tehnikonline.ro articole EMUI 9.0 CU ANDROID PIE A FOST LANSAT PENTRU HONOR 8X

EMUI 9.0 CU ANDROID PIE A FOST LANSAT PENTRU HONOR 8X

Sistemul de operare oferă o experiență de utilizare inteligentă, fluidă și simplă, pentru mai mult confort

Utilizatorii vor beneficia de actualizări HOTA în perioada 18 martie – 11 aprilie

EMUI 9.0, o nouă versiune a interfeței de utilizare HONOR, este disponibilă pentru utilizatorii HONOR 8X începând cu mijlocul lunii martie. Aceștia vor primi actualizări HOTA până pe 11 aprilie. EMUI 9.0 are la bază Android 9.0 Pie și oferă inovații de vârf pentru un sistem de operare mai inteligent, mai fluid și mai simplu de utilizat. Aceste inovații îmbunătățesc semnificativ experiența utilizatorilor în ceea ce privește securitatea, funcțiile AI, gestionarea dispozitivului și ușurința utilizării. 

Una dintre inovațiile majore ale EMUI 9.0 este Password Vault, care asigură o securitate mai mare a datelor și parolelor utilizatorilor. Datorită acestei actualizări, AI este și mai accesibilă pentru utilizatorii care dețin HiVision – asistentul de călătorie, cumpărături și traduceri – alimentat de AR (Realitate Augmentată). Prin această actualizare este introdusă aplicația Wireless Projecting, care oferă o experiență de tip desktop atunci când dispozitivul este conectat în mod wireless la un televizor sau monitor compatibil.  Utilizatorii pot proiecta prezentări, fotografii, videoclipuri sau jocuri pe ecranul mai mare, direct de pe dispozitiv.

Mai multe funcții, mai multă plăcere în utilizare

În general, EMUI 9.0 este conceput ca un sistem de operare ușor, care face dispozitivul mai rapid, mai curat și mai simplu de utilizat. Noua versiune crește performanța operațională generală cu 12,9% și scurtează dramatic timpii de lansare a aplicațiilor. Noul sistem de navigație a redus numărul de elemente de setare EMUI cu 10%, ceea ce sporește considerabil ușurința utilizării. O altă funcție cheie a EMUI 9.0 este designul natural UX, care asigură coerența pe întreaga interfață, cu un stil minimalist inspirat de natură.

HONOR 8X

HONOR 8X este unul dintre cele mai populare dispozitive HONOR, ce îmbină tehnologiile avansate de vârf cu un design estetic. HONOR 8X se caracterizează prin: design minimalist și tehnologie COF (chip-on-film), un ecran FullView de 6,5 inci cu raport ecran/corp de 91%, cameră foto cu AI, GPU Turbo și corp de sticlă aurora cu textură dublă 2.5D și efect de tip garting.

Despre Honor

HONOR este unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri. Brandul a fost creat pentru a satisface nevoile nativilor digitali, prin produse optimizate pentru internet care le oferă utilizatorilor o experiență superioară, îi inspiră, le dezvoltă creativitatea și îi încurajează pe tineri să-și urmeze visele. Pentru a reuși acest lucru, HONOR operează într-un mod diferit și curajos și face pașii necesari pentru a le oferi clienților săi tehnologii inovatoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați Honor online la adresa www.hihonor.com sau urmăriți-ne pe:

https://www.hihonor.com/ro/

https://www.facebook.com/HonorRomania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *