza si datorita culorii acesteia. Partea buna este ca, indiferent de culoarea lor, nu numai corpul uman este cel care are de castigat de pe urma lor, ci si mediul inconjurator si cel ambiant in care noi traim zi de zi. Daca plasezi cateva pietre in punctele cheie ale casei tale, poti constata o imbunatatire a mediului ambient, iar daca le porti sub forma unor accesorii, ai parte de imbunatatirea mai multor functii din corpul uman, datorita acestor margele din pietre semipretioase. Eu am cativa ani buni de cand le port / tin prin casa si pe mine m-au ajutat cel mai mult la nivel psiho-emotional.

Margelele semipretioase sunt mereu recomandarea mea si catre prietenele care isi doresc ceva nou, ce nu au mai avut. Si nu le recomand doar pentru ca sunt estetice, frumoase, elegante, pentru ca sunt colorate si au forme diverse, ci si pentru proprietatile si energiile pozitive pe care le detin. Deci nu sunt realizate doar sa impresioneze, ci si sa echilibreze fizicul si psihicul. Practic, iti poti imbunatati stilul de viata, printr-un gest simplu: trebuie doar sa porti asupra ta un cirstal sau o piatra semipretioasa. Poti sa o alegi in functie de preferinta personala, asadar o poti alege urmandu-ti instinctul (dintr-o varietate mare de pietre, alege-o pe prima catre care ti-ai indreptat atentia, in functie de forma / culoare).

Frumusetea unor bijuterii din pietre semipretioase este primul lucru care atrage privirea oricui, dar de energiile lor pozitive se poate bucura oricine. Daca si tu vrei sa ai parte si sa te bucuri de ele, nu ezita sa iti achizitionezi margele semipretioasa. In timp, se vor vedea si schimbarile in bine pe care le fac. Si chiar daca nu crezi in puterea lor vindecatoare, cel putin te poti bucura de aspectul lor elegant, foarte placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *