tehnikonline.ro Uncategorized Dezmembrari online? Da, se poate!

Dezmembrari online? Da, se poate!



Pana acum, linia fierbinte era un tabu. Nu si cand vine vorba despre masini si piese auto! Acum totul se poate gasi cu doar un click, prin intermediul mediului online, a unui dispozitiv smart si a unei conexiuni la internet.

Ce facem cu masinile defecte sau cu cele la care este necesar sa le scoatem din uz? Avem multiple variante. Am putea totusi sa incercam sa le reparam, mai ales daca masina respectiva are o vechime si s-ar putea incadra la masina de epoca, asa cum este cazul si versiunilor vechi Dacia, fie le trimitem la dezmembrari masini. Desi marea majoritate a posesorilor de masini auto prefera sa-si achizitioneze o noua masina decat s-o repare, uneori bugetul nu permite mai mult, de alte dati poate prindem drag de prima masina sau de cea care pare cea mai adecvata nevoilor si dorintelor noastre.

Principalul defect atunci cand achizitionam o masina second hand accesibila este din pricina unor defecte. Nimeni nu va vinde masina “pe doi lei” atunci cand ea nu reprezinta nicio problema si mai poate duce cu sine ani multi de functionare in parametri optimi. Unii vanzatori se plang fie de un consum prea mare, fie ca nu tin bujiile, fie ca motorul are ceva probleme dupa o scurta perioada de utilizare. Ei bine, in aceasta industrie, nu toti vanzatorii sunt cinstiti si de aceea este foarte important sa nu judecam dupa exteriorul masinii, ci dupa ceea ce se afla sub capota.

In cazul in care detii o astfel de masina incapabila de a fi utilizata, poti apela la dezmembrari craiova, o platforma care te va ajuta fie sa gasesti piesele necesare in cazul in care doresti sa-I mai dai o ultima sansa, fie sa cauti un parc ce te poate ajuta s-o transformi in piese si eventual, sa te ajute sa acumulezi o suma pentru o noua masina.

Iata asadar, cat de simplu putem gasi o solutie pentru fiecare masina in parte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *